Ipekyol Haberleri

Renklenmenin, yenilenmenin zamanı geldi! Gardırobunuzda çiçekler açtıracak kıyafet önerileri

Gardırobunuzu bahara hazırlamanın şimdilerde tam zamanı! Çiçeklerin ve neşenin hakim olduğu bu mevsimde, stilinizi canlandıracak ve ruhunuzu besleyecek parçalarla dolu olan bir seçki hazırladık. Gelin kot ceketlerden elbiselere, eteklerden bluzlara mevsim geçişlerinin ve bahar ayının enerjisini yansıtan parçalarla dolu listemize birlikte göz atalım.

Kadin 14-03-2024 00:01

Network, Flo, L'Oréal Paris... Modadan kişisel bakıma ünlü markalarda büyük fırsat

İhtiyaç listenizdeki ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olma fırsatı geldi! Spor giyimden klasik giyime, cilt bakımdan kozmetiğe, ayakkabıdan aksesuarlara ünlü markalarda kaçırılmayacak fırsatlar başladı. Yeni sezonun en göz alıcı ürünlerine indirimli fiyatlar sahip olup bütçenizi korumak isterseniz yazımızı okumaya devam edin.

Haber 25-10-2023 16:28

Her kadının gardırobunda olmalı! İpekyol blazer cekette kaçırılmayacak fırsat

Defalarca giyseniz de uzun yıllar gardırobunuzda ilk aldığınız zamanki gibi yepyeni duracak, kaliteli materyallerden üretilmiş, modası hiç geçmeyecek bir blazer cekete mi ihtiyacınız var? Öyleyse doğru zamanda doğru yerdesiniz! MISS IPEKYOL Klasik Kesim Kruvaze Blazer Ceket kısa süreliğine indirimde! İşte detaylar...

Kadin 06-10-2023 12:10

Fiyatı 870 TL'ye düştü! İpekyol cekette 750 TL indirim

Moda tutkunu kadınların favori markalarından İpekyol'da Gülümseten Yaz İndirimleri kapsamında birçok ürün indirime girdi. Şıklığı ve zarafeti bir araya getiren İpekyol Ceket de indirimdeki ürünlerden biri. Kısa süreliğine 750 TL indirimle satışta olan ürünü kaçırmamak için acele edin.

Haber 11-08-2023 12:20

Altınyıldız'dan Network'e stilinize yeni bir soluk getirecek markaların ürünlerinde indirim

Moda dünyasının seçkin markaları yeni sezon koleksiyonlarında kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Siz de gardırobunuzu sezona hazırlamak, en trend tasarımları keşfetmek ve stilinize şıklık katmak için sizin için seçtiğimiz markaların indirimli ürünlerine hemen göz atın. İşte detaylar!

Haber 01-06-2023 23:26