Kasık Ağrısı Haberleri

Kasık ağrısı nasıl geçer, kasık ağrısı için hangi bölüme gidilir? Sol ve sağ kasık ağrısı neden olur, ne iyi gelir?

Kasık ağrısı kasık bölgesinde hissedilen rahatsızlık veya ağrıdır. Kasık bölgesi, karın bölgesi ile bacakların birleştiği noktada yer alır ve kasık ağrısı birçok farklı nedenle ortaya çıkabilir. Kasık ağrısının altında yatan nedenler çeşitli olabilir, bunlar arasında kas veya bağ dokusu yaralanmaları, enfeksiyonlar, idrar yolu veya üreme organlarından kaynaklanan sorunlar, bağırsak rahatsızlıkları, kasık fıtığı veya iç organlardaki problemler sayılabilir. Peki, kasık ağrısı neden olur?

Haber 15-06-2023 13:29

Hamilelikte kahverengi akıntı ve kasık ağrısı neden olur, ne zaman başlar? Hamilelikte sağ ve sol kasık ağrısı tehlikeli mi, kasık ağrısı neden olur?

Hamile olduğunu öğrenen kişiler, bu mutlu haberin heyecanı ile beraber gebelikte ortaya çıkabilecek sorunları araştırır. Anne adayı olan kişinin vücudunda fizyolojik olarak pek çok değişim meydana geleceği için bazı rahatsızlıkların da ortaya çıkması oldukça olağan bir durumdur. Hamilelikte en sık karşılaşılan rahatsızlıklar mide bulantısı, hâlsizlik, karın ağrısı ve kasık ağrısıdır. Peki, her kasık ağrısı hamilelik belirtisi midir, kasık ağrısı ne zaman başlar?

Kadin 07-03-2023 17:56

Hamilelikte kasık ağrısı neden olur, ne zaman başlar? Sol ve sağ kasık ağrısı normal mi, hamilelik belirtisi mi?

Hamilelik tüm vücutta çeşitli değişikliklerin yaşandığı bir dönemdir. Fiziksel ve hormonal değişimler hamileliğin ilk aylarından itibaren kendini gösterir. Hamilelik döneminde yaşanan bu değişimler bazı sorunlara da yol açabilmektedir. Kasık ağrısı da hamilelik döneminde yaşanan bu sorunlardan sayılabilir. Kasık ağrısı gebeler için önemli bir sorun haline gelebilmektedir. Hamilelikte kasık ağrısı neden olur, hamilelik belirtisi mi?

Kadin 03-03-2023 17:15

Göz ardı etmeyin! Organların çürümesine yol açabilir

Herni, halk arasında bilinen adıyla fıtık organın yerinde durması gereken dokunun ya da kasların boşluğundan dışarı doğru kaymasıyla kaynaklanıyor. Fıtıkların önemsiz olarak görülüp göz ardı edilmesi ciddi sonuçlara yol açmaktadır. Tedavi edilmeyen kasık fıtıkları organların çürümesine neden olabilmektedir.

Haber 28-06-2022 17:50

Kasık ağrısına ne iyi gelir? Kasık ağrısı neden olur, nasıl geçer?

Kasık ağrısının birçok nedeni vardır. Yaşanılan yaygın bir sağlık sorunudur. Kadın ve erkeklerde nedeni farklılaşan kasık ağrısı tedavisinin doğru uygulanması için neden kaynaklandığını bilmek önemlidir. Doğal ve bitkisel yöntemlerle de evde çözüm aranan kasık ağrısına ne iyi gelir? Evde kasık ağrısına ne iyi gelir? Kasık ağrısı nasıl geçer? Kasık ağrısı tedavisi için başvurulabilecek yöntemler...

Haber 20-05-2022 12:52

En sık görülen 4 kadın hastalığına dikkat!

Kadınların başına en sık gelen rahatsızlıklar bazı hastalıkların habercisi olabilir. Konu ile ilgili bilgi veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Meral Sönmezer, vajinal akıntı, idrar kaçırma, adet düzensizliği ve kasık ağrısı yaşayan kadınların mutlaka bir uzmandan yardım almaları gerektiğini söyledi.

Kadin 28-10-2021 08:58

Hamilelikte kasık ve bel ağrılarının önüne nasıl geçilir? İşte öneriler

Pelvisi (pelvik kuşak) oluşturan kemikler hamilelik sırasında ağrıya neden olabilir. Bazı kadınlar hamileliklerinin bir döneminde bellerinde, kalçalarında, uyluklarında, kalçalarında, kasıklarında veya kasık kemiklerinde ağrı hissederler. Çoğu kadın için semptomlar hafiftir, ancak bazıları için şiddetli bir durumdur. Öneriler sayesinde ağrıları hafifletmenin yolları var. Gelin, bakalım.

Kadin 24-03-2021 17:26

İnsan sağlığında yaygın problemlerden biri: Kasık ağrısı

Pek çok insanın yaygın olarak yaşadığı sağlık sorunlarından bir tanesi de kasık ağrılarıdır. Farklı nedenlerden dolayı ortaya çıkan bu ağrılar uzun veya kısa süreli olabilir. Peki kasık ağrısı neden olur ve nasıl geçer? İşte merak ettiğiniz tüm soruların yanıtları bu yazımızda sizlerle!

Haber 29-12-2020 18:43

Hamileliğin ilk dönemlerinde oluşan kasık ve karın ağrısı ile ilgili tüm detaylar

Adet gecikmesinin yaşandığı ilk zamanlardan itibaren, karın ve kasık bölgesindeki hafif ağrı ve rahatsızlık hissi, anne adayları tarafından hissedilmeye başlanır.

Kadin 23-06-2020 14:15

Seks bağımlısı kadın 'vajinasını kırdı'

ABD'de kadınlara özel bir internet sitesinin sahibi olan ve cinsellik konusunda uzman olarak sık sık TV'lere çıkan Nadia Bokody herkesi şaşkına çeviren açıklamalarda bulundu. Bokody zamanında seks oyuncaklarıyla fazla haşır neşir olmaktan 'vajinasının kırıldığını' söyledi.

Haber 08-08-2018 11:08

Endometriozis 10 kadından birinin sorunu

Özellikle 30’lu yaşlardaki erişkin kadınları daha çok etkileyen endometriozisin görülme oranı artıyor. İstatistiklere göre, her 10 kadından biri olmak üzere dünyada 176 milyon kadında endometriozis bulunuyor, ülkemizde ise bu sayı, 1,5-2 milyon.

Haber 06-04-2017 10:36

Yumurtalıklarından 3 kilo kitle çıktı!

Şanlıurfa’da kasık ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran kadının yumurtalıklarından 3 kiloluk kitle çıktı.

Haber 15-08-2013 18:54