Kel Haberleri

Hikmet Karaman'a 'kel' diyen şahısın 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'a, Kayserispor'da görev yaptığı dönemde sosyal medya hesabından 'kel' diyerek küfür ettiği iddiasıyla Serhat Ö.'nün 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

Spor 01-02-2024 15:12

Kaşık kaşık tüketiliyor ama kel bırakıyor! Prof. Dr. Canan Karatay'dan dikkat çeken uyarı

Prof. Dr. Canan Karatay dikkat çeken uyarılarına bir yenisini daha ekledi. Bu kez erkeklere bir uyarıda bulunan Karatay, sıklıkla tüketilen o yemeğin saç dökülmesi ile beraber kel bırakabileceğini dile getirdi.

Haber 29-09-2023 12:24

Kalıcı saç dökülmesinin şaşırtan nedeni! Farkında değilseniz ama kel kalabilirsiniz

Saç dökülmesi hem kadınların hem de erkeklerin ortak problemleri arasında yer alıyor. Saç dökülmesine doğru müdahale edilmemesi kalıcı kelliğe yol açabiliyor. Saç dökülmesine neden olan etkenler arasında birçok faktör bulunuyor. Uzmanlar evcil hayvan besleyen kişileri kalıcı saç dökülmesi hakkında uyarıyor.

Haber 14-06-2023 14:28

20 yıl gençleşmesini sağlayan saç dönüşümüyle hayran bıraktı! Hayatımı tamamen değiştirdi

Saç dökülmesi nedeniyle yaşanan kelleşmenin erkeklerin yaşadığı bir sorun olduğu düşünülse de bu durum kadınlarda da sıklıkla görülüyor. Özellikle yaş ilerledikçe artan saç dökülmesi ve kelleşme çok daha yaşlı görünmeye neden oluyor. 78 yaşındaki Brenda Vickers, saç çıkartma sürecini paylaştı.

Kadin 22-05-2023 09:38

Kel

Kel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Direkt lavaboya dökün! Sadece bir bardağı bile kel kalmanıza neden olabilir

Saç dökülmesi birçok erkeğin en çok dert ettiği konular arasında yer alıyor. Saç dökülmesini önlemek için çeşitli yöntemler aranıyor. Genetik, stres ve yaşa bağlı olarak dökülen saçlar zararlı yaşam alışkanlıklarından da oldukça etkiliyor. Sık sık içtiğimiz bazı içeceklerin kellik riskini artırdığını öğrenildi.

Haber 09-01-2023 11:36

Evinize bile sokmayın! Sadece ufacık bir teması kelliğe yol açabilir: Tehlikeleri hiç bilinmiyor

Saç dökülmesi hem erkeklerin hem de kadınların ortak sorunları arasında bulunuyor. Saç dökülmesini engellemek ve yeni saç çıkartmak için çok çeşitli yöntemler deneniyor. Saç dökülmesine neden olan etkenlerin başında stres, genetik ve hormonal bozukluklar olduğu biliniyor. Ancak birçok evde bulunan bir bitkinin de ciddi oranda saç dökülmesine neden olabileceği bulundu.

Haber 20-12-2022 09:37

Kel olan erkekler dikkat! Kalp hastalığı riskiniz daha yüksek

Kellik erkeklerde oldukça sık görülen durumlar arasında bulunuyor. Kadınlarda da görülebilen kelliğin sadece görünüş açısından rahatsız edici olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Uzmanlar kelliğin kalp hastalığı riskini artırabileceğini belirtiyor.

Haber 26-10-2022 10:28