Kalkavan Haberleri

Emirgan'daki villası icradan satışa çıkarılmıştı! Metin Şentürk'ün lüks villası için karar çıktı

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk, eski eşi Fulya Kalkavan’a olan borcunu ödeyince Emirgan'daki lüks villası icradan satışa çıkarılmıştı. Teklif verme süresi 11 Temmuz'da son bulan villa için belirlenen muhammen bedel 62 milyon olarak belirlenmişti. O villa için karar çıktı.

Magazin

Eski eşi Fulya Kalkavan ile mahkemelikti! Metin Şentürk'ün Emirgan’daki villası icradan satışa çıkarıldı! Muhammen bedeli...

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk’ün Emirgan’da bulunan lüks villası icradan satışa çıkarıldı. Şentürk'ün boşandığı eşi Fulya Kalkavan’ın alacaklı olduğu satış iki gün sonra gerçekleştirilecek. Şentürk'ün villası için belirlenen muhammen bedelin ise 62 milyon TL olduğu ortaya çıktı.

Magazin

Kendi Düşen Ağlamaz dizi oyuncuları kimler, konusu ne? Kendi Düşen Ağlamaz 8. bölüm özeti ve TRT1 yayın akışı

Kendi Düşen Ağlamaz dizi oyuncuları ve 8. bölüm ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Enes Koçak ve Eylül Tumbar'ın başrolde olduğu dizi, her perşembe TRT1 ekranlarında yayınlanıyor. Dizi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz dizi oyuncuları kimler, konusu ne? Kendi Düşen Ağlamaz 8. bölüm özeti ve TRT1 yayın akışı

Magazin

Mezarının bakımsız hali üzmüştü! Görüntülerden sonra... Billur Kalkavan'ın mezarı tamamlandı

Kanseri teşhisi koyulan ve tedavi gördüğü sürede hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın mezarının bakımsız hali sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Oyuncunun uzun yıllar boyunca hayat arkadaşı olan Buğra Bahadırlı 'Bana büyük haksızlık yapılıyor' diyerek eleştirilere isyan etmişti. O görüntülerin ardından Billur Kalkavan'ın mezarı tamamlandı.

Magazin

Kalkavan

Kalkavan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kalkavan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Billur Kalkavan'ın mezarının son hali çok konuşulmuştu! O görüntülerden sonra...

Kanser tedavisi görürken hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın mezarının kırılmış ve bakımsız hali sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Oyuncunun uzun yıllar boyunca hayat arkadaşı olan Buğra Bahadırlı 'Bana büyük haksızlık yapılıyor' diyerek eleştirilere isyan etmişti. Billur Kalkavan'ın mezarının yapımına başlandığı ortaya çıktı.

Magazin

Billur Kalkavan'ın mezarının hali şoke etmişti! Sevgilisi tepkiler sonrası isyan etti

Kanser tedavisi görürken hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın mezarının kırılmış ve bakımsız hali gündem olmuştu. Oyuncunun uzun yıllar boyunca hayat arkadaşı olan Buğra Bahadırlı isyan etti.

Magazin

Billur Kalkavan'ın mezarının hali gündem oldu! Kırılmış mezar taşı, kurumuş çiçekler...

Geçtiğimiz yıl ekim ayında akciğer kanseriyle mücadele ederken 59 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Billur Kalkavan'ın mezarlığının görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Mezarlığın görüntüsü sonrası oyuncunun sevenleri harekete geçti.

Magazin

Yeşilçam'ın Casus Hatice'siydi! Melike Zobu'nun son halini görenler çok şaşırdı! Bu güzellik kalıcı

Türk sinemasının önemli isimlerinden biri olan Melike Zobu, yıllar sonra ortaya çıktı. Kadir İnanır ve Erol Taş gibi usta oyuncularla başrolü paylaştığı Derviş Bey filmi ile sinema hayatına başlayan Zobu'nun son hali gündem oldu. Usta oyuncuya kullanıcılardan güzelliğinden hiçbir şey kaybetmediğine dair yorumlar geldi.

