Iyi Parti Haberleri Ve Son Dakika Iyi Parti Haberleri

Iyi Parti Haberleri Ve Son Dakika Iyi Parti Haberleri

İYİ Parti, 25 Ekim 2017 tarihinde kurulan Türkiye siyasi partisidir. Merak Akşener önderliğinde kurulan partinin kısalması ‘İYİ Parti’ şeklindedir.

Partinin simgesi ise güneş ve parti isminin Kayı boyu bayrağından esinlenen yazım tarzıdır. İYİ Parti, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 36 milletvekili ile temsil edilmektedir. Partinin Genel Başkanlık görevini ise Meral Akşener yürütmektedir.

İYİ Parti, uzun tartışmaların sonucunda Merak Akşener, Koray Aydın; Milliyetçi Hareket Partisi’nden ihraç edilen milletvekilleri Yusuf Hallaçoğlu, Nuri Okutan, Ümit Özdağ, İsmail Ok; Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa eden İzmir Milletvekili Aytun Çıray öncülüğünde 200 kişilik kurucu üye sayısı ile kuruldu.

Meral Akşener, yapılan ilk kongrede Genel Başkanlığa seçildi. 20 Eylül 2020 yılında yapılan İkinci Olağan Kurultay’da da Akşener, tek aday olarak Genel Başkanlığa seçildi.

İyi̇ Parti Haberleri

İYİ Partili aday yarıştan çekildi! AK Parti'nin adayını destekleyecek

İYİ Partinin Afyonkarahisar Sinanpaşa ilçe belediye başkan adayı Hasan İnan, AK Partili Belediye Başkanı'na destek için adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Haber 27-03-2024 23:31

Yeniden Refah ile İYİ Parti arasında 'destek' krizi: Teşekkür eden belediye başkan adayına çok sert çıktı

İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye başkan adayı Canan Uçar'ın 'teşekkür' paylaşımı Yeniden Refah Partisi'yle ipleri gerdi. Uçar, Pasinler ziyaretinin ardından "Hikmet Çakal'a seçimdeki destek sözü için teşekkür ederiz" dedi. Ancak Yeniden Refah Partililer bu paylaşıma sert tepki gösterdi.

Haber 18-03-2024 15:36

CHP'nin kalesi düşüyor, İYİ Parti sürprizi! Batı'daki ilde CHP'yi, Doğu'daki ilde DEM'i geride bıraktı: O ilde ise ilk 5 parti içinde yer alamadı

Nefesler tutuldu, Türkiye artık yerel seçimi bekliyor. İki hafta kala heyecan tavan yaparken anket sonuçlarına olan ilgi de günden güne arttı. ORC'nin son çalışmalarına ise İYİ Parti damga vurdu. Akşener'in partisi Doğu'da bir ilde DEM Parti'yi, Batı'da ise bir ilde CHP'yi geride bıraktı. Bir kentte ise kararsızların bile gerisinde kalması dikkatlerden kaçmadı.

Haber 15-03-2024 07:58

Eski İYİ Partili milletvekili kardeşi Ahmet Çelik'i bıçaklamıştı! Kemal Çelik tutuklandı

Eski İYİ Parti milletvekili Ahmet Çelik'i kardeşi Kemal Çelik bıçakla yaralamıştı. Kemal Çelik kasten yaralama suçundan tutuklandı.

Haber 13-03-2024 16:30

İYİ Partili eski vekil en yakını tarafından bıçaklandı! Hemen hastaneye kaldırıldı, durumu ciddi

İstanbul Bahçelievler'de kan donduran olay! Eski İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik ofisinde kardeşi K. Çelik ile tartışmaya başladı. Kavga büyüdü ve ardından K. Çelik, Ahmet Çelik'i iki yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ederken Ahmet Çelik hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Haber 12-03-2024 12:20

Eski milletvekili Ahmet Çelik, ofisinde tartıştığı kardeşinin bıçaklaması sonucu ağır yaralandı

Bahçelievler'deki ofisinde tartıştığı kardeşinin bıçakla ağır yaraladığı eski İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik, hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 12-03-2024 12:19

CHP ve İYİ Parti adayları arasında gerginlik! 'Lütfen saygılı ol'

Muğla'da CHP ile İYİ Parti adayları arasında tokalaşma gerginliği yaşandı. İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer'in esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Aras'ın elini sıkmayıp, "Bu millete verdiğin sözü tutacaksın. Bu milletin hakkını yedirtmeyeceksin" demesi gerginliğe neden oldu.

