Kangren Haberleri

Hayvanseverler dikkat! Uzmanlar ölümcül enfeksiyon hakkında uyarıyor

Evcil hayvanlar hayatımızı çok daha renkli ve huzurlu bir hale getirebiliyor. Ancak evcil hayvanları beslemek oldukça fazla sorumluluk gerektiriyor. Uzmanlar köpeklerden bulaşan capnocytophaga canimorsus enfeksiyonun ölümcül olabileceğini belirterek dikkat etmeniz gereken durumları paylaştı.

Haber 13-11-2022 13:56

Göz ardı etmek organların çürümesine yol açıyor! Her şey bu belirti ile başlıyor

Karında görülen şişlikler, ağrılar sık sık yaşanıyor. Bu nedenle bu ağrıların önemsiz olduğu düşünülüyor. Ancak geçmeyen ağrıların altında çok ciddi hastalıklar yatıyor. Kasık fıtığı da önemsiz görülen ciddi hastalıklar arasında yer alıyor. Kasık fıtığının tedavisinin aksatılması geri dönülmez sonuçlara yol açabiliyor.

Haber 19-09-2022 08:44

Göz ardı etmeyin! Ayak karıncalanmalarının ölümcül sonuçları var

Çok uzun süre ayakta durmak ayakta değişik durumların gelişmesine neden olabiliyor. Bu sebeple ayakta yaşanan ağrı, şişme ve karıncalanma hisleri genellikle yorgunluk sanılıp göz ardı ediliyor. Ancak özellikle diyabet hastalarının bu tarz durumlar yaşadığında acilen doktora gitmesi gerekiyor. Uzmanlar ayaklardaki karıncalanma hissi hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 29-08-2022 15:03

Bu belirti varsa dikkat! Kangrene sebep olabilir

Diyabet toplumun en sık karşılaştığı hastalıklar arasında yer alıyor. Tüm yaşam biçimini etkileyen diyabet hastalığının tedavisi büyük önem taşıyor. Diyabetin etkilerini azaltmak için erken teşhis etmek ve uygun tedavi yöntemini uygulamak gerekiyor. Diyabet hastalarının sağlıklarını korumaları için ayaklarına dikkat etmeleri gerekiyor. Ayak sağlıkları ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor.

Haber 30-06-2022 12:19

Kangren

Kangren Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kangren Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Korcan Karar kimdir? Ünlü haber spikeri Korcan Karar'ın hastalığı ne, neden ayak parmakları kesildi?

Korcan Karar, ayak parmaklarının kesildiği yönünde basında yer alan haberler sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü haber spikeri Korcan Karar'ın hastalığı hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşlar araştırma yapmaya devam ediyor. Peki Korcan Karar kimdir. İşte ünlü haber spikerinin hastalığı ve ayak parmaklarının kesilmesinin nedeni...

Haber 12-06-2022 21:20

Şiştikçe şişti: Penisi normal boyutunun iki katına çıktı! Biraz daha geç kalsaydı...

ABD’de yaşanan ilginç olayda bir adam vardiyası başlamadan önce tuvalete gittiğinde, penisinin normal boyutunun iki katı olduğu ile karşı karşıya kaldı. Cinsel organının normal boyutunun iki katından fazla şiştiğini fark ettikten sonra alarma geçti. Çok nadir rastlanan bir semptom yüzünden acı çeken adam, acil servise biraz daha geç gitseydi cinsel organını kesmek zorunda kalacaklardı.

Haber 05-05-2022 07:56

İtalya’da koronavirüs hastası kadın kangren oldu, 3 parmağı kesildi

İtalya'da koronavirüs (Covid-19) teşhisi konulduktan sonra hastalığın damarlarını tahrip etmesi sonucu kangren olan 86 yaşındaki kadın, 3 parmağını kaybetti.

Haber 12-02-2021 09:21

Kangren olacaktı! Kurtarmak için devreye itfaiye ekipleri girdi

Kayseri'de yüzüğü parmağını sıkıştıran kişi itfaiyenin yardımıyla kurtulabildi. Titiz çalışma ile çıkarılan yüzüğün zor durumda kalan vatandaşın parmağında bir müddet daha kalması durumunda vatandaşı kangren yapacağı öğrenildi.

Haber 19-11-2020 10:07

Harvey Weinstein'in cinsel organı enfeksiyon kaptı kangren oldu

Tecavüzle yargılanan ünlü yapımcı Harvey Weinstein'in cinsel organı, enfeksiyon nedeniyle kangren oldu...

