Kaputaş Plajı Haberleri

Bir anda denizin rengi değişti! Dünya onu eşsiz rengiyle biliyordu... Vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı

Tüm dünyada benzersiz turkuaz rengiyle büyük bir üne sahip olan ve çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlayan Antalya'daki Kaputaş Plajı'nda denizin rengi kahverengiye döndü. Meteoroloji'nin peş peşe uyarılarının ardından başta Kaş olmak üzere pek çok ilçede şiddetli yağmur etkili oldu. Sokak ve caddeler su altında kalırken araçlar trafikte zorluk yaşadı, şehrin batı ilçelerine dolu yağdı. Hayatı birçok noktada olumsuz etkileyen yağmurla, Finike'de metrekareye 59,4 kg yağış düştü.

Haber 29-11-2022 16:36

Antalya sahillerinde yoğunluk yaşanıyor

Antalya sahillerinde yoğunluk yaşanıyor

Yurthaber 24-07-2022 13:10

Antalya'daki Kaputaş, Avrupa'daki en iyi 40 plaj arasında gösterildi

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş: - "Kaputaş Plajı, altın sarısı kumsalı, berrak ve turkuaz renkli deniz suyu ile Antalya'nın gözde plajlarından"

Yurthaber 13-05-2022 12:45

Antalya’nın ünlü Kaputaş Plajı, turistlerin akınına uğradı Sıcaklıkları fırsat bildiler, sezonu açtılar

Antalya’da sıcaklıkların yükselmesiyle beraber sahil kesiminde yoğunluk erkenden başladı. Antalya’nın Kaş ilçesindeki tursitler tukuaz rengi denizi ve altın rengi kumsalın tadını çıkarttı. Yerli ve yabancı turistler Antalya’nın ünlü Kaputaş Plajı'nda güzel havada denize girmenin keyfini yaşadı.

Trend 04-04-2022 17:49

Kaputaş Plajı

Kaputaş Plajı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kaputaş Plajı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Antalya'da metrelerce kuyruk oluştu, plaja gelen şanslı sayıldı! Yıllardır gelenler şaşkın: İlk kez bu kadar kalabalık

Antalya’nın Kaş ilçesinde kumu ve turkuaz rengiyle dünyaca ünlü Kaputaş Plajı, Kurban Bayramı tatilini değerlendirmek isteyenlerin akınına uğradı. İl dışından gelen tatilcilerin oluşturduğu uzun araç kuyruğu havadan görüntülendi. Yoğunluk artınca trafik, jandarma tarafından düzenlendi.

Haber 24-07-2021 12:31

Tatilciler Antalya'nın ünlü Kaputaş Plajı'nda yoğunluk oluşturdu

Kaş ile Kalkan arasındaki Kaputaş Plajı’nın geçiş güzergahında uzun araç kuyruğu oluştu, bölgede yaşanan yoğunluk havadan drone ile görüntülendi

Yurthaber 04-07-2021 15:14

Normalleşmeyle birlikte Kaputaş Plajı'na akın ettiler

Antalya’nın Kaş ilçesinde kumu ve turkuaz rengiyle dünyaca ünlü Kaputaş Plajı, normalleşmeyle birlikte yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı.

Haber 02-07-2021 13:54