Kezzap Haberleri

Masaj salonunda çığlık sesleri! Çalışanın yüzüne kezzap atıp kaçtı, etraftakiler dehşete düştü

Çanakkale merkezde dün R. A. (41) adlı kişi masaj salonunda kadın çalışan Buket Arıyel'in yüzüne kezzap attı. Arıyel çığlık çığlığa haykırırken R. A. kaçtı. Çevredekiler çığlıkları duyar duymaz harekete geçti. R. A. da çok geçmeden yakalandı.

Haber 27-12-2023 13:34

İstanbul'da kedilere kezzap ve asit döken şüpheliye para cezası!

İstanbul Eyüpsultan'da, toplam 20 kediye kezzap ve asit döktüğü belirlenen şüpheliye 91 bin 80 lira para cezası kesildi.

Haber 07-08-2023 00:27

Konya'da akılalmaz olay! Kadın kılığına girip kezzapla husumetlisine saldırdı! İşte o anlar…

Konya’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Çarşaf giyerek kadın kılığına giren şahıs alacak verecek yüzünden husumetli olduğu ayakkabı işletmecisine kezzapla saldırdı. Kezzaplı saldırı sonucunda Selahaddin Ö. ağır bir şekilde yaralanırken saldırı anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. İşte kadın kılığına girip kezzapla husumetlisini yaralayan saldırgan haberine ilişkin şoke eden detaylar…

Haber 03-07-2023 13:33

Arkadaşlık teklifini kabul etmeyen iş arkadaşına kabusu yaşattı! Aracına zorla binip...

Ankara'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Mesut Cebeci (30), arkadaşlık teklifini kabul etmeyen iş arkadaşı G.T.'nin (41) otomobiline zorla binip, yüzüne kezzap attı. Yüzünde ve kolunda yanık oluşan G.T., hastaneye kaldırılıp ameliyat edildi. Mesut Cebeci ise gözaltına alınıp tutuklandı. İşte olayın detayları...

Haber 23-05-2023 12:10

Kezzap

Kezzap Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kezzap Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Adana'da üvey annesine kezzapla saldırmıştı! Dehşete düşüren olayın altından bakın ne çıktı

Adana'da bir kişi, 43 yaşındaki üvey annesi N.S.'ye kezzapla saldırıp kaçtı. Yüzünde, sırtında, bacağında ve boynunda ciddi yanıklar oluşan N.S. hastanede tedavi altına alındı. Olay sonrası kaçan B.A. yakalanıp tutuklandı. Zanlının olayı, üvey annesinin babasından boşanmasını kabullenememesi üzerine gerçekleştirdiği öğrenildi.

Haber 13-11-2022 11:03

Çalan kapıyı açtı, hastanelik oldu! Firari üvey evlat her yerde aranıyor: Anneden dikkat çeken 'evlilik' iddiası

12 yıl önce Halil İbrahim A. ile evlenen Nazmiye Sisli (43), geçtiğimiz 31 Ekim'de hayatının dehşetini yaşadı. Sisli, Halil İbrahim A.'nın önceki evliliğinden çocuğu B. A.'yı (21) büyüttü. 2 yıl önce çift boşandı, B. A., babasıyla kaldı. 31 Ekim'de kapısının zili çalan anne Sisli, durumu ciddi bir şekilde hastanelik oldu. Annenin 'evlilik' iddiası dikkat çekerken firari üvey evlat B. A. ise her yerde aranıyor.

Haber 12-11-2022 13:48

Şişli'de dehşete düşüren olay! Yoldan geçenlere kezzap, polise de kaynar su döktü

Şişli'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. N.G. isimli kadın, oturduğu evin penceresinden aşağı, yoldan geçenlerin üstüne kezzap döktü. Böyle bir olayı neden gerçekleştirildiği bilinmeyen kadın, çevredekilerin şikayeti üzerine bölgeye gelen polis ekiplerine de binaya girmesinler diye pencereden kaynar su döktü. Saldırgan kadın gözaltına alınarak hastaneye kaldırıldı. İşte şaşkına çeviren olayın detayları...

Haber 31-07-2022 12:02

Kezzapla saldırdığı eski nişanlısının olaydan önce iş yerine giden zanlı güvenlik kamerasında

Konya'daki olayda kadının avukatı Aycan Ceylan: - "Kameralara yansıdığı üzere saldırganın, Merve'nin çalıştığı iş yerine giderek orada gezindiği, adeta keşif yaptığı da düşünüldüğünde, eylemini tasarlayarak gerçekleştirdiği açıkça anlaşılmaktadır"

Yurthaber 30-06-2022 17:35

Kezzaplı dehşet! Eski nişanlısı, Su saatine bakacağız dedi, genç kadına kabusu yaşattı

Konya'da yaşayan 28 yaşındaki Merve Küçüktekin, kendisine psikolojik şiddet uygulayan nişanlısı Sabit Türk (26) ile ilişkisini bitirdikten sonra hayatı kabusa döndü. Ayrılığı kabul etmeyen ve genç kadını defalarca tehdit eden saldırgan, son olarak yaptığı ile Küçüktekin'e dehşeti yaşattı. Genç kadının evine giden ve kapıda su saatine bakmaya geldiğini söyleyen Sabit Türk, Küçüktekin'in üzerine kezzap attı. Genç kadın yaşadığı dehşeti tek tek anlattı...

Haber 22-06-2022 07:41

Konya'da eski nişanlısına kezzapla saldırdığı öne sürülen zanlı tutuklandı

Konya'da eski nişanlısına kezzapla saldırdığı öne sürülen zanlı tutuklandı

Yurthaber 21-06-2022 20:49

Konya'da eski nişanlısının kezzaplı saldırısına uğradığı öne sürülen kadın yaralandı

Konya'da eski nişanlısının kezzaplı saldırısına uğradığı öne sürülen kadın yaralandı

Yurthaber 20-06-2022 13:33

İzmir'de korkunç olay! Sol gözünü kaybetti, vücudunda yanıklar oluştu

İzmir'in Buca ilçesinde kuyumcu dükkanının önünde otururken kezzaplı saldırı sonucu sol gözünü kaybeden, vücudunda derin yaralar oluşan İsa Tatlı, saldırganın yakalanmasını istiyor.

Haber 10-09-2021 14:11

Eski kız arkadaşının yüzüne kezzap attığı kişi, evinde ölü bulundu

Kahramanmaraş'ta, eski kız arkadaşı Fatma Özdaş (44) tarafından yüzüne kezzap atılan Gürkan Karpuzoğlu (46), evinde ölü bulundu.

Haber 25-07-2021 01:43

Çöp evin sahibinden kezzaplı saldırı

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde bir kişi, evindekileri çöp toplayan zabıta ekipleri ile kendisinin resmini çekmeye çalışan gazetecilere kezzapla saldırdı.

Haber 06-11-2002 11:50