Kız Çocuk Haberleri

Antalya’da akıllara durgunluk veren olay! Okula giden kız çocuğuna böyle saldırdı…

Antalya’da sokakta yürüyen kız çocuğuna, kimliği belirsiz bir kişi koşarak vurdu. Marketin içerisine düşen çocuğa çalışanlar yardım ederken, saldırgan ise olay yerinden uzaklaştı. Saldırı anı, kameraya yansıdı. Olaya şahit olan mahalleli Özlem Karayalçın, açıklama yaptı.

Haber 27-03-2024 14:15

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den ‘kız okulları’ açıklaması: ‘Gerekirse açabilmeliyiz’

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamalar gündem yarattı. Tekin, kız çocuklarının okullaşma oranı hakkında konuşan Tekin "Kız çocuklarını okula göndermeyen ailelerin "Ben çocuğumu erkeklerle aynı okula göndermek istemiyorum" dediğini belirterek “O zaman veliyi ikna etmek için biz, gerekirse kız okulları da açabilmeliyiz” dedi.

Haber 12-07-2023 07:34

15 yaşındaki kız çocuğu evlendirilmek istenmişti! Skandal olayda yeni gelişme: Damat adayı tutuklandı

15 yaşındaki kız çocuğu zorla evlendirileceğini söyleyerek sosyal medyadan paylaştığı videoyla yardım istemişti. Gündem olan skandal olayın ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Polis tarafından gözaltına alınan, kız çocuğunun teyzesinin oğlu olan 21 yaşındaki damat adayı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kız çocuğunun babası ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 05-07-2023 23:17

15 yaşındaki çocuğun paylaşımı sosyal medyayı salladı! Bakanlık devreye girdi: Zorla evlendiriliyorum

15 yaşındaki bir kız çocuğunun zorla evlendirildiğine dair paylaşımlar sosyal medyada büyük ses getirdi. Tepki çeken olayla ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı devreye girdi. Çocuk hakkında 'bakım tedbir kararı' alınarak Bakanlık kuruluşuna yerleştirildi.

Haber 04-07-2023 18:09

Kız Çocuk

Kız Çocuk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kız Çocuk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Canlı yayında spiker sesi titreyerek anlattı! ‘O kadar çok şey söylemek istiyorum ki söyleyeceklerimin bir kısmı…’ Gözleri doldu

Tüm Türkiye'yi dehşete düşüren ve yürekleri yakan iki olay meydana gelmiş ve Gaziantep'te 6 yaşındaki kız çocuğu ile Batman'da 7 yaşında kız çocuğunun cesetleri bulunmuştu. Birinin katilinin annesi, diğerinin de babası olduğu öğrenilmişti. A Haber canlı yayınında haberleri sunan haber spikeri Cansın Helvacı bu haberlere tepki gösterirken gözleri doldu. Helvacı'nın "O kadar çok şey söylemek istiyorum ki söyleyeceklerimin bir kısmı söylenemiyor ekranda." derken sesinin titremesi dikkat çekti.

Haber 01-02-2023 10:13

Almanya'da herkes bunu konuşuyor: Küçük kızı yıllarca evde kapalı tuttular!

Almanya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletinde yaşayan 8 yaşındaki kız çocuğunun, doğduğu günden beri evden dışarıya çıkarılmadığı öğrenildi. Çocuğun ailesi konuyla ilgili yorum yapmaktan kaçınırken, çocuğun geçici bir koruyucu aileye verildiği ve psikolojik destek sağlandığı bildirildi. İşte haberin detayları...

Haber 09-11-2022 01:06