John Wick Haberleri

'Yerli John Wick' Ömer Aslan 200 TL ile yaptığı iftar alışverişi olay oldu! Videosu sosyal medyada viral oldu!

John Wick'e benzerliğiyle dikkat çeken Ömer Aslan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Aslan, bu kez 200 TL ile yaptığı alışveriş videosuyla gündem oldu. Sosyal medyada Aslan'ın paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 18-03-2024 12:41

Keanu Reeves'e maskeli hırsız şoku! Sosyal medya yıkıldı: John Wick'i de soymazsın!

Ünlü oyuncu Keanu Reeves'in Los Angeles'taki evine hırsız girdi. ABD'de magazin gündemine bomba gibi düşen olay sonrası sosyal medya kullanıcıları John Wick filmine atıfta bulunup yaşanan olayı ti'ye aldı. Öte yandan maskeli soyguncuların Keanu Reeves'in silahını çaldıkları öğrenildi. İşte detaylar...

Magazin 10-12-2023 14:00

En iyi aksiyon filmleri 2023 - Mutlaka izlenmesi gereken macera dolu aksiyon filmleri

Heyecan dolu bir macera yolculuğuna çıkmaya hazır mısınız? Sizi yerinizde tutmayacak aksiyon dolu filmlerin dünyasına davet ediyoruz! Sınırlarınızı zorlamak, adrenalin pompalamak ve gerilimi hissetmek için "Mutlaka izlenmesi gereken macera dolu aksiyon filmleri" ile tanışmanın tam zamanı. Bu filmler sadece eğlence vaat etmekle kalmıyor, aynı zamanda nefesinizi kesen sahnelerle de kalbinizi çalacak.

Trend 30-05-2023 15:37

İntikam yemini edip çok sayıda kişiyi yaraladı! “Kasımpaşalı John Wick” saklandığı yerde yakalandı

İstanbul Beyoğlu'nda iki günde 7 kişiyi toplamda 8 kişiyi yaralayan ve semt sakinlerinin “Kasımpaşalı John Wick” lakabını taktığı suç makinesi ekipler tarafından yakalandı. İntikam yemini ettiği konuşulan şahsın emniyetteki ilk ifadesinde, uyuşturucu satıcılarını silahla vurduğunu söylediği belirtildi.

Haber 04-02-2023 17:41

John Wick

John Wick Hakkındaki Haberler Mynet'te. John Wick Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

John Wick 4 ne zaman çıkıyor? John Wick 4 fragmanıyla beğeni topladı!

John Wick seisinin 4. filmi olan John Wick 4 fragmanı yayınlandı. Fragmanıyla beğeni toplayan John Wick 4 sosyal medyada beğeni topladı. Amerikan yapımı aksiyon serisi olan John Wick'in ne zaman çıkacağı ise serinin hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. Peki John Wick 4 ne zaman çıkıyor? İşte merak edilenler...

Trend 11-11-2022 09:47