J Balvin Haberleri Ve Son Dakika J Balvin Haberleri

J Balvin Haberleri Ve Son Dakika J Balvin Haberleri

Dünya müzik listelerinde “J Balvin” olarak nam salan José Álvaro Osorio Balvín 1985’te Kolombiya’da doğdu. Dünya çapında 35 milyondan fazla albüm satışı ile en çok satan Latin müzik sanatçılarından biri olduğu için "Reggaeton Prensi" olarak anıldı. Balvin kariyeri boyunca, beş Billboard Latin Müzik Ödülü, dört Latin Grammy Ödülü, iki MTV Video Müzik Ödülü ve dört Latin Amerika Müzik Ödülü kazandı. Ayrıca iki kez Grammy Ödülü’ne aday gösterildi. "Yo Te Lo Dije", "Tranquila", "Ay Vamos" ve "6 AM" adlı parçalarla müzik listelerini alt üst etti. Balvin, son albümü Colores'ı Mart 2020'de yayınladı. Eklektik ve renkli moda anlayışıyla dikkat çeken J Balvin, 2020'de Time dergisinin yıllık dünyanın en etkili 100 kişisi listesine ve Billboard tarafından tüm Zamanların En Büyük Latin Sanatçıları listesine dahil edildi.

J Balvin Haberleri

Nusret, J Balvin'e doğum gününde özel et hazırladı

Saltbae (Tuzlama) hareketiyle tüm dünya fenomen haline gelen Nusret Gökçe bu kez J Balvin'in doğum gününe özel et hazırladı.

Trend 12-05-2019 12:47

Nusret bu kez J Balvin ile tuzladı

Saltbae hareketiyle tüm dünyada fenomenleşen Nusret Gökçe'nin ABD'de bulunan restoranını ziyaret eden dünyaca ünlü şarkıcı J Balvin, Gökçe'nin tuzlama hareketini yaptı.

Magazin 10-07-2018 11:17

Diğer Haber Etiketleri

J Balvin

J Balvin Hakkındaki Haberler Mynet'te. J Balvin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.