Haber 09-03-2024 19:15

Sinan Oğan İYİ Parti adayına destek için sahaya indi: Buna inandığım için yapıyorum

2023 Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği destekle çok konuşulan Sinan Oğan bu kez yerel seçimler için vatandaşlarla bir araya geldi. İYİ Parti Yerköy ilçesi belediye başkan adayı Ferhat Yılmaz'a desteğini açıkça ifade eden Oğan, "Lütfen bunu hiç kimse başka bir şeye yormasın." dedi.

Haber 09-03-2024 16:07

İYİ Parti o ilde ipi göğüslemek üzere! Adana'da ise son durum belli oldu: İşte 4 şehirde son durum

Seçimlere artık 23 gün kaldı. Adaylar, vaatler derken Türkiye nefesini tuttu 31 Mart seçimlerine kilitlendi. İYİ Parti'nin seçimlere tek başına katılması birçok ilde dengeleri değiştirdi. İYİ Parti bir ilde yarışı önde götürürken bir başka ilde ise kritik rolde. Adana'da Zeydan Karalar önde mi? Puan farkı kaç? Adana, Isparta, Nevşehir ve Uşak'ta seçmenin nabzı tutuldu. İşte ORC Araştırma Şirketi'nin son çalışmaları...

Haber 08-03-2024 09:19

İYİ Parti, Adana'da Ayyüce Türkeş'i aday olarak göstermişti! Anket sonuçları paylaşıldı

Türkiye yeniden bir seçim atmosferine girdi. 31 Mart'ta yapılacak seçimler için adaylar ve parti liderleri 81 ilde programlarına devam ediyor. Seçime az bir süre kala yapılan anketlerin sonuçları da merak ediliyor. ORC Araştırma, Adana ve Muğla'da yapılan anketin sonuçlarını paylaştı.

Haber 07-03-2024 20:48

Akşener: Etik, ahlak vesaire konuşarak korkaklık bastırılamaz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnafları ziyaret etti. Akşener, "Sayın Mansur Yavaş, CHP'li değil. Nitekim belediyeyi yönetirken de CHP'lilerle yönetmedi. Şimdi bu çerçeve içinde bakıldığında bir risk almalıydı. Ben alırdım. Ben bugün partim için siyasi hayatımı koydum. Şimdi böyle bir çerçeve içerisinde ne olacak ben adayım demiş olsaydı. Diyor ki 'Ben aday olsaydım kazanırdım.' Evet kazanacaktı. Şimdi döndürüp bütün suçu Meral Akşener'in üstüne atmak korkaklığı gizlemektir' dedi.

Haber 07-03-2024 20:35

Meral Akşener'in esnaf ziyareti sırasında arbede! Yeniden Refah Partisi pankartı asmak isteyince ortalık karıştı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kartal'daki esnaf ziyareti sırasında arbede çıktı. Yeniden Refah Partisi pankartı asmak isteyen bir kişi ile İYİ Partililer birbirine girdi. Polis, Yeniden Refah Partili kişiyi bir apartmana sokarak İYİ Partililerden uzaklaştırmaya çalıştı. İşte o görüntüler...

Haber 07-03-2024 14:50

Meral Akşener'den çok konuşulacak Etimesgut çıkışı! 'Mutlaka isterim, gıcıklık olsun'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’nın Altındağ ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Akşener, ziyaret sırasında oyunu Etimesgut’ta kullanacağını öğrendiği bir vatandaşa, “Etimesgut’u mutlaka isterim. Gıcıklık olsun” dedi.

Haber 05-03-2024 17:30

İYİ Partili aday İmamoğlu'na yüklendi: Bu saatten sonra senin hiçbir elemanın kalmadı!

