Iyi Parti Haberleri Ve Son Dakika Iyi Parti Haberleri

Iyi Parti Haberleri Ve Son Dakika Iyi Parti Haberleri

İYİ Parti, 25 Ekim 2017 tarihinde kurulan Türkiye siyasi partisidir. Merak Akşener önderliğinde kurulan partinin kısalması ‘İYİ Parti’ şeklindedir.

Partinin simgesi ise güneş ve parti isminin Kayı boyu bayrağından esinlenen yazım tarzıdır. İYİ Parti, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 36 milletvekili ile temsil edilmektedir. Partinin Genel Başkanlık görevini ise Meral Akşener yürütmektedir.

İYİ Parti, uzun tartışmaların sonucunda Merak Akşener, Koray Aydın; Milliyetçi Hareket Partisi’nden ihraç edilen milletvekilleri Yusuf Hallaçoğlu, Nuri Okutan, Ümit Özdağ, İsmail Ok; Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa eden İzmir Milletvekili Aytun Çıray öncülüğünde 200 kişilik kurucu üye sayısı ile kuruldu.

Meral Akşener, yapılan ilk kongrede Genel Başkanlığa seçildi. 20 Eylül 2020 yılında yapılan İkinci Olağan Kurultay’da da Akşener, tek aday olarak Genel Başkanlığa seçildi.

İyi̇ Parti Haberleri

'Çirkin bir iftira' demişti! Bebeğin babası eski İYİ Partili Mehmet Başaran çıktı

Antalya'da eski İYİ Parti Antalya İl Başkanı iş insanı Mehmet Başaran'a babalık davasında mahkeme kararını verdi. Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA incelemeleri sonunda Başaran ve bebek D.M.Ş.'den alınan örnekler birebir uyumlu çıktı. Mahkeme de gerekçeli kararında, Mehmet Başaran'ın DNA testi sonucuna göre küçük D.M.Ş.'nin babası olduğunu belirtti.

Haber

Meclis en gergin gününü yaşadı! Önce AK Parti-DEM kavgası, ardından İYİ Parti-MHP gerginliği... Yumruklar havada uçuştu

TBMM son zamanlardaki en gergin gecesini yaşadı. AK Partili vekillerle DEM Partili vekiller yumruk yumruğa kavga etti. İkinci perde de ise MHP'li vekillerle İYİ Partililer birbirine girdi. İYİ Partili Selçuk Türkoğlu MHP'li Erkan Akçay'ın kendisine vurduğunu söyledi. Bozdağ tüm grup başkanvekilleriyle görüşme yapmak zorunda kaldı.

Haber

Son dakika | İYİ Parti'de istifa depremi: Nimet Özdemir de gönül bağını kopardı! Koltuk sayısı 32'ye düştü

Son dakika haberi: İYİ Parti'de ardı arkası kesilmeyen istifalara yenisi eklendi. Son olarak İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir kararını duyurdu.

Haber

İYİ Parti'yi sarsan haber! Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal istifa etti

Isparta'nın Yalvaç ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Kodal, İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu. İstifa sonrası İYİ Parti'nin Isparta'daki ilçe belediye sayısı 1'e düştü.

Haber

İyi̇ Parti

Iyi Parti Hakkındaki Haberler Mynet'te. Iyi Parti Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İYİ Parti'de istifalar sürüyor! Milletvekili Ersagun Yücel istifa etti

İyi Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ersagun Yücel ve Isparta Milletvekili Aylin Cesur partisinden istifa etti. Yücel, sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber

Aylin Cesur, İYİ Parti'den istifa etti! Sosyal medyadan duyurdu

İYİ Parti'de bir istifa daha yaşandı. 27. Dönem Isparta Milletvekili Aylin Cesur, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber

Özgür Özel ve Müsavat Dervişoğlu'ndan 'ittifak' sorusuna yanıt: Orada birleşiriz

İYİ Parti ile CHP arasındaki ittifakın sona ermesiyle birlikte Türkiye siyasetinde önemli değişiklerde beraberinde gelmişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, ortak açıklama yaptı. Gazetecilerin ittifak sorusuna da yanıt veren iki lider seçimlere kadar geçecek zamanı işaret ederek cevap verdi.

