Jess Molho Haberleri

Sihirli Annem'in Toprak'ı ve Yavuz'u yıllar sonra bir araya geldi! Değişimleri gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle ve reyting rekorları kıran Sihirli Annem dizisinde hayat verdikleri Toprak ve Yavuz karakteriyle hafızalara kazınan Jennifer Boyner ile Jess Molho yıllar sonra bir araya geldi. Boyner'in 'Baba kız buluşması' notunu düştüğü o kareye adeta yorum yağdı.

Magazin 08-02-2024 16:22

Buket Aydın Şahan Gökbakar'a tepki gösterirken eşinin geçmişini hedef aldı! Jess Molho dayanamadı: Selin Hanım'ın ne alakası var?

"Ben hesap ödemem" diyerek sosyal medyanın diline düşen spiker Buket Aydın kendisiyle dalga geçen Şahan Gökbakar'a ateş püskürürken eşini de hedef aldı. Jess Molho ve Demet Akalın'a katılan Aydın söylediği sözlerle dikkat çekerken Jess Molho en sonunda dayanamadı ve bakın ne dedi.

Magazin 25-01-2024 13:27

Demet Akalın'ın partneri Jess Molho kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sihirli Annem'in Yavuz'uydu! İşte Jess Molho dizileri...

Demet Akalın'ın partneri Jess Molho vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Sihirli Annem'de canlandırdığı Yavuz karakteri ile hafızalara kazınan başarılı oyuncu; Ninja Warrior Türkiye ve O Ses Çocuklar gibi birçok yarışma programını da sunmuştu. Peki, Jess Molho kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Demet Akalın'ın partneri Jess Molho hakkında merak edilenler...

Magazin 16-10-2023 13:33

Acun Ilıcalı ile el sıkışmıştı! Demet Akalın'ın partneri belli oldu

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Demet Akalın geçtiğimiz aylarda sık sık eleştirdiği Acun Ilıcalı'yla arasını düzeltmiş ve yeni işini duyurmuştu. Acun Ilıcalı ile pozunu paylaşan Akalın "Hayırlı olsun diyelim mi?" diyerek not düşmüştü. Ünlü şarkıcının yeni programındaki partneri ise belli oldu.

Magazin 04-10-2023 16:45

Jess Molho

Jess Molho Hakkındaki Haberler Mynet'te. Jess Molho Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sihirli Annem'in Yavuz'una yıllar işlemiyor! Son hali inanılmaz

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği 'Yavuz' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Jess Molho, son haliyle şaşırttı. Yakışıklı oyuncuyu görenler ''Yıllara meydan okuyor'' demekten kendini alamadı.

Magazin 21-09-2021 10:08