İYİ Parti'nin Esenyurt Belediyesi başkan adayı Muharrem Yıldız, Ekrem İmamoğlu'na sert yüklendi. İBB Başkanına "İYİ Parti'yi kendinize arka bahçe etmiş olabilirsiniz, ama bu saatten sonra senin hiçbir elemanın kalmadı, hepsini boşalttık" diyerek seslenen Yıldız, "Akılları bir yerde, gözleri başka yerdeydi. Bedenleri İYİ Parti'deydi ama fikirleri başka yerdeydi" ifadelerini kullandı.

Haber 03-03-2024 13:29

Özgür Özel 'Jest bekliyoruz' dedi, Meral Akşener'den sert yanıt geldi! 'Bıktım, usandım, midem bulanıyor artık'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in "Jest bekliyoruz" sözlerine çok sert yanıt verdi. Akşener, "Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu jest isteme işleminden bıktım, usandım, midem bulanıyor artık" dedi. İşte Akşener'in o açıklamaları...

Haber 01-03-2024 17:45

'Hain' polemiği farklı boyuta evrildi! MHP'lileri kızdıran sözler sonrası Kutalmış Türkeş'ten yeni açıklama: Kader kime ölüm yazmışsa o ölür gider!

Adana Ülkü Ocakları'nın İYİ Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş'i ihanetle suçlamasının ardından, başlayan gerilim farklı boyutlara ulaştı. Yaptığı çok sert açıklamalarla MHP cephesini kızdıran Kutalmış Türkeş, geri adım atmayacağını belirtti. Yeni bir açıklama yapan Türkeş, yaptığı açıklamada Semih Yalçın'ı kastetmediğini savunurken "Kader kime ölüm yazmışsa ölür gider. Herkes için geçerli. Biz kadere inanıyoruz." dedi.

Haber 01-03-2024 08:16

İYİ Parti'ye Ankara Mamak'ta CHP şoku! İtiraz edildi, Hüseyin Bayındır'ın belediye başkan adaylığı düştü

Yerel seçimlere bir ay kala Ankara'da sürpriz bir gelişme yaşandı. İYİ Parti Mamak Belediye Başkan adayı Hüseyin Bayındır'ın adaylığı, CHP'nin itirazı sonrası İl Seçim Kurulu tarafından düşürüldü. Bayındır, kısa süre önce CHP'den İYİ Parti'ye geçmişti.

Haber 29-02-2024 11:24

İYİ Parti'nin Mamak Belediye Başkan adayı Hüseyin Bayındır'ın adaylığı düşürüldü

Ankara İl Seçim Kurulu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde İYİ Parti'den Mamak Belediye Başkan adayı gösterilen Hüseyin Bayındır'ın adaylığının düşürülmesine karar verdi.

Yurthaber 29-02-2024 10:53

Meral Akşener'in seçmene tepkisi gündem oldu! Fatih Portakal: 'Psikolojisi bozuk', Cüneyt Özdemir: 'Meral Hanım haklı'

Yerel seçimlere tek başına girecek olan İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener, son dönemde muhalefet partilerine karşı sert söylemleriyle de dikkat çekiyor. Seçim çalışmalarını sürdüren Akşener, "Mansur Yavaş'ı, Ekrem İmamoğlu'nu neden desteklemiyorsunuz?" şeklinde soru soran bir vatandaşla tartışma yaşadı. Gündem olan görüntülerle ilgili gazeteci Fatih Portakal ve Cüneyt Özdemir'den peş peşe yorumlar geldi.

Haber 27-02-2024 20:53

Akşener'e kızan milletvekili Karakeçili İYİ Parti'den istifa etti! Milyonlarca seçmen davulla tokmak arasında sıkışıp kaldı

İYİ Parti seçimlere kısa süre kala bir istifa haberiyle daha sarsıldı. Şanlıurfa Milletvekili Cem Karakeçili, Meral Akşener'e dikkat çeken eleştiriler yönelttiği açıklamasında partiden ayrıldığını duyurdu.

Haber 26-02-2024 12:09

Akşener'den kararlı mesaj: 1 Nisan'dan sonra İYİ Parti iktidarının ayak sesleri konuşulacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin seçim beyannamesini ve belediye başkan adaylarını açıkladı. İttifak düzenine ve dayatma siyasetine karşı olduklarının altını çizen Akşener, Türkiye'de yaşanan dört temel soruna dikkat çekti. Akşener yoksulluk, sığınmacılar, deprem ve kentsel dönüşüm rantı olarak sıraladığı dört temel sorun hakkındaki çözüm önerilerini de ifade etti.

