Iokbs Giriş Belgesi Haberleri

İOKBS BURSLULUK SINAVI ne zaman, saat kaçta? Bursluluk sınavında kaç soru sorulacak, kaç dakika verilecek?

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) hakkında araştırmalar hız kazandı. İOKBS sınavına İlköğretim 5,6,7,8.sınıflar ile lise 9,10 ve 11'nci sınıf öğrencileri katılabilecek. 28 Ağustos'ta erişime açılan bursluluk sınavı giriş belgelerinin ardından, şimdi de sınav tarihi merak konusu oldu. Peki, İOKBS bursluluk sınavı ne zaman, saat kaçta? Bursluluk sınavında kaç soru sorulacak, kaç dakika verilecek? İşte tüm merak edilenler...

Egitim 31-08-2023 17:17

MEB bursluluk sınavı ne zaman yapılacak? İOKBS ilköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı hangi gün, saat kaçta?

Bursluluk sınavı için geri sayım devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleştirilecek sınava binlerce öğrenci girecek. Öğrenciler sorumlu oldukları alanlardan soruları cevaplayacaklar. Peki, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bursluluk sınavı ne zaman yapılacak? İOKBS yani İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı hangi gün, saat kaçta?

Egitim 02-09-2022 14:27

Iokbs Giriş Belgesi

İokbs Giriş Belgesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. İokbs Giriş Belgesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.