Haber

Hem CHP hem İYİ Parti'nin koridorlarında 'Kürşad Zorlu' sesleri: Gündem olan transfer iddiasına yanıt geldi

İYİ Parti'nin önde gelen isimlerinden Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu hakkında gündeme gelen iddia geniş yankı uyandırdı. Zorlu'nun CHP'ye geçeceği öne sürüldü. Bununla birlikte CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'ın Zorlu ile CHP'ye katılması için görüştüğü iddiası da gündem oldu. Ses getiren iddialarla ilgili iki isimden gelen açıklamalar dikkat çekti.

Haber

İYİ Parti'de 'Rıdvan Uz' krizi! İhracı istenmişti, karar verildi

İYİ Parti'de Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun kararıyla ihracı istenen Uz hakkında karar verildi. Yapılan oylamada Uz'un ihraç istemi reddedildi.

Manşet

İYİ Parti'nin kurucularındandı, genel başkan oldu! Yusuf Halaçoğlu'ndan ilk mesaj

Kutlu Parti'de genel başkanlık seçimi sona erdi. Yusuf Halaçoğlu, Kutlu Parti Genel Başkanı oldu. Halaçoğlu İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer alıyordu.

Haber

İYİ Parti'den TBMM'ye teklif: 'Bozkurt' işareti Türklerin ulusal sembolü olarak kabul edilsin!

A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya'yı 2-1 mağlup ettiği maçta iki gol atan Merih Demiral'in yaptığı 'Bozkurt' işareti olay oldu. Demiral'a 2 maç men cezası veren UEFA'ya tepkiler çığ gibi büyürken, TBMM'ye dikkat çeken bir kanun teklifi verildi. İYİ Partili Adnan Şefik Çirkin, TBMM Başkanlığı'na 'Bozkurt' işaretinin Türklerin ulusal sembolü olarak kabul edilmesi için kanun teklifinde bulundu.

Haber

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken karar! Eski İYİ Parti ve Gelecek Partili isimleri danışmanı olarak atadı

Eski İYİ Parti ve Gelecek Partili iki isim, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı oldu. Haberi sosyal medyadan gazeteci Altan Sancar duyurdu.

Manşet

İYİ Parti'de iki kurucu daha istifa etti! 'Bardağı taşıran son damla...'

İYİ Parti'de sular durulmuyor. Parti kurucularından Koray Aydın dün istifasını sunmuştu. Bugün de İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Sevin Çağlayan, "İYİ Parti'yle olan siyasi birlikteliğimi sona erdirdiğimi ve istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine sunuyorum" dedi. Çağlayan'ın ardından yine Kurucular Kurulu üyesi Halil İbrahim Oral da istifasını duyurdu.

Haber

Son dakika: Adı diğer partilerle geçiyordu! Koray Aydın İYİ Parti'den istifa etti: Yeni yol haritasını açıkladı

Son dakika haberi: Son günlerde adı istifayla anılan İYİ Parti kurucularından Koray Aydın kararını verdi. Aydın partisinden istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medyadan kararını duyuran Aydın ilk açıklamasında, 'Mücadeleme bağımsız milletvekili olarak devam edeceğim. Fikirlerimize artık ihtiyaç duyulmadığını kanaat getirdim' ifadelerini kullandı.

Haber

Düğüm bugün çözülecek! Meclis kulislerinde gündem oldu: İstifa edecek 2 partiden birine gidecek, aralarında CHP de var

Partiler arasındaki geçişler seçimlerin ardından da devam ediyor. Son günlerin en çok konuşulan ismi ise İYİ Partili Koray Aydın. Kulislerde Aydın'ın bugün istifa etme ihtimali konuşulurken izleyeceği yol da merak ediliyor. Aydın'ın aralarında CHP'nin de olduğu 2 partiden birine katılacağı konuşuluyor.

Haber

Koray Aydın'ın istifası gündemde; ses getiren iddia Dervişoğlu'na soruldu! Reel bir şey olursa paylaşırız

Siyasetin gündeminde kritik bir istifa iddiası günlerdir ses getirmeye devam ediyor. Meral Akşener'in koltuğuna talip olup Müsavat Dervişoğlu'na kaybeden ve Akşener'e tepkileriyle gündeme gelen Koray Aydın'ın istifa edeceği iddiası Dervişoğlu'na da soruldu.