Haber 24-02-2024 15:36

Akşener'in sözleri gündem oldu! İsmail Saymaz canlı yayında kendini tutamadı: Delirdiniz mi?

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in İzmir'de yaptığı konuşma siyasi arenada geniş yankı uyandırdı. CHP'ye yaptığı 'Demleniyorlar' göndermesi bir anda gündem oldu. Bu sözleri eleştiren gazeteci İsmail Saymaz, canlı yayında yaptığı konuşma sırasında kendini tutamayarak "Delirdiniz mi?" dedi. İşte ayrıntılar...

Haber 23-02-2024 06:51

İYİ Parti Belediye Başkan adayına yapılan ilginç istek şaşkına çevirdi! Nereden bulayım ben?

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, seçim çalışmaları sırasında vatandaşın isteğiyle şaşkına döndü. Bir vatandaş, Yılmaz’dan kendisine uygun bir eş bulmasını istedi. Başkan adayı ise "Nereden bulayım ben?” diye cevap verdi.

Haber 22-02-2024 19:15

İYİ Parti'den CHP'ye 'yapay zeka' göndermesi! 'Keşke 14 Mayıs'tan önce de...'

İYİ Parti'den, CHP'nin bazı belediye başkan adaylarının belirlenmesinde yapay zekadan faydalanmasına ilişkin çok konuşulacak bir yorum geldi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Böyle teknolojilerin siyasete uyarlanması faydalı bir şey. Ama keşke bu anlayışı, 14 Mayıs'tan önce, İYİ Parti bu kaygılarını ortaya koyduğunda, Sayın Meral Akşener; o masada bu iddiasını, bu teklifini getirdiğinde de yapmış olsalardı bugün belki çok farklı bir Türkiye'ye uyanmış olacaktık" dedi.

Haber 19-02-2024 16:59

İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili istifa etti! Cesurlar hareketi sekteye uğramıştır

Aday belirleme sürecinde çeşitli illerde istifalar yaşayan İYİ Parti'de bir istifa haberi de İstanbul'dan geldi. İBB Grup Başkanvekili Suat Sarı partideki görevlerinden istifa etti. Bu istifayla birlikte İYİ Parti'nin İBB'deki meclis üye sayısı bire düştü.

Haber 19-02-2024 15:44

CHP rozetli İYİ Parti adayı: Sosyal medya bu afişi konuşuyor! Suat Nezir'in fotoğrafı gündem oldu

İYİ Parti'nin belediye başkan adayının seçim afişlerinde CHP rozetli fotoğrafıyla yer alması şaşırttı. Buca Belediye Başkan adayı Suat Nezir'in o afişleri kentin dört bir yanına asıldı.

Haber 19-02-2024 11:24

Kendisine gelen tweet'i canlı yayında okuyan Cemal Enginyurt tehdit etti: Seni de Akşener'i de sokağa çıkamaz ederim

İYİ Partili ismin tweet'ini canlı yayında okuyan Demokrat Partili Cemal Enginyurt küplere bindi, tehditvari sözlerle ateş püskürdü. Akşener'in "kumar masası" çıkışıyla 'altılı masa'yı kastettiğini savunan Enginyurt, aksini iddia eden İYİ Partili Bilal Uzun'a "Seni de ablanı da sokağa çıkmaz ederim" dedi. Sunucu Sinem Fıstıkoğlu o anlarda "Aman aman aman" diyerek araya girmeye çalıştı.

Haber 19-02-2024 08:39

20 milyon TL'ye suikast girişimi! İYİ Parti'yi sarsan detaylar... Şifre: 'Çocuklar denize girdi mi?'

İYİ Parti Manavgat eski İlçe Başkanı Hüseyin Ergen'e yönelik düzenlenen silahlı saldırının ardından suikast girişimi çıktı. Söz konusu saldırının emri ise yine bir başka İYİ Partili isim tarafından verilirken, detaylar gündem yarattı. Belediye başkan adaylığı sürecinde yaşananlar sonrası saldırı talimatı verildiği belirtilirken, "Çocuklar denize girdi mi?" mesajının bir şifre olduğu ortaya çıktı.

