Kamala Harris Haberleri

Kamala Harris ilk seçim mitinginde 'kırmızı bayrak yasası' vaadinde bulundu! Trump'a çok sert sözlerle yüklendi

ABD Başkanı Joe Biden'ın seçim yarışından çekilmesinin ardından desteğini açıkladığı Başkan Yardımcısı Kamala Harris, ilk seçim mitingini Wisconsin'de gerçekleştirdi. Demokrat Parti'nin adayı olması beklenen Harris, “Her türlü suçluyla mücadele ettim. Bu yüzden bana kulak verin, Donald Trump'ın nasıl biri olduğunu biliyorum” dedi. Harris “kırmızı bayrak yasası” olarak da bilinen riske dayalı silahlara el koyma yasasını geçirmeyi ve saldırı silahı yasağı getirmeyi vaat etti.

Haber

Biden adaylıktan çekilince 24 saatte rekor bağış toplandı

ABD gündemi son günlerde adaylık seçimleriyle oldukça hareketli devam ediyor. Joe Biden’ın dün adaylıktan çekildiğini duyurarak, Kamala Harris’i aday olarak önerdi. Parti kongresi ise Biden’ın bu hareketini yanıtsız bırakmadılar. Harrris’inin 24 saatte topladığı bağış ise duyanları bir hayli şaşırttı.

Haber

Donald Trump'tan yeni rakibi Kamala Harris'e bağış! ABD bu finansal kayıtları konuşuyor: Kızı Ivanka da para yollamış

ABD'de artık tüm gözler Donald Trump ile Kamala Harris'te. İkisi de kasım ayında yapılacak seçimlerde ABD başkanlığına oynuyor. Joe Biden adaylıktan çekildiğini dün duyurmuştu. Bugünse ABD basınında ilginç bir detay gündeme geldi.

Haber

Biden çekildi, gözler Kamala Harris'e çevrildi! Seçilirse ABD tarihinde bir ilk olacak

ABD Başkanı Joe Biden Kasım ayında yapılacak seçimler için adaylıktan çekilirken, yerine yarışacak isim olarak Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i işaret etti. Time Dergisi'nin kapağı dikkat çekerken; ABD Başkanlığı için Demokratlar tarafından aday gösterilmesi ve seçimi kazanması halinde Harris, ABD'nin ilk kadın başkanı olacak.

Haber

Kamala Harris

Kamala Harris Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kamala Harris Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Trump'a suikast girişimi sonrası anket sonuçları paylaşıldı! Kamala Harris detayı dikkat çekti

5 Kasım'da ABD'de yapılacak başkanlık seçimlerine yaklaşılırken heyecan giderek artıyor. Eski ABD Başkanı Donald Trump'a düzenlenen suikast girişimi sonrası tüm gözler anket sonuçlarına çevrilmişti. CBS News, başkanlık seçimlerine ilişkin anketini yayınladı. Ankette Kamala Harris detayı dikkat çekti.

Haber

ChatGPT sonrası çok konuşulmaya başlandı! ABD, 140 milyon dolarlık yatırım yapacak

ABD yönetimi, ülkede 7 yeni ulusal yapay zeka araştırma enstitüsünün kurulması için 140 milyon dolarlık fon sağlanacağını duyurdu. Google'ın ana kuruluşu Alphabet, Microsoft, OpenAI ve Anthropic'in üst yöneticileri ise yapay zekayı görüşmek üzere ABD Başkan Yardımcısı Harris ve üst düzey yetkililerle bir araya gelecek.

Haber

Otobüsler dolusu göçmen Başkan Yardımcısı Harris'in evinin dibine bırakıldı! Teksas Valisinden Biden'a isyan bayrağı

ABD'de devlet yetkilileri ile Biden yönetimi arasında ülkenin göçmenlik politikası konusunda gerilim tırmanıyor. Noel arifesinde Teksas'ın güneybatı sınırından seyahat eden otobüsler dolusu göçmen, ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in Washington'taki evinin yakınlarına bırakıldı.

Haber

Kamala Harris'in üvey kızı Ella Emhoff'nin podyumda göğsü açıldı

Amerika Birleşik Devletleri Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in model kızı Ella Emhoff, New York Moda Haftası'nda yer aldı. Podyumun en dikkat çeken modellerinden olan Ella'nın podyumda göğüsleri açıldı. Model o anları paylaşırken göğsünü yazıyla kapadı.

Magazin

Başkan Yardımcısı Harris’in COVID-19 Testi Pozitif Çıktı

Başkan Yardımcısı Harris’in Basın Danışmanı Kirsten Allen, Harris’in son günlerdeki yoğun seyahat programı nedeniyle Başkan Joe Biden ya da First Lady’yle herhangi bir şekilde yan yana gelmediklerini söyledi

Haber

Son Dakika: Rusya'dan yeni karar! Dikkat çeken Mark Zuckerberg detayı

Son dakika haberi: Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle çok sayıda ülkeden Rusya’ya yönelik yaptırımlar gelmeye devam ederken Rusya da çeşitli ülkelere yaptırım uygulamayı sürdürüyor. Son olarak Rusya’nın duyurduğu yeni yaptırım kararında dikkat çeken Mark Zuckerberg detayı da yer aldı. Rusya, ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris ve Meta Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg’in de aralarında olduğu 29 Amerikalı ve 61 Kanadalı hakkında yaptırım kararı aldığını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber

Elon Musk'ın annesi Maye Musk'ın paylaşımı olay yarattı! Biden ve Harris'i hedef aldı

Tesla CEO'su Elon Musk'ın 73 yaşındaki annesi Maye Musk, oğlunun başarılarını görmezden geldikleri için ABD Başkanı Joe Biden'ı ve yardımcısı Kamala Harris'i eleştirdi. Maye Musk, Biden ve Harris'in dünyanın en gelişmiş roketlerinden ve uzay araçlarından tamamen habersiz olduğunu dile getirdi.