Haber

İYİ Partili Çömez'in devlete ait çocuk yurtlarında yaşananlarla ilgili iddiası gündem oldu! Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan açıklama

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşılan videoda Çömez devlete ait çocuk yurtlarındaki yaşananlarla ilgili iddiaları aktardı. Çömez'in iddialarına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Manşet

İYİ Parti'yi sarsacak istifada Mansur Yavaş iddiası! Koray Aydın'ı o fotoğraf karesi küplere bindirmiş

Meral Akşener İYİ Parti genel başkanlığına veda etse de attığı adımlarla hala siyaset sahnesinde yer yerinden oynuyor. Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine tepki gösteren Koray Aydın'ı bayramda paylaşılan bir fotoğraf karesi küplere bindirdi. İstifaya hazırlanan Aydın'ın izleyeceği yol haritası belli oldu. Bu sırada Aydın'ın Mansur Yavaş ile beraber hareket edeceği iddiasına da ses getirecek bir yanıt geldi.

Haber

İYİ Parti'de Koray Aydın kulisi! Yeni parti kuracak mı?

Meral Akşener’in İYİ Parti’nin başından ayrılması ile birlikte yaşanan gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Son olarak İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın, bu hafta parti içindeki ekibiyle yapacağı görüşmelerin ardından istifa etmesi bekleniyor. Aydın’ın yeni parti kuracağı iddia ediliyordu. İşte detaylar…

Haber

İYİ Parti'de Rıdvan Uz'un ihraç edildiği iddia edilmişti! İYİ Parti'den yanıt

İYİ Parti'de İzsiz'in istifası sonrası gazeteci İsmail Saymaz, Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz'un da partinin milletvekili listesinden çıkarıldığını iddia etmişti. Söz konusu iddia gündem olurken konuyla ilgili İYİ Parti'den açıklama geldi.

Manşet

‘İstesek CHP’ye en az 10 vekil gelir’ Ankara kulislerini karıştıran sözler! İYİ Partililer tepki gösterdi…

Ankara kulislerinde sıcak saatler bu kez CHP ile İYİ Parti arasında yaşandı. CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın’ın 'İstesek İYİ Parti'den CHP'ye en az 10 vekil gelir' sözleri gerilime neden oldu. CHP’li ismin bu sözlerine İYİ Parti cephesinden peş peşe tepkiler geldi. İYİ Partili Buğra Kavuncu ve Hasam Toktaş da bu sözler üzerine "Siyaset biraz da edeptir, nezakettir. Bu nezaketten yoksun açıklamaları kınıyoruz” şeklinde konuştular.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Tunç ile görüşmüştü! Ayşe Ateş o detayı ilk kez açıkladı: Bir dosya hazırlayın dediler

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bir araya gelmişti. Bakan Tunç ve özel kalemiyle ilgili yaptığı görüşmeye ilişkin detayı açıklayan Ateş, "Bize bu konuyla alakalı 'Bir dosya hazırlayın' dediler. Biz de dosyamızı hazırlıyoruz" dedi.

Haber

Son dakika | Bir istifa daha geldi! İYİ Parti'de yaprak dökümü: Sandalye sayısı 35'e düştü

Son dakika haberi: İYİ Parti'den bir milletvekili daha istifa etti. İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz kararını sosyal medyadan duyurdu.

Haber

İYİ Parti içinden bir parti daha çıkacak iddiası! Ümit Özdağ ve Yavuz Ağıralioğlu sonrası şimdi de Koray Aydın...

CHP'li eski milletvekili gazeteci Barış Yarkadaş, İYİ Parti'deki 'fotoğraf' krizini değerlendirirken "Kurban Bayramı'ndan sonra Koray Aydın ve bir grup arkadaşının istifa ederek başka bir siyasi oluşum içine gireceği söyleniyor." dedi. Geçtiğimiz yıllarda İYİ Parti'den istifa eden Ümit Özdağ Zafer Partisi'ni kurmuş, istifa eden Yavuz Ağıralioğlu da yeni parti için girişimlere başlamıştı.

Haber

İYİ Parti'de Akşener krizi 'Fotoğraflarımı indirin' Gönderdiği yazı dikkat çekti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaretinin ardından...

Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaretinin yankıları hem siyasette hem de İYİ Parti'de sürüyor. İYİ Parti'de adeta bir Akşener krizi yaşanırken önemli bir gelişme daha oldu. İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz'un, kendisinin fotoğraflarının Genel Merkez, Milletvekili, İl ve İlçe Teşkilat makamlarından indirilmesi talebini gerekçe gösteren Akşener, partiye 'Fotoğraflarımı indirin' içerikli bir yazı gönderdi. Rıdvan Uz da kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Haber

Meral Akşener’in Beştepe ziyareti ile ilgili yeni iddia: ‘Çok şaşırtıcı bir durumla karşı karşıyayız’

Meral Akşener Ankara kulislerinde son günlerin en çok konuşulan ismi olmaya devam ediyor. Akşener’in Beştepe ziyareti ile ilgili bomba bir iddia daha ortaya atıldı. İddiaya göre Akşener'in Beştepe'ye gitme nedeninin bir iş adamının Yargıtay’daki davasını çözmek olduğu öne sürüldü. Gazeteci İsmail Saymaz, Akşener ve İYİ Parti ile ilgili iddiaları canlı yayında dile getirirken “çok şaşırtıcı bir durumla karşı karşıyayız” ifadelerini kullandı.

Manşet

İYİ Partili Lütfü Türkkan CHP'ye mi geçecek? Yerel seçim itirafı dikkat çekti, Akşener sorusuna yanıt verdi

Gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulunan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, yerel seçimde hatalı olduklarını söyledi. Meral Akşener'le arasının açık olmadığını söyleyen Türkkan "Sağ partiler liderleriyle beraber anılır. Benim tercihim Meral Akşener'di, keşke gitmeseydi" dedi. "CHP'ye geçecek misiniz?" sorusuna da yanıt veren Türkkan, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber

Meral Akşener Cumhurbaşkanı Yardımcısı mı oluyor? Açıklamalar peş peşe geldi: 'Kendisini bundan sonra sık sık göreceğiz'

Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin yankıları devam ediyor. Akşener görüşmeye ilişkin açıklama yapmasa da ona yakın olan isimler tek tek konuştu. Akşener'in özel kalem müdürü Esma Bekar görüşmeye ilişkin “Ne bir görev teklifi ne de bir talep gündeme geldi” ifadelerini kullanırken Akşener’e yakınlığı ile bilinen İYİ Partili vekil Burak Akburak da Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi gelmesi halinde Akşener'in bu teklifi değerlendirebileceğini ifade etti.

Haber

İYİ Parti ile ilgili bomba iddia: Bu pazartesi ya da salı günü İYİ Parti'den 4 milletvekili AK Parti'ye geçecek

Haber7 yazarı Ferhat Murat, İYİ Parti ile ilgili bomba yaratan iddialarda bulundu. Meral Akşener'in aktif siyasette olup olmayacağıyla ilgili konuşan yazar Ferhat Murat, "İYİ Parti'de şu an aktif olarak siyaset yapan 4 tane milletvekili AK Parti'ye geçecek." diye konuştu.

Manşet

Akşener Erdoğan'la ne görüştü? Merak edilen 35 dakika kulislerden sızdı! Büyükelçilik ve cumhurbaşkanı yardımcılığı iddiaları...

Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesi İYİ Parti'yi karıştırdı. Görüşmede Akşener'in oğlu için büyükelçilik istediği veya kendisine cumhurbaşkanı yardımcılığı önerildiği iddiaları gündeme gelmişti. Geniş yankı uyandıran görüşmede neler konuşulduğunu Akşener'in özel kalem müdürü anlattı. O detayları gazeteci Şaban Sevinç "son dakika" notuyla paylaştı. İşte Erdoğan-Akşener görüşmesinin çok konuşulacak ayrıntıları!

Manşet

Erdoğan'la görüşen Akşener, çıkar çıkmaz Dervişoğlu'nu aramış! Sebebi oğlu Fatih Akşener mi? Çok konuşulacak 'büyükelçilik' iddiası

Meral Akşener'in dün Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşme siyaset kulislerini hareketlendirdi. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, kritik görüşme sonrası Akşener'in kendisini aradığını açıklarken, "Akşener, Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacak" yönündeki iddialarla ilgili de konuştu. Öte yandan görüşmenin içeriğine dair ortaya atılan 'büyükelçilik' ve 'Fatih Akşener' iddiası gündem yarattı.

