Kedi Kumu Haberleri

Evcil hayvan sahiplerinin Almakla ne iyi ettim! dediği ürünler listesi

Her evcil hayvan sahibi, sevgili dostlarının hayatlarına kattığı değeri ve mutluluğu bilir. Peki birlikte geçirdiğiniz zamanlarda, onların hayatını daha da güzelleştirecek ürünlerden haberdar mısınız? Mama, oyuncak, yaşam alanı ve daha pek çok kategoride evcil dostlarımız için geliştirilmiş ürünler mevcut. Minik dostlarınızın ihtiyaçlarına uygun ürünleri bulmak için hazırladığımız içeriğimize göz atarak birlikte geçireceğiniz anları daha da özel kılabilirsiniz.

Haber 01-03-2024 19:36

Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Diyarbakır'da kedi kumu içinde ve teneke kutuda uyuşturucu hap, silah ve mühimmat ele geçirildi, gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 30-05-2023 10:35

Kedileri için en iyi kumu seçmek isteyenlere 2023 en iyi kedi kumu çeşitleri

Kediler, evcil hayvanlarımız arasında en sevilen ve en popüler olanlarından biri. Ancak kedi sahipleri olarak, evde bir kedi beslemenin getirdiği sorumlulukları da üstleniyoruz. Bunlardan biri, kedinin tuvalet ihtiyaçlarını yerine getirebileceği bir alan sağlamak. Kediler, temiz ve düzenli bir tuvalet alanı gerektirirler ve bunu sağlamak için en önemli faktörlerden biri de kedi kumu. Bu yazıda sizlerle en iyi kedi kumu markalarını paylaşacağız.

Haber 21-03-2023 12:31

Sağlığınızı tehlikeye atıyor! Evdeki küften ve rutubetten kurtulmak için kesin çözüm

Evde bulunan küfler, rutubet genellikle koku ve görünüm nedeniyle rahatsız edici bulunmaktadır. Ancak bu küflerin en büyük problemi sağlığınız için tehlike oluşturmalarıdır. Özellikle kış aylarında artan evdeki küflerden kurtulmak için çeşitli yöntemler aranmaktadır. İşte evdeki küfleri ve rutubetleri geçirmek için yapmanız gerekenler...

Kadin 25-11-2022 09:18

Kedi Kumu

Kedi Kumu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kedi Kumu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Amazon Prime Day geçmiş olsa da indirimleriyle sizi şaşırtacak ürün önerileri

Amazon Prime Day indirimlerini kaçırdığınıza üzülüyorsanız doğru yerdesiniz! Amazon, Prime Day geçmiş olsa da farklı kategorilerde yer alan birçok ürüne indirim uyguluyor. Siz de bu fırsattan yararlanarak ihtiyaçlarınızı tamamlamak için indirimleriyle sizi şaşırtacak ürünlere göz atabilir, bütçe dostu alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Haber 18-10-2022 14:54

Ordu'dan 76 ülkeye kedi kumu ihracatı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: - "Türkiye'de üretim var mı yok mu? Fatsa'ya gelsinler, Fatsa'dan yurt dışına neler satılıyor görsünler" - "Gerçekten Ordu'muzda, Fatsa'da böyle katma değerli bir işe imza atılmış olması, firmalarımızın bu işe yatırım yapıp katma değer oluşturması, kendi markalarını ortaya çıkarmaları Türkiye'nin her yerinde üretim ekonomisinin geldiği noktayı göstermesi açısından çok değerli ve önemli"

Yurthaber 28-06-2022 11:15