Kağıthane Devlet Hastanesi Haberleri

Kağıthane Devlet Hastanesi tahliye mi ediliyor? Depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Kağıthane Devlet Hastanesi nereye taşınacak?

Kağıthane Devlet Hastanesi ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası olası İstanbul depremi için yapılan incelemede Kağıthane Devlet Hastanesi'nin dayanıksız olduğu tespit edildi. Konuya dair ayrıntılar merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, Kağıthane Devlet Hastanesi tahliye mi ediliyor, nereye taşınacak?

Haber 28-02-2023 14:35

Son dakika | İstanbul'da peş peşe 'deprem' hamleleri! Önce okullar, sonra hastaneler... Cerrahpaşa'nın ardından Kağıthane Devlet Hastanesi de taşınıyor

Son dakika haberi: Deprem felaketlerinin ardından Türkiye'nin her yerindeki yapıların dayanıklılıkları sorgulanırken İstanbul'da Cerrahpaşa Hastanesi'nden gelen görüntüler gündem olmuştu. Cerrahpaşa'nın taşınması kararının ardından son olarak bir karar da Kağıthane Devlet Hastanesi için geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cerrahpaşa ve Kağıthane Devlet Hastanesi için alınan kararlar hakkında açıklama yaptı.

Haber 28-02-2023 14:18

Acil serviste doktor bıçakla rehin alındı

İstanbul Kâğıthane Devlet Hastanesi, önceki gece inanılmaz bir dehşete sahne oldu. Gece yarısı Kâğıthane Devlet Hastanesi’ne giren 2 kişi, acil serviste nöbetçi doktor Ali Çetin Kızılkaya’yı “Bizimle ilgilenmiyor” diyerek boğazına bıçak dayayıp rehin aldı. Doktoru kapıyı kıran hastane polisi kurtardı. Gözaltına alınan saldırganlar tutuklandı. Doktor Kızılkaya ifadesinde “Boğazıma bıçak dayadılar. Boynumda stetoskop olmasaydı boğazım kesilmişti. Polisler geç kalsaydı ölebilirdim” dedi.

Haber 13-07-2017 04:57

Diğer Haber Etiketleri

Kağıthane Devlet Hastanesi

Kağıthane Devlet Hastanesi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kağıthane Devlet Hastanesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.