Manşet

Akşener, Erdoğan'la görüştü; İYİ Parti'den çok sert çıkış geldi: Meral Hanım rotayı iyice şaşırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener Beştepe'de bir araya geldi. İki ismin 'sürpriz' görüşmesi Ankara kulislerini hareketlendirirken İYİ Partili isimden Akşener için çok sert bir açıklama geldi. İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Vedat Bayram, "Meral Hanım rotayı iyice şaşırdı. Önce ittifaklar yaptı sonra hepimizin gözü önünde herkesi ortada bıraktı. Şu an Meral Hanım siyasi bir harekete girişse yanında 100 kişi bile bulamaz" dedi.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener arasında kritik görüşme! İşte ilk kareler

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener'in sürpriz görüşmesi siyasetin gündemini hareketlendirdi. Erdoğan, saat 17.00'de Meral Akşener'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Sürpriz görüşmeyle ilgili ilk kareler de paylaşıldı. Öte yandan görüşmeye ilişkin CHP'den ilk yorum geldi.

Haber

Kırmızı bültenin kaldırılmasını isteyen Ersan Şen'e Özgür Özel ateş püskürdü: Sana da yazıklar olsun

Son dakika haberi: CHP'nin grup toplantısı partiye eski İYİ Parti milletvekili Aykut Kaya'nın katılımıyla başladı. Daha sonra kürsüden gündemi değerlendiren Genel Başkan Özgür Özel, MHP lideri Bahçeli'nin bugün kendisine yönelik sert eleştirilerine "Canı sağ olsun" diyerek yanıt verdi. Öte yandan Ezgi Apartmanı sanıklarının avukatı Ersan Şen'i hedef alan Özel "Sana da yazıklar olsun" diyerek çıkıştı.

Haber

Eski İYİ Partili Türker Yörükçüoğlu'nun yeni partisi belli oldu! İşte yeni görevi

Eski İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, Büyük Birlik Partisi'ne (BBP) katıldı. Yörükçüoğlu'nun rozetini BBP lideri Mustafa Destici taktı. Yörükçüoğlu, BBP Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına atandı.

Haber

İYİ Parti'den belediyelere 'Şeffaflık, Eşitlik ve İsrafla Mücadele Genelgesi'

İYİ Parti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde kazandığı il, ilçe ve belde belediyelerine, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun imzasının bulunduğu, 'Şeffaflık, Eşitlik ve İsrafla Mücadele Genelgesi' gönderdi.

Haber

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya istifa etti

2023 Genel Seçimlerinde Antalya'dan milletvekili seçilen Aykut Kaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Kaya, mesajında bu kararı zor bir şekilde aldığını da belirtti.

Haber

İYİ Parti'den emekli maaşı çıkışı! Dervişoğlu AK Parti iktidarına yüklendi: Asgari ücretin altında olmasının tek sebebi bu

Kobani davası kararları hakkında İYİ Parti'den açıklama geldi. Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu "Ülkemizi ateşe çevirmek isteyenlere verilen cezaları ayrıca değerlendireceğiz ama onlarla Dolmabahçe'de pazarlık edenleri de asla unutmayacağız" dedi. Dervişoğlu ayrıca iktidara emekli maaşlarıyla ilgili tepkisini dile getirirken dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber

Özel'den Dervişoğlu'na ziyaret! İki liderden Ayhan Bora Kaplan mesajı: 'Herkes aklını başına alsın'

Siyasi arenadaki görüşme trafiği tüm hızıyla devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi. İki lider görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dervişoğlu, Ayhan Bora Kaplan olaylarıyla ilgili, "Hükümetin başındaki zatı bu konularda özen göstermeye çağırıyoruz" dedi. Özel ise "Herkes aklını başına alsın. Huzur içinde yaşayacaksak adalete güven duymamız lazım." dedi.

Haber

İYİ Parti milletvekili Bilal Bilici'den istifa kararı! Dikkat çeken iddia: AK Parti'ye geçebilir!

İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici partisinden istifa etti. Gazeteci İsmail Saymaz, Bilici'nin AK Parti’ye geçebileceğini iddia etti.

