Karsu Haberleri Ve Son Dakika Karsu Haberleri

Karsu Haberleri Ve Son Dakika Karsu Haberleri

Türk kökenli müzisyen Karsu Dönmez, yeniden seslendirdiği Jest Oldu şarkısıyla dikkatleri çekti. Hollanda’nın Amsterdam şehrinde 19 Nisan 1990 yılında dünyaya gelen sanatçının ailesi aslen Hataylıdır. Şehrin Karsu köyünden olan aile çocuklarına Karsu ismini vermiştir. Çocukluk yıllarında televizyonda gördüğü piyano ile müzik hayatına başlayan Karsu’nun ilk enstrümanı kiralık bir piyanoydu. Daha sonra ailesi, Karsu’nun ilgisini görerek piyano satın aldı. Hollanda Amerikan Büyükelçiliği’nden burs kazanarak Amerika’ya giden Rhoad Island Üniversitesi’nde şan dersleri aldı. Dünyanın farklı noktalarında konserler veren Dönmez, 2011 yılında Türkiye’de müzik yapmaya başladı. Y Kültür Sanat ile anlaşan sanatçı, ilk albümünü 2012 yılında çıkardı. 2015 yılında çıkardığı iki albümün söz yazarlığını büyük bir kısmını kendisi yaptı.

Karsu Haberleri

Depremde ailesinden 10 kişiyi kaybetmişti! Karsu evlilik tarihini erteledi! Yeni tarih ise...

Hatay'ın Karsu köyünden, Hollanda'nın Amsterdam şehrine göçen anne babanın iki kızından biri olan Karsu güçlü sesi ve sempatik tavırlarıyla büyük beğeni topluyor. Geçtiğimiz sene sevgilisinden evlenme teklifi alarak mutluluğa “Evet” diyen şarkıcı bu sene nikah masasına oturmak için gün sayıyordu. Önceki akşam Kıbrıs’ta konser veren Karsu, evlilik planını ertelediğini duyurdu.

Magazin 31-07-2023 14:40

Karsu yakınlarını kaybettiği Hatay'a gitti! Görüntüleri gören Ali Sunal dayanamadı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da yaşayan 17 akrabasını kaybeden şarkıcı Karsu, bayramda şehre giderek yakınlarını kaybettiği yıkımın arasında dolaştı. Zor anlar yaşayan ve o anları paylaşan Karsu'nun paylaşımını gören Ali Sunal ise dayanamadı.

Magazin 29-06-2023 13:36

Depremde yakınlarını kaybeden Karsu Hatay'a gitti! Enkazların arasından paylaşım yaptı

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası ailesinden pek çok kişiyi kaybeden şarkıcı Karsu Dönmez Hatay'a gitti. Enkazların arasında dolanan ünlü şarkıcı sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. Hatay'da yaşayan akrabalarıyla bir araya gelerek yemek yedi.

Magazin 27-06-2023 21:28

Akrabaları depremde hayatını kaybetmişti! Karsu bir acı haberle daha yıkıldı

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay'da ailesinden 10'dan fazla kişiyi kaybeden Karsu Dönmez o süreçte nenesine ulaşınca çok sevinmişti. Ancak Karsu aldığı acı haberle yıkıldı. Karsu Dönmez'in nenesi hayatını kaybetti.

Magazin 26-03-2023 14:55

Karsu

Karsu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Karsu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Depremde yakınlarını kaybeden Karsu'dan yürek yakan sözler: 'Üzüldüğüme bile utanıyorum'

Adını Hatay'ın Karsu köyünden alan ve ülkemizde yaşanan asrın felaketinde çok sayıda akrabasını kaybeden şarkıcı Karsu Dönmez, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’nde depremzedeler için sahne aldı. Sözleriyle yürek sızlatan Karsu'nun 'Üzüldüğüme bile utanıyorum' sözleri dikkat çekti.

Magazin 16-03-2023 16:06

Hollanda'da rekor yardım toplamıştı! Hataylı Karsu'dan enkaz fotoğrafı...

Hollanda'da yaşayan Türk sanatçı Karsu Dönmez, yakınlarının bir kısmını Hatay'daki depremde kaybetmişti. Depremzedeler için Hollanda'da düzenlenen bağış gecesinde sanatçı, rekor yardım toplamıştı. Karsu, Instagram hesabından yıkımın yaşandığı Hatay'da halasının evini paylaştı, görenlerin boğazı düğümlendi.

Magazin 05-03-2023 10:42

Depremde yakınlarını kaybeden Karsu “Neredesin Sen?” dedi! Sebebi yürek yaktı.. 89 milyon euroya varan bağış

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenen iller arasında yer alan Hatay’da birçok vatandaş enkaz altında kaldı. Depremde ailesi enkaz altında kalan Hataylı şarkıcı Karsu, sosyal medyadan yardım istemişti. “Bizde çok kayıp var diyen” ünlü şarkıcı Hollanda’da düzenlenen yardım gecesinde “Neredesin Sen” türküsünü seslendirdi. Bu şarkıyı seslendirmesinin sebebini açıklayan Karsu herkesi duygulandırdı.

Magazin 16-02-2023 13:40

Karsu ailesinden 10 kişiyi kaybetti, canlı yayında konuşmakta zorlandı

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası ailesinden pek çok kişiyi kaybeden Karsu Dönmez canlı yayına bağlandı. Karsu Dönmez Mesut Yar'ın programında gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 13-02-2023 13:50

Şarkıcı Karsu'dan üzen haber! Ailesi enkaz altında kalmıştı! “Melek oldu melek”

Depremde ailesi enkaz altında kalan Hataylı Şarkıcı Karsu, sosyal medyadan yardım istemişti. “Bizde çok kayıp var diyen” ünlü şarkıcı yaptığı yeni paylaşımda herkesi üzen haberi duyurdu.

