Kadın Takım Elbise Haberleri

Özgüveniniz görünüşünüze yansısın! İş görüşmesinde ne giyilir? İşte iş görüşmesi kombinleri

İş görüşmelerinde iz bırakmanın en şık yolu giydiğiniz kıyafetlerden geçiyor. Hem tarzınızı hem de profesyonelliğinizi bir araya getiren parçalarla iş görüşmelerinizde sadece yetenekleriniz ile değil stilinizle de ön plana çıkabilirsiniz. Giydiğinizde iş görüşmesinde sizi akılda kalıcı kılacak farklı tarz ve modeldeki ceket, kaban, gömlek, takım elbise ve aksesuarları derledik. Gelin mülakatlarda 1-0 önde olmanızı sağlayacak 10 muhteşem kıyafete birlikte göz atalım.

Haber 15-12-2023 16:10

Zeynep Aleyna Şen'in Milla favorileri işte bu listede!

Kimileri kabul etmekte zorlansa da influencerlar günümüzün en popüler kişileri arasında! Sosyal medyanın gücüyle yediklerinden giydiklerine kadar paylaşan ve birçok insana ilham olan influencerlardan biri de Zeynep Aleyna Şen. Siz de Zeynep Aleyna Şen'in tarzını beğenenlerdenseniz hazırladığı koleksiyondan özenle seçtiğimiz birbirinden şık kıyafetlere göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 11-11-2022 18:23

İyilik dizisinin Neslihan'ının giydiği çok sevilen takıma 800 TL altı alternatif öneriler

İyilik dizisiyle ekranlara dönen Hatice Şendil, başarılı oyunculuğuyla olduğu kadar dizide giydiği kıyafetlerle de adından söz ettiriyor. Dizide genellikle klasik giyinmeyi tercih eden Neslihan'ın tarzını siz de bizim kadar beğendiyseniz doğru yerdesiniz! Farklı renk, kumaş ve modeldeki 800 TL altındaki alternatifleri için okumaya devam edin!

Magazin 08-11-2022 17:51

Kış için mutlaka göz atmanız gereken en trend ve şık parça önerileri

Sonbahar mevsimi geldi gelecek derken kış kapıya dayandı! Soğuk kış aylarına sayılı günler kala gardıroplar gözden geçirildiğinde bazı eksiklikler göze çarpabilir. Her mevsim şıklığını önemseyen kadınların bu kış da trend parçaları kombinlerine taşımak istediğine eminiz! Yaklaşan soğuk havalarda şıklığınıza şıklık katacak birbirinden kaliteli parçaları araştırdık! Konforlu bir kış için okumaya devam edin!

Kadin 17-10-2022 16:16

Sonbaharda tüm gözleri üzerine çekmek isteyenler için alt üst kombin önerileri

Havaların serinlemesiyle mevsime uygun giyinebilmek için gardıroplardaki parçalar gözden geçiriliyor. Özellikle günlük stil için spor tarzdaki alt üst takımlar ön plana çıkıyor. Sizler için sonbaharda kullanıma uygun takımları, uzun taytları, crop ve büstiyer gibi üstlerle kombinlenen modelleri araştırdık. İşte, sonbahar aylarında sizi her an konforlu hissettirecek o ürünler...

Kadin 23-09-2022 13:54

Zeytin Ağacı dizisindeki Leyla karakterinin giydiği lila takıma alternatif öneriler

Eşofmanlar ve alt üst takımlar, günün birçok bölümüne uyarlanabildiği için sık tercih ediliyor. Spor giyimin öne çıktığı son dönemlerde izlediğimiz birçok yapımda tarzların da değiştiğini görebiliyoruz. Artık canlı renkler her mevsim giyilebiliyor. Seda Bakan'ın Zeytin Ağacı dizisinde canlandırdığı Leyla karakteri için tercih edilen takım, dizinin yayımlandığı ilk günden beri ilgi görüyor. Siz de bu takıma hayran kaldıysanız sezona damga vuran lila renkli takımları keşfetmeye ne dersiniz?

Magazin 20-09-2022 09:20

Çok sevilen moda ikonu ünlülerin giydiği alt üst takımlara alternatifler

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla modaya yön veren ünlülerin ve influencerların üzerinde bu yıl, alt üst takımları sıklıkla görür olduk. Yılın en trend kıyafetleri haline gelen bu takımlar, "Kombinimi nasıl tamamlasam?", derdine son verip bütüncül bir şıklık ve rahatlık sunduğu için çoğu kişi tarafından da tercih edilmeye başladı. Moda ikonu ünlülerin paylaşımlarında yer verdiği çok ses getiren alt üst takımları sizin için seçtik. Gelin hangi ünlü nasıl bir takım tercih etmiş, birlikte bakalım.

Magazin 18-08-2022 13:22

Nesrin Cavadzade'nin giydiği takımı beğenenlere 400 TL altı alternatif öneriler

Bu yılın yaz trendlerinden biri de pötikare desenli kıyafetler. Özellikle pötikare desene sahip tulum, etek, bluz ve alt üst takımlar ünlü isimler başta olmak üzere birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Nesrin Cavadzade de pötikare takımıyla kamera karşısına geçerek poz verdi ve takımı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Siz de Nesrin Cavadzade'nin takımına benzer ürün arayışı içindeyseniz, sizin için seçtiğimiz alternatif ürünlere mutlaka bakmalısınız.

Magazin 03-08-2022 14:01

Gülşen'in çok konuşulan takımını beğenenler için alternatif öneriler

Güzel şarkıcı Gülşen, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcının geçtiğimiz günlerde giydiği cıvıl cıvıl renklere sahip etnik desenli takımıyla paylaştığı fotoğraf, hayranları tarafından oldukça ilgi gördü. Gülşen'in bu fotoğrafını gören birçok kişi, ünlü ismin giydiği elbisenin kaynağını araştırmaya başladı. Sizler için birbirinden güzel alt üst takım modellerini derledik.

Magazin 02-08-2022 14:55

Dilan Çiçek Deniz'in çok sevilen ve konuşulan takımını beğenenlere alternatif öneriler

Son yıllarda sosyal medya ve magazin dünyasının en çok konuşulan oyuncusu hâline gelen Dilan Çiçek Deniz, genç kadınlar tarafından giydikleri ile örnek alınıyor. Ünlü oyuncunun plajda giydiği dama desenli şort ve crop takımı, sosyal medyada binlerce beğeni aldı. Takımı çok beğendiğiniz hâlde orijinalini alabilecek bütçeye sahip değilseniz üzülmenize gerek yok. Sizin için araştırdık ve bu takımın uygun fiyatlı alternatiflerini listeledik. İşte detaylar!

Magazin 01-08-2022 14:20