Kahveci Haberleri

Kahvehane, kafe ve çay bahçelerine 5 bin TL ne zaman verilecek? 5 bin TL hibe desteği şartları 


Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17 Mayıs Pazartesi günü yapılan kabine toplantısının ardından kahvehane, kafe ve çay bahçeleri işletmecilerine 5000 TL hibe desteği verileceğini açıkladı. Salgından etkilenen kahvehane, kafe ve çay bahçesi işletmeleri 5000 TL hibe desteği ile bir nebze olsun rahatlayacak.

Finans

Esnaf, desteklerin kapsamının genişletilerek devam etmesini istedi

ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus: - "Destek ve hibeleri genel olarak olumlu bir adım olarak görüyoruz ama bunların devamı gelmeli ve kapsamı genişletilmeli. Bu konuda umutluyuz" - Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş: - "Hibe ve destekler esnafa can simidi oldu" - Türkiye Kahveciler, Kıraathaneciler ve Büfeciler Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu: - "Kirası düşük olan küçük esnafımız bu yardımdan memnun. Ancak kirası daha yüksek olan esnafımız pek memnun değil"

Yurthaber

Kahvehanenin duvarlarını müşterilerin fotoğrafları süslüyor

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde kahvehane işleten Kadir Çiçek, 26 yıldır işyerinin duvarlarına müşterilerinin çektiği fotoğraflarını asıyor

Haber

Kahve işletmecisi, 9 yerinden bıçaklanarak öldürüldü

Kayseri’de kahvecilik yapan 45 yaşındaki Ramazan Demirci 9 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Haber

Kahveci

Kahveci Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kahveci Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ve Nihat'tan son nokta!

Beşiktaş Transfer Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'yla masaya oturan Nihat Kahveci, 2 senelik alacağından vazgeçerek Siyah-beyazlı kulüpten sezon sonunda ayrılmak istediğini söyledi.

Spor