Karsu Dönmez Haberleri

Depremin 1. yılında Hatay'a giden şarkıcı Karsu Dönmez büyük şok yaşadı!

Kahramanmaraş merkezli depremde 17 akrabasını kaybeden şarkıcı Karsu Dönmez, 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümünde Hatay'a gitti. Şarkıcı, kaybettiği büyükannesinin evinin olduğu sokağa gittiğinde büyük şok yaşadı.

Magazin 07-02-2024 13:20

Şarkıcı Karsu Dönmez depremde 17 akrabasını kaybetmişti... Şarkıcı memleketi Hatay için harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli depremde 17 akrabasını kaybeden şarkıcı Karsu Dönmez, 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümünde Hatay'a gitti. Depremlerin ardından büyük bir yıkımın meydana geldiği Hatay'a katkıda bulunmayı amaçlayan Karsu Dönmez, kurduğu Karsu Vakfı aracılığıyla Hatay'ın Antakya ilçesine bağlı Serinyol Mahallesi'nde herkesin kullanımına sunulacak olan bir müzik okulu açacaklarını da duyurdu.

Magazin 06-02-2024 17:20

Depremde ailesinden 10 kişiyi kaybetmişti! Karsu evlilik tarihini erteledi! Yeni tarih ise...

Hatay'ın Karsu köyünden, Hollanda'nın Amsterdam şehrine göçen anne babanın iki kızından biri olan Karsu güçlü sesi ve sempatik tavırlarıyla büyük beğeni topluyor. Geçtiğimiz sene sevgilisinden evlenme teklifi alarak mutluluğa “Evet” diyen şarkıcı bu sene nikah masasına oturmak için gün sayıyordu. Önceki akşam Kıbrıs’ta konser veren Karsu, evlilik planını ertelediğini duyurdu.

Magazin 31-07-2023 14:40

Depremde yakınlarını kaybeden Karsu Hatay'a gitti! Enkazların arasından paylaşım yaptı

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası ailesinden pek çok kişiyi kaybeden şarkıcı Karsu Dönmez Hatay'a gitti. Enkazların arasında dolanan ünlü şarkıcı sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. Hatay'da yaşayan akrabalarıyla bir araya gelerek yemek yedi.

Magazin 27-06-2023 21:28

Karsu Dönmez

Karsu Dönmez Hakkındaki Haberler Mynet'te. Karsu Dönmez Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Depremde yakınlarını kaybeden Karsu'dan yürek yakan sözler: 'Üzüldüğüme bile utanıyorum'

Adını Hatay'ın Karsu köyünden alan ve ülkemizde yaşanan asrın felaketinde çok sayıda akrabasını kaybeden şarkıcı Karsu Dönmez, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’nde depremzedeler için sahne aldı. Sözleriyle yürek sızlatan Karsu'nun 'Üzüldüğüme bile utanıyorum' sözleri dikkat çekti.

Magazin 16-03-2023 16:06

Hollanda'da rekor yardım toplamıştı! Hataylı Karsu'dan enkaz fotoğrafı...

Hollanda'da yaşayan Türk sanatçı Karsu Dönmez, yakınlarının bir kısmını Hatay'daki depremde kaybetmişti. Depremzedeler için Hollanda'da düzenlenen bağış gecesinde sanatçı, rekor yardım toplamıştı. Karsu, Instagram hesabından yıkımın yaşandığı Hatay'da halasının evini paylaştı, görenlerin boğazı düğümlendi.

Magazin 05-03-2023 10:42