Kardiyolog Haberleri

Kardiyolog kalp sağlığı için uzak durmanız gereken hataları paylaştı! Kalp sağlığına verilen en büyük zarar...

Kalp sağlığını korumak hayati önem taşıyor. Kalp sağlığını korumak adına stresten uzak durmak, hareketli yaşamı benimsemek ve en önemlisi sağlıklı beslenmek gerekiyor. Bir kardiyolog kalp sağlığı için uzak durmanız gereken yiyecek stillerini paylaştı.

Haber 01-06-2023 09:07

Kalp krizinin aylar önce ortaya çıkan belirtisi! Kardiyolog kalp krizinin ilk işaretine karşı uyardı

Dünya üzerinde en fazla ölüme sebep olan sağlık durumları arasında yer alan kalp krizi hakkında bilinçli olmak hayati önem taşıyor. Kalp krizi belirtisi denildiğinde ilk akla gelen göğüs sıkışması olsa da kalp krizinden aylar önce ortaya çıkan bir belirtinin uyarıcı işaret olduğu öğrenildi. İşte kalp krizinin ilk belirtisi...

Haber 22-05-2023 16:45

Sağlıklı sanılıyor ama kolesterol seviyelerini mahvediyor! Kardiyolog riske karşı uyardı

Sinsice ilerleyen ve birçok kişinin hasta olduğunu fark ettirmeyen kolesterol, kalp krizi ve felç gibi çok ciddi sağlık sorunlarına neden olabiliyor. Kolesterolün oluşmasına yol açan en önemli etkenlerin yanlış beslenme ve hareketsiz yaşam olduğu biliniyor. Bir kardiyolog kolesterol riskini artıran sağlıklı olduğunu düşündüğümüz o gıda hakkında uyarılarda bulundu.

Haber 09-05-2023 17:14

Sağlıklı sanıyoruz ama değil! Kardiyolog kalp hastalıklarından korunmak için asla yemediği 6 yiyeceği açıkladı

Yediğimiz yiyecekler sağlığımız hakkında belirleyici rol oynayabiliyor. Özellikle kalp sağlığı için tüketilen yiyeceklere dikkat etmek gerekiyor. Sağlıklı sandığımız birçok yiyecek ölümcül sonuçlara sebep olabiliyor. Bir kardiyolog kalbini tehlikelerden korumak için asla yemediği 6 gıdayı açıkladı. İşte kalp krizi ve kalp hastalıklarının riskini artırabilecek o riskli gıdalar...

Haber 28-03-2023 17:42

Kardiyolog

Kardiyolog Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kardiyolog Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kardiyolog, boşandığı eşine kızının yanında tekme tokat saldırdı

Kocaeli’de bir kardiyolog, boşandığı eşine küçük kızlarının gözü önünde tekme tokat saldırdı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 27-11-2019 09:46

Kas ağrısı şikayetiyle gitti aort yırtığı çıktı

Muğla'da hastanın aort damarındaki 10 santimetrelik ölüm riski oluşturan genişleme ve yırtık, 10 saatlik başarılı operasyonla onarıldı - Kardiyoloji uzmanı Fikret Mert Acar: - "Büyük bir operasyon olduğu için ekibimizi hemen topladık. 100 hastadan 75'i için ölümcül olan bu kadar ciddi bir hastalık hepimizi seferber etti" - Ameliyatla sağlığına kavuşan Mehmet Sarıtaş: - "Gittiğim hastanede 'kas ağrısı' denilerek taburcu edildim. Ağrım devam edince gittiğim başka hastanede aort damarımdaki yırtığı öğrenince şaşırdım"

Haber 13-09-2018 12:42