Magazin 10-02-2023 08:55

Şarkıcı Karsu'nun ailesi de göçük altında! Hatay'a çok yardım gitmiyor, kuzenlerim, halam...

Hataylı ünlü şarkıcı Karsu Dönmez depremin ardından ağlayarak sosyal medyadan yardım istedi. Hatay'da halası, nenesi ve kuzenlerinin enkaz altında kaldığını söyleyen Karsu nenesine ulaştığı anları da paylaştı. Ancak Karsu'nun halen göçük altında olan yakınları mevcut...

Magazin 08-02-2023 10:34

Karsu evlilik yolunda ilk adımı attı

Türk asıllı Hollandalı piyanist ve besteci Karsu, uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisinden evlenme teklifi aldı. Karsu o anları sosyal medya sayfasından paylaştı.

Magazin 07-10-2022 12:20

Ekrem İmamoğlu'nun eski işini öğrenen Karsu şaşkına döndü! Gerçekten mi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile şarkıcı Karsu Dönmez, İmamoğlu'nun kanalı için yemek videosu çekti. Videoda İmamoğlu'nun "Ben eskiden lokantacıydım" sözlerine çok şaşıran Karsu, "Gerçekten mi?" diye sorarak şaşkınlığını gidermeye çalıştı. İmamoğlu ise "Ya, 92'de üniversite öğrencisiyken lokanta açmıştım. Daha doğrusu üstüme kaldı" diyerek konuyla ilgili bilgi verdi.

Magazin 15-11-2021 13:42

Karsu: Sahne kıyafetimi bit pazarından aldım

Bodrum Antik Tiyatro’da sahne alan ünlü sanatçı Karsu sevenlerine müzik ziyafeti yaşatırken, sahne kıyafetini ikinci el ürünlerin satıldığı bit pazarından aldığını söyleyerek sevenlerini gülümsetti.

Magazin 23-08-2021 16:07

Boğulmak üzereyken kurtarılan çocuk, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi

Boğulmak üzereyken kurtarılan çocuk, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi

Yurthaber 14-07-2020 18:41

İnci kefalinin geleceği tehlikede

Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Akkuş, “Eğer bu mevsimlerde akarsu yataklarında su olmazsa maalesef inci kefali için bir gelecekten söz etmemiz mümkün değil” dedi.

Haber 09-06-2020 09:25

Gaziantep, Şanlıurfa ve Malatya'da kültür sanat

Erzurum Devlet Tiyatrosu "Çizmeli Kedi" oyununu Gaziantepliler için sahneleyecek - Ünlü oyuncular Tamer Karadağlı, Volkan Severcan ve Zeyno Günenç'in baş rollerini paylaştığı "İkinin Biri" adlı tiyatro oyunu Şanlıurfa'da sanatseverlerle buluşacak - Ankara Devlet Tiyatrosu, "Leyla ile Mecnun" adlı oyunu Malatyalı sanatseverlerin beğenisine sunacak

Yurthaber 12-12-2019 10:52

Akarsuya kapılan çocuğun cesedi bulundu

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde kardeşini kurtarmak için girdiği akarsuya kapılan kız çocuğunun cesedine ulaşıldı

Yurthaber 06-06-2019 13:21

Akarsuya kapılan çocuğun cesedi bulundu

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde kardeşini kurtarmak için girdiği akarsuya kapılan kız çocuğunun cesedine ulaşıldı

Haber 06-06-2019 13:20

Küçük akarsuların enerjisini elektriğe dönüştürüyorlar

Karadeniz'de iki girişimcinin kendi imkanlarıyla imal ettiği türbin sistemi, evlerin elektrik ihtiyacını karşılıyor - Ahmet Ayvaz: - "Lokal bölgelerde boşa akan suların değerlendirilmesi noktasında faydalı bir sistem" - Vural Koç: - "Köyde bir un değirmenini çalıştıran su varsa buraya rahatlıkla türbin kurulabilir"

Yurthaber 03-05-2019 11:24

Küçük akarsuların enerjisini elektriğe dönüştürüyorlar

Karadeniz'de iki girişimcinin kendi imkanlarıyla imal ettiği türbin sistemi, evlerin elektrik ihtiyacını karşılıyor - Ahmet Ayvaz: - "Lokal bölgelerde boşa akan suların değerlendirilmesi noktasında faydalı bir sistem" - Vural Koç: - "Köyde bir un değirmenini çalıştıran su varsa buraya rahatlıkla türbin kurulabilir"

Haber 03-05-2019 11:24

Kayseri'de tekstil fabrikasında yangın

Kayseri'de tekstil fabrikasında yangın

Yurthaber 26-11-2018 18:28

Kayseri'de tekstil fabrikasında yangın

Kayseri'de tekstil fabrikasında yangın

Haber 26-11-2018 18:21

Büyük Menderes Nehri'nde 'biyolojik bomba' tehlikesi

Ege Bölgesi'nin en büyük akarsuyu Büyük Menderes Nehri etrafındaki kırsal bölgelerde yaşayanların, hastalıklar nedeniyle ölen hayvanlarını atmasının büyük bir tehlike oluşturduğu belirtildi.

Haber 10-02-2017 13:24

Önce iftar sonra caz zamanı

Ramazanda Caz, bu yıl 5 Temmuz'da başlıyor. Konser alanında iftar imkanı da sunan festivalin ağır topu caz şarkıcısı Karsu

Magazin 27-06-2014 09:24