Kapıcılar Kralı Haberleri

Kapıcılar Kralı'nın İbram'ıydı! Kemal Sunal efsanesinin iki kardeşi yıllar içindeki değişimiyle çok şaşırttı

Kemal Sunal'ın unutulmaz filmlerinden biri olan Kapıcılar Kralı'nda 'Seyit'in oğlu İbram' olarak hafızalara kazınan oyuncu Soner Yağız aradan geçen 47 yılın ardından değişimiyle çok şaşırttı. Filmin iki kardeşi yıllar sonra filmde yer alan apartmanın önünde tarihi buluşma gerçekleştirmişti. Şimdilerde 50'lerinde olan Soner Yağız ve filmde kız kardeşine hayat veren oyuncu Banu Bolaman'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 25-11-2023 08:57

Kemal Sunal filmlerinin vazgeçilmeziydi! Öğrenenler inanamadı, meğer oğlu da kendisi kadar ünlüymüş

Bekçiler Kralı, Ortadirek Şaban, Kiracı gibi birçok Kemal Sunal filminde rol alan Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Ekrem Dümer'in oğlu kendisi kadar ünlü çıktı. Ünlü ismi, öğrenenler kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

Magazin 18-09-2023 10:58

Kapıcılar Kralı'nın güzeli Sevda Ferdağ son haliyle şaşırttı! Görenler tanıyamadı Güzellik genetik

Yeşilçam'ın güzeller güzeli Sevda Ferdağ son haliyle gündem oldu. Kapıcılar Kralı filmindeki karakteriyle hafızalarda yer edinen usta oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı. Şu sıralar 80 yaşında olan Ferdağ'ın görenleri güzelliğiyle hayran bıraktı. Uzun yıllardır ekranlarda görünmeyen usta ismin son hali ise görenleri epey şaşırttı.

Magazin 17-09-2023 20:39

Kapıcılar Kralı'nın huysuz yöneticisiydi! Usta oyuncu Bilge Zobu'yu görenler tanıyamıyor! 'O kadar eziyetten sonra...'

Yeşilçam'ın huysuz ihtiyarı Bilge Zobu son haliyle gündem oldu. Kapıcılar Kralı filmindeki apartman yönetici emekli Albay Zafer karakteriyle hafızalarda yer edinen usta oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı. 91 yaşında olan Zobu'nun bir videosu çok konuşuldu.

Magazin 10-09-2023 20:10

Kapıcılar Kralı

Kapıcılar Kralı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kapıcılar Kralı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kısmet, Hayatımın Neşesi, MasterChef All Star 28 Temmuz reyting birincisi kim? REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı?

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. 28 Temmuz Cuma gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 28 Temmuz Reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte 28 Temmuz Cuma günü reyting sonuçları ve detaylar...

Magazin 29-07-2023 13:08

KAPICILAR KRALI KONUSU VE OYUNCULARI! Kapıcılar Kralı nerede ve kaç yılında çekildi? Bu akşam TV'de!

Kapıcılar Kralı filmine dair detaylar hızla sorgulanıyor. Başrolde Kemal Sunal'ın oynadığı Türk filmi Kapıcılar Kralı, bu akşam Show Tv ekranlarında olacak. Komedi türünü ele alan Kapıcılar Kralı filmi, saf görünüşlü ancak cin gibi kurnaz ve işini bilir bir kapıcının apartman sakinleriyle olan renkli ilişkilerini anlatmaktadır. Peki, Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Kapıcılar Kralı nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 28-07-2023 18:43

Kapıcılar Kralı’nın yıldızı Sevda Ferdağ son haliyle şaşırttı! Görenler gözlerine inanamadı

Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, senaristliğini Umur Bugay'ın üstlendiği Kapıcılar Kralı filmi Kemal Sunal'ın unutulmaz filmleri arasında yer alıyor. Yeşilçam'ın efsane filmi Kapıcılar Kralı'nda Mahir'in suç ortağına hayat veren usta oyuncu Sevda Ferdağ'ın son hali çok şaşırttı.

Magazin 18-05-2023 08:20

Kapıcılar Kralı oyuncuları kimler, konusu nedir? Kapıcılar Kralı nerede ve kaç yılında çekildi? Bu akşam Tv'de!

Kapıcılar Kralı filmi bu akşam izleyicilere seyir keyfi yaşatacak. Filmin başrolünde rahmetli usta oyuncu Kemal Sunal yer alıyor. Kapıcılar Kralı'nın yönetmenliği Zeki Ökten'e ait. Filmi izlemek isteyen sinema severler Kapıcılar Kralı'na ilişkin merak edilenleri şimdiden sorguluyorlar. Peki, Kapıcılar Kralı oyuncuları kimler, konusu nedir? Kapıcılar Kralı nerede ve kaç yılında çekildi?

Magazin 17-05-2023 19:41

Kapıcılar Kralı ne zaman çekildi? İşte Kapıcılar Kralı filmi konusu ve oyuncuları

Kapıcılar Kralı'nın başrolünde rahmetli usta oyuncu Kemal Sunal yer alıyor. Bu akşam Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Kapıcılar Kralı'nın konusu, oyuncuları ve çekim yılı gibi detaylar şimdiden araştırılmaya başlandı. Peki, Kapıcılar Kralı kaç yılında çekildi? İşte Kapıcılar Kralı filmi konusu ve oyuncuları

Magazin 24-01-2023 22:34

Kapıcılar Kralı'nın kızıl güzeliydi! Sevda Ferdağ'ın son halini görenler tanıyamadı! Şimdi 80 yaşında...

Yönetmenliğini Zeki Ökten, senaristliğini Umur Bugay'ın üstlendiği Kapıcılar Kralı filminde Kemal Sunal ile kamera karşısına geçen Yeşilçam yıldızı Sevda Ferdağ'ın son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 20-12-2022 20:16

Kapıcılar Kralı'nın Zafer Albay'ının yeğeni güzel oyuncu çıktı! Görenler hayret etti

Şaban Askerde, Gülen Adam, İbo ile Güllüşah, Tosun Paşa, Milyarder, Zübük, Perihan Abla gibi sayısız projede rol alan usta oyuncu Bilge Zobu'nun yeğeni de ünlü çıktı.

Magazin 03-11-2022 12:42

Kapıcılar Kralı konusu nedir? Kapıcılar Kralı filmi oyuncuları kimlerdir, hangi apartmanda çekildi, kaç yapımı?

Kapıcılar Kralı filmi 7 Ağustos 2022 Pazar günü televizyon yayın akışında yer alması sebebiyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Zeki Ökten'in yönetmenliğini üstlendiği Yeşilçam'ın sevilen komedi filmi internette araştırılıyor. Çok sayıda vatandaş arama motorlarında "Kapıcılar Kralı konusu nedir?", "Kapıcılar Kralı filmi oyuncuları kimlerdir", "Hangi apartmanda çekildi, kaç yapımı?" soru ve konu başlıklarını sorguluyor. Kemal Sunal'ın başrolde olduğu filme ilişkin detaylar haberimizde...

Trend 07-08-2022 19:20