Kalp Hastalıkları Belirtileri Haberleri

Anne babalar dikkat! Sakın göz ardı etmeyin, bu belirtiler varsa çocuğunuz kalp hastası olabilir

Çocuk Kardiyolojisi Uzmanları her iki çocuktan birinde 'üfürüm' duyulabildiğini belirterek uyarıda bulunuyor. Kalpte duyulan üfürümlerin 6 dereceye ayrıldığına dikkat çeken uzmanlar, çocuğun bazı durumlarının hafife alınmaması gerektiğini belirtti.

Haber 02-10-2023 11:23

Kalbinizin bittiğini gösteren belirtiler! Hemen doktora başvurun

Kalp krizi ve kalp hastalıkları en fazla ölüme sebep olan hastalıklar arasında üst sırada yer alıyor. Hem kadın hem de erkeklerde sıklıkla görülen kalp hastalıklarına bağlı ölümleri önlemek için kalp sağlığının tehlikede olduğunu gösteren belirtileri dikkat etmek gerekiyor. İşte kalbinizin riskli olduğunu gösterebilecek işaretler...

Haber 24-01-2023 14:06

Sakın görmezden gelmeyin! Uzmanlar bilinmeyen ciddi kalp hastalığı belirtilerini açıkladı

Kalp hastalığı nedeniyle her yıl milyonlarca insan hayatını kaybediyor. En ciddi hastalıklar arasında bulunan kalp hastalığı hakkında bilinçli olmak hayati önem taşıyor. Uzmanlar bazı ciddi kalp hastalığı belirtilerinin görmezden gelindiğini belirtiyor. Aşağıda yer alan belirtilerden birine veya birkaçına sahipseniz doktora gitmeniz gerekiyor.

Haber 21-11-2022 09:09

Kalbinizin en büyük katili: Kalp sağlığınızı doğrudan etkiler...

Kalp sağlığı ve kalp krizi dünyada en çok ölümün sebebidir. Sessiz katil kalp krizi riskini yedikleriniz artırabilir veya düşürebilir. Yediğiniz yiyecekler kalp sağlığınızı doğrudan etkiler, ancak bazı kolay değiş tokuşlar tüm farkı yaratabilir. Tavuktan ketçaba en sık tüketilen bazı yiyeceklerden kaçınarak kalp krizi riskini azaltabilirsiniz.

Haber 20-10-2022 15:17

Kalp Hastalıkları Belirtileri

Kalp Hastalıkları Belirtileri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kalp Hastalıkları Belirtileri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kalbi zırh gibi korur, kalp krizi riskini düşürür, kalp sağlığını zirveye çıkarır! İlaç niyetine tüketin

Kalp krizi fikrinin hepimiz için oldukça korkutucu olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz ve sağlıklı beslenmeyen bizler için kalp krizi gerçek bir tehdittir. Ama size iyi bir haber vermek için buradayız! Beslenmemiz, sağlıklı bir kalbin ve genel olarak sağlığın anahtarıdır ve bu, daha uzun ve daha sağlıklı yaşamamıza yardımcı olmak için kontrol edebileceğimiz bir şeydir. Bunu yapabilmeniz için, kalp sağlığınızı olumlu etkileyebilecek en süper yiyeceklerin listesini derledik.

Haber 08-10-2022 20:02

Tespiti çok zor olabiliyor! Çocuklarda görülen kalp hastalıkları belirtileri önem taşıyor

Kalp hastalıkları en tehlikeli hastalıklardan görülüyor. Özellikle çocuklarda ve yaşlılarda görülen kalp hastalıkları büyük risk taşıyor. Ebeveynlerin çocuklarında görülen değişimlerin farkında olup doktora gitmesi kalp hastalıkları için büyük önem taşıyor. Çocuklardaki kalp hastalıklarının en çok görülen belirtilere karşı dikkatli olmak gerekiyor.

Kadin 27-09-2022 09:54

Giderek yaygınlaşan önemli bir sorun: Bunu yapan çocuklar kalp hastası adayı!

Sokaklardaki aktivitelerin giderek azalması, televizyon ve bilgisayar başında geçirilen uzun saatler, ellerden adeta hiç düşmeyen akıllı telefonlar… Tüm bu etkenler son yıllarda çocuklarda düşük efor kapasitesinin giderek yaygınlaşmasına neden oldu. Aktivitelerde çabuk yorulan, nefes nefese kalan, hatta birkaç basamak merdiven çıkmakta dahi zorlanan çocukların oranı azımsanmayacak kadar çoğaldı.

Haber 31-08-2022 10:55

Tiroide iyi gelir, kansere karşı korur, kalp hastalıkları riskini azaltır... Dereotunun şaşkınlık yaratan faydaları

Aromatik bir tada sahip olan dereotu birçok yemek ve salataya eklenerek lezzetlendirmektedir. Dereotu düşük kalorisi ile aslında tam bir diyet dostudur. 100 gram dereotu 43 kalori, 61 mg sodyum, 738 mg potasyum, 85 mg C vitamini, 208 mg kalsiyum, 6.6 mg demir, 55 mg magnezyum içermektedir. Dereotunun içeriğinde az miktarda bakır ve çinko da bulunmaktadır. Peki dereotunun faydaları nelerdir?

Haber 17-08-2022 07:05

Kalp hastalığına bire bir: Bitter çikolatanın etkileyici faydaları

Bitter çikolata, genel sağlığınızı olumlu yönde etkileyebilecek besinlerle yüklüdür. Kakao ağacının çekirdeğinden yapılmış kaliteli bir bitter çikolata, bulabileceğiniz en iyi antioksidan kaynaklarından biri olarak ön plana çıkıyor. Araştırmalar, bitter çikolatanın birden çok hastalığa iyi geldiğini ortaya koydu. Kalp hastalığı riskini azaltan bitter çikolata, aynı zamanda tok tutar.

Haber 29-07-2022 07:02