Haber 19-02-2024 07:08

Meral Akşener'den Ekrem İmamoğlu'na sert sözler! 'Eli genel merkezlerinde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar...'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. Akşener, "Eli genel merkezlerinde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul’da olanlar bu şehri yönetemez. Mesela aklı şahsi siyasi hesaplarında, sureti İstanbullularda olanlar bu şehri yönetemez. Mesela sırtında ihmallerin, hataların, veballerin, yükünü taşıyanlar da, elinde parti içi çıkarların, koltuk kavgalarının, taht oyunlarının, bayrağını tutanlar da bu şehri yönetemez" dedi.

Haber 18-02-2024 17:25

İYİ Parti'de toplu istifa: Patnos'ta Törenle AK Parti'ye katıldılar

Ağrı Patnos'ta İYİ Parti İlçe Başkanı ve belediye başkan adayı Müslüm Coşkun ile yönetim kurulu üyeleri istifa etti. İstifa edenler, düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı.

Haber 17-02-2024 17:03

Akşener'in gösterdiği büyükşehir adayına tepki gösteren 117 kişi istifa etti! Atatürk'e düşmanlığı herkesçe bilinen...

Adaylarını bir bir belirmeye devam eden İYİ Parti'de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına Enver Yılmaz'ın aday gösterilmesi partililerce tepkiyle karşılandı. Yılmaz için, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan düşmanlığı herkesçe bilinen" ifadesini kullanan İYİ Parti Ordu İl Kurucu üyelerinden Vedat Karaman zehir zemberek ifadeler kullanıp 116 kişiyle beraber istifa etti.

Haber 15-02-2024 16:02

Akşener adayı tanıttı, İYİ Partililer 'istifa' diye bağırdı! Toplantıda arbede çıktı: Mansur başkan sloganları yükseldi, Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım görevden alındı

İYİ Parti'nin aday tanıtım toplantısında ortalık karıştı. Meral Akşener'in de katıldığı toplantıda partililerden 'istifa' sesleri yükseldi, arbede yaşandı. Partililerin Mansur Yavaş için attıkları slogan da dikkat çekti. Olay sonrası Ankara İl Başkanı görevden alındı.

Haber 14-02-2024 16:44

'Çok güçlü bir ihtimal! Yakın zamanda olabilir' diyerek açıkladı 'MHP, İYİ Parti, Zafer Partisi...' Çok konuşulacak çıkış! Yüzde 30'a dikkat çekti

Türkiye adım adım seçime yaklaşırken siyaset gündeminde partiler arası hareketlilik de sürüyor. Son olarak gazeteci Faruk Aksoy'dan seçim atmosferi sonrasına dair çok konuşulacak sözler geldi. "Çok güçlü bir ihtimaldir" diyen Aksoy, 'milliyetçi ittifak'a vurgu yaptı. MHP, İYİ Parti ve Zafer Partisi'ni işaret eden Aksoy, "Bunları topladığında yüzde 25-30'a vuruyor" dedi.

Haber 14-02-2024 12:14

Seçim sürecinin en şanslı ismi! Bir değil iki parti birden onu aday gösterdi: Nasıl olduğu merak konusu

31 Mart yerel seçimlerine giderken Türkiye'nin dört bir yanından ilginç haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Denizli'de yaşanan olayın ise daha önce örneği yaşanmamış olması şaşkınlık yarattı. Güney ilçesine iki parti aynı ismi aday gösterdi. İsmi daha önce BBP adayı olarak açıklanan Alaaddin İshak Gümüş, dün de İYİ Parti adayı olarak Meral Akşener tarafından ilan edildi. Gümüş daha şimdiden 'paylaşılamayan aday' olarak kayıtlara geçti.

Haber 13-02-2024 11:15

Bu sonuçlar Bahçeli ve Özgür Özel'i kızdıracak! İYİ Parti ve DEM atak yaptı %10'u geçtiler

31 Mart yerel seçimleri öncesi sonucu en çok merak edilen şehir kuşkusuz İstanbul! Anket firmaları da tek tek anketlerini açıklamaya başladı. Metropoll firmasının yaptığı son ankette DEM Parti ve İYİ Parti'nin oy oranı şaşırttı! Bu ankete göre Akşener'in liderliğindeki İYİ Parti, Bahçeli liderliğindeki MHP'yi geride bırakıyor. Bu sonuç İstanbul ve Ankara için de oldukça kritik.