Haber

ABD Başkanı Biden'dan yeni gaf! 'First Lady'nin eşi...'

ABD Başkanı Joe Biden, bu sefer yaptığı gafla konuşuluyor. Biden, ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in etkinlikte neden yanında olmadığına ilişkin yaptığı açıklamada, "First Lady'nin eşi koronavirüse yakalandı" dedi.

Haber

Harris’ten Savaş Suçları Soruşturmasına Destek

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Polonya ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Rusya’nın Ukrayna işgalinde savaş suçu işlediği iddialarının soruşturulması çağrılarına destek verdi

Haber

ABD Başkanı Joe Biden’dan büyük gaf

ABD Başkanı Joe Biden son dönemde gündem olan gaflarına bir yenisini daha ekledi. Biden, Güney Carolina Eyalet Üniversitesi’nde yaptığı konuşmada, Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e yeniden “Başkan” diye hitap etti.

Haber

Biden, Başkanlık görevini Harris’ten devraldı

ABD Başkanı Joe Biden, yıllık fiziksel muayenesi kapsamında kolonoskopi için verilen anestezinin etkisinden çıkar çıkmaz Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e devrettiği Başkanlık görevini devraldı. ABD tarihinde Başkanlık yetkilerine sahip ilk kadın olan Harris’in başkanlık görevi yaklaşık 1 saat 25 dakika sürdü.

Haber

ABD Başkanı Joe Biden, yetkilerini Kamala Harris'e devrediyor

ABD Başkanı Joe Biden, bugün rutin kolonoskopi olacağı süreçte yetkilerini Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e devredecek. ABD'de ilk defa bir kadın, başkan yetkilerine sahip olacak.

Haber

ABD Başkan Yardımcısı Harris'in Beyaz Saray'da işlevsiz kaldığı iddiası

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in görev tanımında bir karmaşa olduğu, Beyaz Saray'da "işlevsiz" kaldığı ve Joe Biden yönetimince kenara itildiği iddia edildi. Harris'in Sözcüsü Symone Sanders konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada "Bazı basın kuruluşları sadece dedikodulara odaklanıyor." eleştirisinde bulundu. Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki ise Harris ile ilgili olarak "Ülkenin karşılaştığı birçok zorlukta kilit rol alan cesur bir lider" açıklamasında bulundu.

Haber

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in uçağı teknik arıza nedeniyle zorunlu iniş yaptı

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i, Guatemala'ya taşıyan "Air Force 2" uçağı, Washington'daki Andrews Hava Kuvvetleri Üssü'nden kalktıktan kısa süre sonra arızalanınca üsse geri döndü. Olayla ilgili açıklama yapan Harris, "Biraz dua etmemiz gerekti ama hepimiz iyiyiz." ifadelerini kullandı.

Haber

Biden, George Floyd’un ölümünün 1'inci yıl dönümünde ailesiyle görüştü

ABD Başkanı Joe Biden ve ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, George Floyd’un ölümünün 1. yıl dönümünde Floyd’un ailesiyle görüştü. Ziyaret sonrası Beyaz Saray tarafından yapılan yazılı açıklamada Biden, "George'u öldüren polis memurunun geçen ay suçlu bulunması adalet yönünde önemli bir adımdı ancak süreç burada bitmemeli." çağrısında bulundu.

Haber

ABD Başkan Yardımcısı Harris’in basın toplantısında yaptığı hareket olay oldu

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in ile düzenlediği ortak basın toplantısı sonunda Jae-in’in elini sıkmasının ardından elini üzerine silmesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haber

ABD Başkanı Joe Biden Kongredeki ilk konuşmasını yaptı!

ABD Başkanı Joe Biden, Kongredeki ilk konuşmasında, eğitim, çocuk bakımı ve ailelere yönelik harcama paketini, Kovid-19 ile mücadelede alınan yolu ve Amerikan dış politikasının detaylarını anlattı. Biden konuşmasını başkan yardımcısı Kamala Harris ve Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin önünde yaptığı anlar medya tarafından 'tarihi' olarak nitelendirildi.

Haber

Dünya bu yıl kadınların gücünü konuştu!

Dünya 8 Mart Kadınlar Günü'nde kadınlar güçlü pozisyonlardaki rolüyle dikkat çekti. Kamala Harris ABD'nin ilk kadın Başbakan Yardımcısı oldu, dünya ticareti ilk defa bir siyahi kadın olan Ngozi Okonjo-Iweala'ya emanet edildi. Dr. Özlem Türeci koronavirüse karşı geliştirdiği aşıyla dikkat çekti.

Haber

Biden ve Harris'in yemin törenine Simpsonlar damga vurdu!

ABD'de yayınlanan ve bazı gelişmeleri çok önceden tahmin etmesiyle bilinen The Simpsons çizgi dizisinin dün dünyanın nefesini tutarak takip ettiği ABD Başkanlık yemin töreninde giyilen kıyafetleri de bildiği iddia edildi.

Haber