Jessica Alba Haberleri Ve Son Dakika Jessica Alba Haberleri

Jessica Alba Haberleri Ve Son Dakika Jessica Alba Haberleri

Tam adıyla Jessica Marie Alba, 28 Nisan 1981 tarihinde Kaliforniya'nın Pomona şehrinde dünyaya geldi. Çocukluğu sıklıkla hastalıklarla geçen Alba, dedesi ve anneannesi tarafından büyütüldü. Çok küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa merak duyan sanatçı, henüz on iki yaşındayken ajansa kaydoldu ve bundan kısa süre sonra rol oynamaya başladı. 1994 yılında "Camp Nowhere" isimli çocuk filmi, sinema kariyerindeki ilk tecrübesi oldu. Ardından gelen süreçte pek çok dizi ve filmde rol alarak oyunculuğuyla adından söz ettirmeyi başardı. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de ön plana çıkan Alba, pek çok dergi kapağında yer aldı. Buna karşın esas olarak oyunculuğuyla tanınmak istediğini belirtmektedir. Mesleğine olan bağlılığı kadar hayır kurumlarında üstlendiği sorumluluklarına da bağlı olan Alba, kadın hakları, çocuk hakları, çevre kirliliği gibi konularda kuruluşlara destek vermektedir.

Jessica Alba Haberleri

Rahatlık da şıklık kadar önemli! Rihanna'dan Emrata'ya ünlülerin seyahat kombinlerini sizler için derledik

Tatile çıkmadan önce dolabını karıştırıp "Yolculukta ne giysem acaba?" diyenler buraya! Ünlüler, birbirinden renkli ve iddialı kombin seçimleriyle her yerde şıklığını sürdürüyor. Biz de Dua Lipa, Rihanna, Madonna gibi pek çok ünlünün tarzından ilham alarak seyahatlerde şıklık ve rahatlık sunacak ürünleri bir araya getirdik. Gelin, tatil yolculuğu sırasında dikkatleri üzerinize çekecek kombin önerilerine birlikte göz atalım.

Magazin

Mekanik 2: Suikast konusu nedir, oyuncuları kimler? Mekanik 2: Suikast filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Mekanik 2: Sukast filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon sahneleriyle dikkat çeken filmin başrollerinde Jason Statham ve Jessica Alba gibi isimlerin yer alıyor. Mekanik 2: Suikast filmi Tv ekranlarında yer alacak. Peki, Mekanik 2: Suikast konusu nedir, oyuncuları kimler? Mekanik 2: Suikast filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin

Mekanik 2: Suikast konusu ne, oyuncuları kimler? Televizyonda yayınlanacak Mekanik 2: Suikast filmi oyuncuları ve konusu

Mekanik 2: Suikast filmi bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Başrollerinde Jason Statham ve Jessica Alba gibi isimlerin yer aldığı film, aksiyon sahneleriyle ön plana çıkıyor. Peki, Mekanik 2: Suikast filminin konusu ne, oyuncuları kimler? İşte merak edilen filmin konusu ve oyuncuları...

Trend

Jessica Alba Yasemin Özilhan'ı takibe aldı

Instagram'da 18 milyonu aşkın takipçisi bulunan oyuncu Jessica Alba, Yasemin Özilhan'ı takip etmeye başladı.

Magazin

Jessica Alba

Jessica Alba Hakkındaki Haberler Mynet'te. Jessica Alba Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hackerların son kurbanı Jessica Alba oldu

Hackerların hedefindeki isim güzel oyuncu Jessica Alba oldu. İnternet korsanları Alba’nın Twitter hesabını hack’ledi.

Trend

Jessica Alba hack'lendi

Jessica Alba da bilgisayar korsanlarının kurbanı olan ünlüler arasına girdi. Twitter hesabı hack'lenen ünlü oyuncu adına ırkçı ve homofobik mesajlar yayınlandı.

Magazin

Jessica Alba Türkiye ve Belçika'daki saldırıları lanetledi

Alba, yaşanan patlamanın ardından Fransa ile Belçika'nın kenetlendiğini, Türkiye'nin yalnız bırakıldığını ifade eden bir paylaşım yaptı.

Magazin

'Göğüslerim sarkık'

Yapılan anketlerde üst üste dünyanın yaşayan en seksi kadını seçildi. Ama Jessica Alba yine de kendinden pek hoşnut değil..

Magazin

Göçmen yasasını kınadı

Jessica Alba, Türkiye'nin de resmi açıklamayla kınadığı Arizona Göçmen Yasası'nın ırkçı ve aptalca olduğunu söyledi.

Magazin

Havaalanını Karıştırdı

Havaalanındaki ilginç kıyafetiyle tartışılan Megan Fox'un ardından Jessica Alba da objektifleri unutup eğilince magazin basınına konu oldu.

Magazin

Jessica Alba Türkiye'ye geliyor!

Son yıllarda ülkemize çıkartma yapan Hollywood yıldızlarına Jessica Alba da ekleniyor.

Magazin

Jessica ortalığı yakacak!

Hollywood'un en seksi kadınlarından biri olan Jessica Alba, çocuk sahibi olduktan sonra ara verdiği film kariyerine beş filmle dönüyor.

Magazin

Ünlülerin seks itirafları!

İngiliz The Sun gazetesi ünlülerin seks itiraflarını gündeme getirdi!

Magazin

'Çatlaklarımı seviyorum!'

Jessica Alba vücudundaki çatlakları sevdiğini söyleyerek özgüvenini ortaya koydu.

Magazin

Dünya yıldızlarının güzellik sırları

Hollywood yıldızları ile ünlü modellerin güzellik uzmanlarından güzellik önerileri..

Haber