Finans 12-02-2024 13:06

Melih Gökçek paylaştı: Ankara'da skandal görüntüler! Tekme tokat dövüp Mansur Yavaş’tan özür dilettiler... İYİ Parti'den açıklama geldi

Ankara’da çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde İYİ Partili ilçe başkanı tekme tokat dövülerek Mansur Yavaş’tan ve ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik’ten özür diletildi. Görüntüler ve Gökçek’in iddiaları kısa sürede gündem yarattı. Atila Çelik ise olayın 2020'de gerçekleştiğini açıklayıp "Konunun İYİ Parti'yle ilgisi yoktur" dedi Gökçek'in iddiasına yanıt verdi. İşte detaylar…

Haber 12-02-2024 08:55

İYİ Parti'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Hatay' tepkisi: 'Apaçık ahlak ve vicdan sorunu'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Hatay' çıkışı gündemdeki yerini koruyor. Bugün Hatay'dan açıklamalarda bulunan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Erdoğan'a tepki gösterip Bu açıklama apaçık ahlak ve vicdan sorunudur" dedi.

Haber 05-02-2024 15:35

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu’dan 'afiş' açıklaması: Bilgiyi doğru yerden almıyorlar

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, 'afiş' tartışmalarının üzerinden 24 saat geçmesine rağmen anlaşmış oldukları şirketten kendilerine bir geri dönüş olmadığını belirterek, "Zannediyorum bilgiyi doğru yerden almıyorlar. Onun için mesela Sayın Murat Ongun’dan bilgi almak isterlerse durumunun gerçekliğini, detaylarını çok daha net bir şekilde görmüş olacakları düşüncesindeyim" dedi.

Haber 01-02-2024 19:21

Ataşehir Belediyesinden ekranlarda gösterilen İYİ Parti afişi ile ilgili açıklama:

Ataşehir Belediyesi, ilçedeki LED ekranlarda İYİ Parti afişlerinin gösterilmesine ilişkin, bir şirket tarafından sözleşmeyle kiralanan LED ekranlarda yayımlanan reklam ve ilanlarda, belediyenin bir sorumluluğunun olmadığını belirtti.

Yurthaber 01-02-2024 15:48

İYİ Parti'de 'Sivas' sürprizi! Mehmet Ceylan adaylıktan çekildi: Sayın Meral Akşener’in de iznini alarak...

Seçimlere iki ay gibi bir süre kala İYİ Parti'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İYİ Parti Sivas Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Ceylan yaptığı açıklamada söz konusu kararı İYİ Parti lideri Meral Akşener'in izni doğrultusunda aldığını belirtti.

Haber 01-02-2024 13:42

İYİ Parti İBB Başkan adayı Kavuncu, seçim çalışmalarını Ataşehir'de sürdürdü

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Buğra Kavuncu, seçim çalışmaları kapsamında Ataşehir'de esnafa ziyaretlerde bulundu.

Yurthaber 30-01-2024 07:37

Akşener için olay yaratacak 'Togo Kuleleri' iddiası! AK Partili iki isimle görüştü, 180 derece döndü diyerek açıkladı: Duyunca şoke oldum!

İYİ Parti'deki istifa dalgasında partiden ayrılan isimlerin başında gelen İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'dan Genel Başkan Meral Akşener'le ilgili çok konuşulacak yeni açıklamalar geldi. Akşener'in Togo Kuleleri'nde eski AK Partili iki isimle yaptığı görüşme sonrası tamamen farklı bir tutum sergilediğini iddia eden Özkan, "Benim kafam buradaki görüşmeye takılmış durumda. Fatih Altaylı'nın programında yaptığı açıklamalara tamamen şoke oldum." diye konuştu.