Haber

14 Mayıs'tan tam bir yıl sonra seçim anketi! ORC paylaştı: CHP birinci parti çıktı, AK Parti'yle fark dikkat çekti! YRP ve İYİ Parti...

14 Mayıs'ta yapılan genel seçimlerden tam bir yıl sonra yapılan seçim anketinde sonuçlar dikkat çekti. ORC Araştırma tarafından yapılan ankette, katılımcılara 'Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirdiniz?' sorusu soruldu. Anket sonuçlarına göre CHP, birinci parti olurken; AK Parti'yle aralarındaki fark gündem olurken; İYİ Parti'deki erime ve Yeniden Refah'ın oy oranı dikkat çekti. İşte 2024 son seçim anketinde partilerin aldıkları oy oranları...

Manşet

İYİ Parti'den ertelenmiş istifa geldi! İsmail Tatlıoğlu sosyal medyadan duyurdu: Benim için artık sürdürülemez

Eski İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu partisinden istifa etti. Tatlıoğlu istifasını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu. Tatlıoğlu istifa kararını daha önce alıp ertelediğini belirtti.

Haber

Taha Hüseyin Karagöz tepkisi! Önce Özgür Özel ile görüştü… Çok sert yorumlar: ‘Trol ve hain’ benzetmesi

Siyasette 'yumuşama' rüzgarları esmeye devam ederken CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Taha Hüseyin Karagöz ile makamında yaptığı görüşme olay oldu. CHP liderinin Karagöz ile bir araya gelmesine Yılmaz Özdil'den Ece Üner'e ve Şahan Gökbakar'a kadar çok sayıda isimden tepki geldi. En sert yorumu ise gazeteci Fatih Altaylı yaptı. 'Baba' filmindeki o detaya atıfta bulunan Altaylı CHP lideri Özel'e tavsiyede bulunurken "Bu görüşmeyi kim ayarladıysa hain odur" dedi. Özel'den de açıklama geldi.

Haber

SON DAKİKA | İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem CHP'ye katıldı! Rozetini Özel taktı

Son dakika haberi: İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem, CHP'ye katıldı. İYİ Parti'nin 31 Mart 2024'te yapılan yerel seçimlere tek başına girme kararı almasının ardından partiden ayrılan Bahadır Erdem'e rozetini CHP lideri Özgür Özel bizzat taktı.

Haber

İYİ Parti'nin yeni grup başkanvekilleri belli oldu

İYİ Parti’nin yeni grup başkanvekilleri Mehmet Satuk Buğra Kavuncu ve Turhan Çömez oldu.

Haber

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu açıkladı! Yeni Başkanlık Divanı üyeleri belli oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partinin yeni Başkanlık Divanı üyeleri ve başdanışmanlarını açıkladı.

Haber

İzmir Milletvekili Ümit Özlale Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ile evleniyor! Nikah tarihi belli oldu

Son yerel seçimlerde İyi Parti'den İzmir Büyükşeh Belediye Başkan adayı olan ve daha sonra İyi Parti'den istifa eden İzmir Milletvekili Ümit Özlale, Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ile evlilik kararı aldı. Nikah tarihi de belli oldu...

Magazin

İYİ Parti'de yeni dönem başlar başlamaz toplu istifa: Trabzon İl Başkanlığı'nda yönetim düştü

İYİ Parti'de Meral Akşener genel başkanlık görevini Müsavat Dervişoğlu'na teslim etti. Bu sırada Trabzon İl Başkanlığı Yönetim Kurulu'ndan 62 kişi istifa etti. İstifa edenlerden İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan "Kongrede yaşanan bazı olaylar bizi derinden sarsmıştır. Yomra Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık, kongrede oy kullanamamıştır. bir önceki kongrede sorunsuz oy kullanabilen bir delegenin bu seçimde oy kullanamaması şüpheli bir durumdur" dedi.

Haber

Akşener görevi Dervişoğlu'na teslim ederken kahkahalar eksik olmadı: İYİ Parti'de yeni dönem resmen başladı

İYİ Parti'deki ilk genel başkan değişimi resmen bugün tamamlandı. Genel Merkezde düzenlenen devir teslim töreninde Meral Akşener, mazbatayı Müsavat Dervişoğlu'na teslim etti. Tören sırasında oluşan sessizliği bozan Dervişoğlu'nun sözleri salondakileri güldürdü.

Haber