Kız Kardeş Haberleri

Sokak ortasında dehşet anları! Kız kardeşini dakikalarca dövdü…

Adana’nın Seyhan ilçesinde sokak ortasında dehşete düşüren bir olay yaşandı. İddiaya göre bir erkek kız kardeşi olduğu öne sürülen kadını dakikalarca darp etti. Genç kadının yaşadığı dehşet anları ise o anlarda bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Haber 20-01-2024 13:27

Depremzede kardeşlere yapılan ayıp tepki topladı! Korkudan aynı yatakta uyuyorlar diye yurtta ve okulda istenmediler: Kızların eşcinsel, gel kayıtlarını al

6 Şubat depremlerine Antakya'da yakalanan ikiz kız kardeşlere yapılan büyük ayıp infial yarattı. Yurt yönetimi, 16 yaşındaki kardeşlerin iddiaya göre yaşadıkları deprem travması nedeniyle korkularından aynı yatakta uyumalarını 'eşcinsellik' ile ilişkilendirdi. Depremzede kardeşlerin babalarına telefon açıldı, "Kızların eşcinsel, okulda ve yurtta kızları istemiyoruz" dendi ve kızların kayıtlarının alınmasını istedi.

Haber 10-01-2024 12:08

Kayseri'de 11 yaşındaki çocuk tüfekle oynarken annesini ve kız kardeşini yaraladı

Kayseri'nin Develi ilçesinde tüfekle oynayan 11 yaşındaki çocuk kazara annesini ve kız kardeşini vurdu.

Yurthaber 10-10-2023 07:59

Konya’da iğrenç olay! Otomobilini kullanması karşılığında cinsel istismar…

Konya’da akıllara durgunluk veren bir cinsel istismar olayı yaşandı. Otomobilini kullanması karşılığında kız kardeşine 2 yıl istismarda bulunduğu iddia edildi. Skandal olayın Seydişehir ilçesinde Kur'an kursuna giden E.B.’nin, bir hafta önce eğitmenine, ağabeyi V.B.'nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlatmasıyla ortaya çıktı.

Haber 22-08-2023 11:01

Kız Kardeş

Kız Kardeş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kız Kardeş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kahramanmaraş'ta iki kız kardeş, 99. ve 101. saatlerde kurtarıldı

Enkazdaki 15 yaşındaki Ayfer'in isteği üzerine "Gül Beyaz Gül" şarkısı dinlettirildi

Yurthaber 10-02-2023 10:13

Evine ziyarete gelen abisini öldürmüştü! Savunması ortaya çıktı... 'Amacım öldürmek değildi'

Korkunç olay Aydın'ın Didim ilçesinde meydana gelmişti. Meslek yüksekokulu öğrencisi Gülçin U., yılbaşı gecesi ziyarete gelen ağabeyi Onur Uçan'ı göğsünden bıçaklayarak öldürmüştü. Gülçin U.'nun ifadesi ortaya çıktı. Olaydan pişmanlık duyduğunu söyleyen üniversiteli genç kız, ağabeyini öldürme amacı olmadığını dile getirdi.

Haber 02-01-2023 17:20

Babası ile kız kardeşini bıçakladı, komşusunu öldürdü! Dehşete düşüren olay...

Olay, Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşandı. 22 yaşındaki Y.D., henüz bilinmeyen nedenle babası ve kız kardeşiyle tartıştı. Tartışma büyüyünce baba, komşusu Osman Kılınç'tan yardım istedi. Kavgayı ayırmak için eve gelen Kılınç, Y.D. tarafından boyun ve göğsünden aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybetti. Y.D. durmadı, babası ve kız kardeşini de bıçakladı. Korkunç olayda baba kız yaralandı. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen Y.D.'nin İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki sorgusu sürüyor.

Haber 27-11-2022 21:59

Beylikdüzü'nde öldürülen 2 kız kardeş son yolculuklarına uğurlandı

Beylikdüzü'nde öldürülen 2 kız kardeş son yolculuklarına uğurlandı

Yurthaber 18-09-2022 17:56