Magazin

Kendi Düşen Ağlamaz konusu nedir, oyuncuları kimler? Kendi Düşen Ağlamaz nerede çekiliyor? İşte konusu ve oyuncuları

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi bu akşam TRT1'de ekran hayatına başlayacak. Saat 20.00'de başlayacak dizinin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi. Eylül Tumbar ile Enes Koçak'ın başrollerinde yer aldığı yeni dizi, bir gençlik hikayesini konu alıyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz konusu nedir, oyuncuları kimler? Kendi Düşen Ağlamaz nerede çekiliyor? İşte konusu ve oyuncuları...

Magazin

Kendi Düşen Ağlamaz oyuncuları kim, konusu ne? Yeni dizi Kendi Düşen Ağlamaz ne zaman başlıyor?

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak edildi. Sezonun yeni dizilerinden biri olan Kendi Düşen Ağlamaz TRT 1'de yayın hayatına başlayacak. Ayşegül Çiçekoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Kendi Düşen Ağlamaz dizisine dair detaylar şimdiden sorgulanıyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz oyuncuları kim, konusu ne? Yeni dizi Kendi Düşen Ağlamaz ne zaman başlıyor?

Magazin

Kendi Düşen Ağlamaz'a bomba transfer! Yargı'nın yıldızı kadroya dahil oldu

TRT'nin yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz için hazırlıklar devam ediyor. 18 Mayıs günü sete çıkması planlanan dizinin kadrosuna Yargı'nın yıldızı Yiğit Kalkavan dahil oldu.

Magazin

Usta sunucu Mehmet Ali Birand'ın oğlu da ünlü çıktı! Meğer gözümüzün önündeymiş...

Uzun yıllar televizyon ekranlarından evlerimize konuk olan usta sunucu Mehmet Ali Birand, 2013 yılında hayata gözlerini yummuştu. Ölümüyle Türkiye'yi yasa boğan ünlü sunucunun oğlu da tanıdık çıktı, benzerlikleri şaşırttı.

Magazin

Akciğer kanseri olan Billur Kalkavan'nın hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı'yı konuk alan Armağan Çağlayan gözyaşlarını tutamadı! Acı çekmek istemiyorum

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı, Armağan Çağlayan'a konuk oldu. Geçtiğimiz günlerde akciğer kanseri olduğunu açıklayan Çağlayan, "Billur Hanım'ın vefat ettiği gün benim ciğerimde bir kitle bulundu." diyerek Buğra Bahadırlı ile dertleşti. Bahadırlı'nın moral verdiği Çağlayan, "Acı çekmek istemiyorum" dedi.

Magazin

Billur Kalkavan'nın hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı: Son bir yılda bağlantı koptu

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı, ünlü oyuncunun vefatından bu yana dalgalı bir ruh halinde olduğunu aktararak "Sarıldığın kişiden enerji alırsın, hissedersin ya… Akar böyle içinden, yüreğinden… Son bir senedir o bağlantı koptu. Enerji kesikti yani. Annesini kaybetti, hastalık süreciyle uğraştı. Ona yoruyordum. Ama bence kendi yaşamıyla bağlantısını koparıyordu ufak ufak..." diye konuştu.

Magazin

Ekonomi artık şok diyen Nebahat Çehre 'Çekindi konuşamadı' diyen takipçisine yanıt verdi

Oyuncu Nebahat Çehre, Etiler'de evinin yakınında bir marketten çıkarken görüntülenince şaşırdı. "Şoka girdiniz" sözünü duyan Çehre daha sonra ise "Ekonomi artık şok" dedi. Çehre'nin şaşkınlığı sırasında konuşamamasına bir takipçi 'Çekindi konuşamadı' deyince usta isim bakın ne yanıt verdi.