Magazin 15-06-2020 13:44

10 yaşındaki çocuk eve hapsoldu: Gözümüzün önünde eriyor

Adana'da yaşayan ve bacağında açık yaralar, ayağında ise kangren oluşan 10 yaşındaki Ekin Kaytan, 1,5 yıldır yatağa mahkum olmanın üzüntüsünü yaşıyor. Ekin Kaytan hastalığı ile ilgili "Çok acı çektim, gecem gündüzüme karışıyor. Dışarı çıkamıyorum, oyun oynayamıyorum. Bazen misafirler geliyor çocuklar oyun oynuyor, ama ben oynayamadığım için onları kıskanıyorum. Okula gitmeyi, oynamayı, yürümeyi özledim" dedi.

Haber 22-02-2020 15:14

Aman dikkat! Ev işi yaptı iki gün sonra parmakları bu hale geldi

Çin'de yaşayan 53 yaşındaki bir kadının başına gelenler 'yok artık' dedirtti.

Trend 18-12-2018 11:17

Doktorlardan ölümcül hata! Hastanın sağlam ayağını kesince...

Rusya’da doktorların ayağı kangren olan 89 yaşındaki kadının yanlış ayağını kesmesi sonucu hasta hayatını kaybetti. Ailenin şikâyeti üzerine soruşturma başlatıldı.

Haber 23-11-2018 02:44

Dinin TV programlarında tartışılmasını eleştirdi

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz: - "Dini hayatı tartışmaya açan TV programları Türkiye'nin kangren olmuş bir hastalığıdır. Türkiye bundan çok çekmektedir. Çünkü din dediğimiz şey, inançla ilgilidir ve tartışılması gereken bir şey değildir " - "Camiden kopmuş bir ilahiyat fakültesi, camiden kopmuş imam hatip mektepleri maalesef bizim dini hayatımıza gerekli çözümü sunamamıştır"

Haber 17-09-2018 16:47

Buerger hastalığı nedir? Kangren tedavi edilebilir mi?

Buerger hastalığı atar ve toplardamarların sigaraya bağlı olarak tıkanması hastalığıdır. Damarlar, iltihap pıhtı ile tıkanır ve özellikle parmaklara giden kan akımı azalır, sonuç olarak parmaklarda şiddetli ağrı, iyileşmeyen yaralar ve kangren ortaya çıkar. Tam olarak neden olduğu bilinmese de, sigara bu hastalık için en büyük etken olarak kabul edilir. Buerger hastalığının belirtileri nelerdir, nasıl tedavi edilir Medline Sorumlu Müdürü Dr. Koray Akay anlattı.

Haber 04-04-2018 16:58

Nil Karaibrahimgil'in keyfi kaçtı!

Şarkıcı Nil Karaibrahimgil, önceki gün arkadaşlarıyla Bebek’te objektiflere takıldı.

Magazin 16-11-2017 10:58

Kangren hastası kayakalıklardan atlayarak intihar etti

Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesi’nde, ayağı kangren olduğu için bunalıma girdiği öne sürülen 44 yaşındaki Müslüm Çin, kayalıklardan atlayarak ihtihar etti.

Haber 01-04-2015 15:48

Fark etmediği kene kolundan edecekti

Yozgat'ta yaşayan 43 yaşındaki Durmuş Akdemir vücuduna yapışan keneyi fark etmeyince, kangrene dönüşen kolunu kaybetme tehlikesiyle karşılaştı.

Haber 26-04-2013 16:19

İnsanlık ayıbı

Yakınları tarafından hiç hastaneye götürülmediği ileri sürülen 81 yaşındaki işitme ve konuşma engelli, şeker hastası Orhan Kılıç, evinde sağ ayağı kangren olup, çürümüş olarak bulundu.

Haber 25-07-2012 20:17

Kesilen kolunu gözyaşları içinde gömdü

Konya'da Sayime Kayan, tüp bebek tedavisi sırasında, yanlış tedavi sonucu kangren olduğu için kesilen kolunu gözyaşları içinde gömdü.

Yurthaber 18-07-2011 14:26

Zsa Zsa Gabor'un bacağı kesildi

Macar asıllı Amerikalı oyuncu Zsa Zsa Gabor'un sağ bacağının yaklaşık dörte üçü, kangren nedeniyle kesildi.

Haber 15-01-2011 09:41

Sevdanur'un bacağı ihmal kurbanı mı?

İstanbul Küçükçekme’de trafik kazasında kırılan ayağı alçıya alınan 3 yaşındaki Sevdanur'un bacağı kangren olduğu gerekçesiyle kesildi.

Haber 10-09-2010 10:11