Kayseri Valiliği Haberleri

Kayseri Valiliği, bir kız çocuğunun alkol alınan masada oynatılmasına ilişkin açıklama yaptı

Kayseri Valiliği, bir kız çocuğunun alkol alınan masada oynatılmasıyla ilgili sorumluların tespit edildiğini, gerekli işlemlerin başlatıldığını bildirdi.

Yurthaber 30-05-2023 14:46

Kayseri'de turizm değerlendirme toplantısı yapıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki: - "Elimizdeki bu doğal güzellikleri, tarihi ve özellikle kültürel mirası koruyalım, açığa çıkaralım. Bunun içine fonksiyon yükleyip turizme kazandıralım ki hiç değilse istihdam sağlayalım, para kazanalım Kayseri'de"

Yurthaber 10-09-2022 15:53

AK Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanı Hakan Korkmaz polisi darp etti! Tutuklandı

Kayseri'de bir polis memuru ile AK Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanı Hakan Korkmaz arasında tartışma yaşanmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre Korkmaz polis memurunu darp edip yaralamıştı. Adliyeye sevk edilen AK Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanı Hakan Korkmaz'ın tutuklandığı belirtildi. Olayla ilgili olarak Kayseri Valiliği'nden açıklama geldi.

Haber 31-08-2022 14:45

Kayseri Valiliğinden polisin yaralandığı olaya ilişkin açıklama:

"Çıkartıldığı mahkemece tutuklanan şahıs ceza infaz kurumuna teslim edilmiştir"

Yurthaber 31-08-2022 14:10

Kayseri Valiliği

Kayseri Valiliği Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kayseri Valiliği Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kayseri'nin Erdemli Mahallesi'nde arkeolojik kazı başlatıldı

Kayseri'nin Erdemli Mahallesi'nde arkeolojik kazı başlatıldı

Yurthaber 20-07-2022 13:38

Kayseri'de hayırseverden diyabetli çocuklara sensörlü şeker ölçüm cihazı

Kayseri'de hayırseverden diyabetli çocuklara sensörlü şeker ölçüm cihazı

Yurthaber 15-06-2022 13:07

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek kimdir? Gökmen Çiçek ne mezunu? Hangi görevlerde bulundu?

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün, Resmi Gazete'de bazı Bakanlıklar ile kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan atamalar yayımlandı. Çıkan haberlerin ardından Kayseri Valisi Gökmen Çiçek kimdir? Gökmen Çiçek ne mezunu? Hangi görevlerde bulundu? soru ve konu başlıkları araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Haber 12-05-2022 08:27

Kayseri'de bugün okullar tatil mi? 11 Mart Kayseri'de okullar tatil edildi mi? Şehmus Günaydın kar tatili açıklaması yaptı mı?

Kayseri'de bugün okullar tatil mi? Meteoroloji'den yapılan açıklama sonrası Kayseri'de yaşayan veli ve öğrenciler bu sorunun yanıtını öğrenmek için sabahın ilk saatlerinden bu yana konu ile ilgili yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki Kayseri'de bugün okullar tatil mi? 11 Mart Kayseri'de okullar tatil edildi mi? Şehmus Günaydın kar tatili açıklaması yaptı mı? İşte detaylar...

Haber 11-03-2022 08:17