Magazin

Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı içini döktü! Son isteğini anlatıp Yemek nasip olmadı dedi

Billur Kalkavan'ın ölüm haberi Türkiye'yi yasa boğdu. 13 yıldır Kalkavan ile aşk yaşayan Buğra Bahadırlı ise sevgilisinin ölümüyle yıkıldı. Bahadırlı sevgilisinin ölümü sonrası içini döktü. "Billur ile kendimi buldum" diyen Buğra Bahadırlı yaşadıkları zor günleri anlattı. İşte Billur Kalkavan'ın sevgilisinin o sözleri...

Magazin

Çiçek Taksi, Cennet Mahallesi, Arka Sokaklar'da rol alan usta oyuncu Demiray Erül, Bodrum'da son yolculuğuna uğurlandı

Doktorlar, Arka Sokaklar, Cennet Mahallesi, Çiçek Taksi, Tarzan Rıfkı, Böyle mi Olacaktı, Tatlı Hayat gibi dizi ve filmlerde rol alan 84 yaşındaki Demiray Erül, Bodrum'da hayatını kaybetti. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu 84 yaşındaki Demiray Erül, son yolculuğuna uğurlandı.

Magazin

Billur Kalkavan'a veda! Sevgilisi Buğra Bahadırlı o gerçeği açıkladı

Yaklaşık 6 aydır akciğer kanseri tedavisi gören Billur Kalkavan, cumartesi günü 59 yaşında hayatını kaybetmişti. Kalkavan, bugün Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Oyuncunun kardeşi Rıza Kalkavan ve Billur Kalkavan'ın 13 yıllık sevgilisi Buğra Bahadırlı cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine İlber Ortaylı, Hamdi Alkan, Halil Sezai, birçok ünlü isim ve sevenleri katıldı. Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı cenaze töreninde bilinmeyen o gerçeği de açıkladı.

Magazin

Fotoğraftaki küçük kızı şimdi tüm Türkiye tanıyor! Kim olduğunu duyanlar inanamadı

Fotoğraf karesindeki masum bakışlarıyla insanın içini ısıtan bu güzeller güzeli kız çocuğu, şimdilerde Türkiye'nin kalbine taht kuran bir isim...

Magazin

Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Billur Kalkavan’ın cenaze töreni ne zaman? Detaylar netleşti

Billur Kalkavan ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Ünlü isim Billur Kalkavan hayatını kaybetti. Kalkavan bir süredir akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Eyvah Babam, Ihlamurlar Altında gibi dizilerde rol alan ünlü ismin cenaze töreni bugün düzenlenecek. Peki, illur Kalkavan kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Billur Kalkavan’ın cenaze töreni saat kaçta?

Magazin

Usta oyuncu Demiray Erül hayatını kaybetti! Çiçek Taksi, Cennet Mahallesi, Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi dizilerinde rol almıştı

Doktorlar, Arka Sokaklar, Cennet Mahallesi, Kurtlar Vadisi ve Çiçek Taksi dizilerinde rol alan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Demiray Erül hayatını kaybetti. 84 yaşındaki usta oyuncunun vefat haberini İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları duyurdu.

Magazin

Billur Kalkavan son yolculuğuna uğurlanacak! Cenaze programı belli oldu

Akciğer kanseriyle mücadele eden ünlü oyuncu Billur Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Kalkavan'ın cenaze detayları belli oldu. Billur Kalkavan, 17 Ekim Pazartesi günü ikindi namazından sonra toprağa verilecek.

Magazin

Billur Kalkavan'ın vasiyeti var mıydı? Sevgilisinde yürek yakan açıklama

Billur Kalkavan'ın ölüm haberi herkesi derinden üzdü. Kalkavan'ın bir vasiyeti olup olmadığı merak edilirken, ünlü oyuncunun erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı, "Maddi veya manevi hiçbir vasiyeti yoktu. Çünkü hiçbir şekilde öleceğini düşünmüyordu" açıklamasıyla dikkat çekti.

