Kayseri Üniversitesi Haberleri

Kayseri Üniversitesi taban puanları 2022: ÖSYM Kayseri Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları için liste açıklandı mı?

Kayseri Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. YKS 2022 sonuçları 18 Temmuz tarihinde açıklandı. Tercih yapacak adaylar taban puanları, başarı sıralamaları ve üniversitelerin kontenjanlarını araştırmayı sürdürüyor. Kayseri Üniversitesi'ni hayal eden birçok aday da bu soruların cevabını merak ediyor. Peki Kayseri Üniversitesi 2022 taban puanları, başarı sıralaması belli mi? İşte detaylar...

Egitim 19-07-2022 10:27

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'dan Maraş açılımı değerlendirmesi:

"(Rum tarafından gelecek öneri) Öneriye baktığımızda 'Maraş'ı iademiz, Birleşmiş Milletler nezaretinde de Ercan Havalimanı'nın belki direkt uçuşlara açılabileceği' söylenmektedir. Bizim böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değildir" - "Maraş açılımı, bu yeni siyasetimizin, iki devletli siyasetin çok önemli bir bacağıdır"

Yurthaber 27-01-2022 18:48

Kayseri Üniversitesi Senatosundan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylara tepki

Kayseri Üniversitesi Senatosundan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylara tepki

Yurthaber 12-02-2021 18:07

Kayseri şehitleri terör saldırısının 4. yılında anılıyor

Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Karamustafa ve akademik personel saldırının olduğu otobüs durağına karanfil bıraktı

Yurthaber 17-12-2020 16:16

Diğer Haber Etiketleri

Kayseri Üniversitesi

Kayseri Üniversitesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kayseri Üniversitesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi başladı

Kayseri Üniversitesince düzenlenen kongreye, sosyal bilimlerin farklı alanlarında çalışmalar yapan, 11 ülkeden 250 akademisyen ve araştırmacı katılıyor

Haber 29-01-2020 12:27

Şehircilikte arabesk medeniyeti diyebiliriz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki: - "Dün istanbul sallandı, herkes depremi konuşuyor. Bu hareketlilik yeni değil, yüzyıllardır sürüyor. 'Kader' deyip işin içinden sıyrılamayız, inancımıza göre deriz tabii ama tedbir almalıyız, elimizden geleni yapmalıyız. Bilim, teknoloji ne diyorsa sonuna kadar takip etmeliyiz" - "Bu topraklar üzerinde bir Selçuklu medeniyeti, bir Osmanlı medeniyeti hakim oldu. O binalara bakınca bu Osmanlı tarzı, bu Selçuklu tarzı diyebiliriz. Ama şu geldiğimiz noktada bir medeniyet inşası yolunda şehircilik anlamında bir isim vermek gerekirse arabesk medeniyeti diyebiliriz"

Haber 27-09-2019 17:32

Kayseri Üniversitesinden AYM'nin hak ihlali kararına tepki

Kayseri Üniversitesi Rektörlüğü: - "Terörle mücadele ettiği için devletini suçlayan açıklamalarda bulunmak dünyanın hiçbir ülkesinde ifade özgürlüğü olarak değerlendirilemez. Anayasa Mahkemesi bir vesayet kurumu olmamalı, milletimizin yüce menfaatlerini gözetmelidir"

Haber 02-08-2019 10:50

Üniversite sanayi işbirliğinde ilk adım atıldı

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) ve Kayseri Organize Sanayi Müdürlüğü arasında, Organize Sanayi Meslek Yüksekokulu için "İşbirliği Protokolü İmza Töreni" gerçekleştirildi - KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan: - "Meslek yüksekokullarının, sanayinin ve üretimin bel kemiği olacağını düşünüyoruz"

Finans 12-10-2018 18:53