Haber 25-01-2024 10:08

CHP’nin beklentisini duyan İsmail Saymaz şaşkınlığını gizleyemedi: ‘Önceki güne kadar beklemişler…’

CHP ile İYİ Parti arasındaki ipler kopsa da gelen bazı kulis bilgileri dikkat çekmeye devam ediyor. İYİ Parti’nin yerel seçimlere tek başına girme kararının ardından CHP’nin bazı şehirlerde son ana kadar ‘jest’ beklediği öne sürüldü. Gazeteci İsmail Saymaz bu beklenti ile ilgili şaşkınlığını gizleyemeyerek "Fazla mı iyi niyetliler... Yoksa göründüğünden daha mı saflar? Bilemedim" dedi.

Haber 25-01-2024 07:58

SON DAKİKA | İstanbul'da Buğra Kavuncu, Ankara'da Cengiz Topel Yıldırım! Akşener duyurdu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a yeni rakipler

Son dakika haberi: İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara adayları belli oldu. İYİ Parti lideri Akşener mevcut başkanlar Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın karşısına aday olacak iki ismi açıkladı. Buna göre yerel seçimlerde İstanbul'da Buğra Kavuncu, Ankara'da Cengiz Topel Yıldırım, İYİ Parti'nin büyükşehir belediye başkan adayları oldu.

Haber 24-01-2024 14:32

Altınok ve Yavaş'ın rakibi belli oluyor! İYİ Parti Ankara adayı için saat verdi

2023 seçimlerinin ardından 2024 seçimlerine tek başına girme kararı alan İYİ Parti'de gözler Ankara ve İstanbul adayına çevrilmişti. Henüz resmi olarak iki büyükşehrin de adayı duyurulmadı. Son bilgilere göre Meral Akşener yarın saat 14.30'da Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayacak. Gazeteci İsmail Saymaz ise dün akşam yaptığı bir paylaşımla İYİ Parti'nin adayını duyurmuştu.

Haber 23-01-2024 12:27

İstanbul'da aday sayısı artıyor! İYİ Parti ve Memleket Partisi'nin İstanbul adayları belli oldu mu? Son paylaşım olay oldu, canlı yayında isim verdi

İstanbul'da yerel seçim öncesi İBB Başkan adayları sayısı artıyor. Cumhur İttifakı cephesinde gözler Yeniden Refah Partisi'nin kararını çevrilirken, düğer tarafta ise yeni adaylar ortaya çıkıyor. DEM Parti'de Başak Demirtaş'ın adaylığı gündeme gelirken, İYİ Parti ve Memleket Partisi'nin de İstanbul adaylarının belli olduğu iddia edildi. Canlı yayında çok konuşulacak iddiayı gündeme getiren gazeteci Barış Yarkadaş, iki partinin de İstanbul adayı için isim verdi.

Haber 23-01-2024 06:45

Mansur Yavaş ile ortak noktaları Ankaragücü! Turgut Altınok'tan sonra... İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım oldu

Türkiye, iyiden iyiye seçim iklimine girdi. AK Parti, mevcut belediye başkanı Mansur Yavaş'a karşı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'u aday gösterdi. İYİ Parti'nin de Ankara adayı uzun süredir merak ediliyordu. İsmail Saymaz, İYİ Parti'nin Ankara adayının Cengiz Topel Yıldırım olduğunu duyurdu. Cengiz Topel ile Mansur Yavaş'ın ortak noktası ise Ankaragücü! İYİ Parti'den de konuyla ilgili açıklama geldi.

Haber 22-01-2024 18:01

AK Parti'den istifa etmişti! Enver Yılmaz İYİ Parti'ye katıldı, o ilden aday gösterildi

2018 yılında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ve daha sonra da AK Parti'den de istifa eden Enver Yılmaz, İYİ Parti'ye katıldı. İYİ Parti, 31 Mart seçimlerinde Yılmaz'ın Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının olduğunu açıkladı. İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Yılmaz'ın adaylığı ile ilgili olarak "Partimize katılımı öncelikle bize güç vermiştir" dedi.

Haber 20-01-2024 21:11

Meral Akşener'den dikkat çeken sözler: 'CHP ile el sıkıştık başaramadık'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Birisi 'mahremiyetini biliyorum' diğeri ise 'sırlarına vakıfım'. Eğer bunların karşılığı yoksa bunu ima eden ve söyleyen herkes şerefsiz oğlu şerefsizdir. Bütün bunlar CHP ile el sıkışmamız için söyleniyor. El sıkıştık başaramadık" dedi.

Haber 18-01-2024 21:05