Magazin

Billur Kalkavan'ın ölüm haberi yasa boğdu! Selin Ciğerci, Kalkavan'ın kendisine attığı mesajı yayınladı

Yaklaşık 6 aydır akciğer kanseri tedavisi gören Billur Kalkavan'dan acı haber geldi. Ölüm haberiyle herkesi yasa boğan Kalkavan hakkında bir paylaşım da Selin Ciğerci yaptı. Ciğerci ünlü oyuncunun kendisine attığı bir mesajı yayınladı. Mesajda Billur Kalkavan'ın "Her zaman arkandayım" sözleri dikkat çekti.

Magazin

Billur Kalkavan fenomen dizide de rol almış! Bir döneme damga vurmuştu

Billur Kalkavan gündemde yer alan isimler arasında bulunuyor. Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden Kalkavan hayatını kaybetti. Ünlü ismin hayatını kaybettiği haberini yakın arkadaşı Hamdi Alkan’da sosyal medya hesabından doğruladı. Gündem olan ve biyofrasi merak edilen Billur Kalkavan’ın yıllarca önce yayınlanan ve bir döneme damga vuran dizide Tuba Büyüküstün ile rol aldığı ortaya çıktı.

Magazin

Billur Kalkavan'dan acı haber! Kanserle mücadele ediyordu: Ölüm sebebi belli oldu

Son Dakika: Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Billur Kalkavan (59) tedavi gördüğü hastane hayatını kaybetti. Acı haberi Hamdi Alkan duyurdu. Pek çok dizi ve filmde rol alan Billur Kalkavan'a COVID-19 tedavisi sonrası akciğer kanseri teşhisi konulmuştu. Tedavi gören Kalkan'ın kalp durmasına bağlı hayatını kaybettiği öğrenildi.

Magazin

Hülya Koçyiğit'ten duygu dolu Billur Kalkavan paylaşımı

Yaklaşık 6 aydır kanser tedavisi gören Billur Kalkavan'ın ölümü birlikte büyüdüğü Hülya Koçyiğit'i yıktı. Sosyal medya hesabından Kalkavan ile çocukluk fotoğrafını yayınlayan Koçyiğit, "Güzeller güzelim, zamansız gidişine çok üzüldüm" paylaşımında bulundu.

Magazin

Hayatını kaybeden Billur Kalkavan çocukluğunu anlatmıştı! Zengin çocuğu olmak zor bir şey

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Billur Kalkavan, hastalığının tanısından önce Armağan Çağlayan'a konuk olmuş ve hakkında bilinmeyenleri anlatmıştı. "Zengin çocuğu olmak zor bir şey, hırs olmuyor insanda" diyen Kalkavan, uzun süre gündem olmuştu.

Magazin

Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında? Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı hakkında bilgiler

Billur Kalkavan ile ilgili son dakika açıklaması gündemde yer alıyor. Bir süredir kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'ın hayatını kaybettiği açıklandı. Bu haberin ardından sevgilisi Buğra Bahadırlı da gündem oldu. Peki, Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında?

Magazin

Billur Kalkavan son dakika ölüm nedeni ne? Billur Kalkavan öldü mü, ne kanseriydi? İşte oynadığı diziler ve filmler

Billur Kalkavan'ın ne kanseri olduğu merak edilen konular arasında. Ünlü isim Billur Kalkavan'ın hastalığı sosyal medyada Hamdi Alkan'ın paylaşımının ardından gündem olmuştu. Kalkavan daha sonra son sağlık durumu hakkında bilgi vermeye devam etti. Peki, Billur Kalkavan öldü mü, ne kanseriydi? Billur Kalkavan ölüm nedeni ne?

Magazin

Billur Kalkavan neden öldü? Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi? Ünlü oyuncudan acı haber!

Billur Kalkavan ile ilgili 2. Sayfa magazin programının Twitter hesabı üzerinden son dakika açıklamasında bulunuldu. Ünlü oyuncu bir süredir akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Billur Kalkavan'ın hayatını kaybettiği aktarıldı. Peki, akciğer kanseri ile mücadele eden Billur Kalkavan neden öldü? İşte ünlü oyuncu Billur Kalkavan'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin