Kolpaçino Haberleri

Kolpaçino'nun yıldızları Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu canlı yayında birbirine girdi! Mehmet Akif Ersoy ne yapacağını şaşırdı! O anlar gündem oldu

Şafak Sezer’in senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı Kolpaçino 4 filmi vizyona girdiği günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Son olarak Kolpaçino ekibi canlı yayında yaşadığı bir tartışma ile gündem oldu. Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu 5. Gece programına konuk oldu. Programdaki gergin anlar herkesi şoke etti.

Magazin 20-01-2024 16:09

İçerisi Şampiyonlar Ligi gibi denmişti! Kolpaçino 4'ün fragmanı yayınlandı! Yorum yağdı

İlk filmi 2009 yılında vizyona giren Kolpaçino film serisi 4. filmi ile geri dönüyor. Ünlü isimler, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç, Kolpaçino 4 filmine konuk olup kendilerini oynadı. Bir araya gelen oyuncu kadrosuna sosyal medyada "İçerisi Şampiyonlar Ligi gibi" şeklinde yorumlar gelmişti. Şafak Sezer tarafından paylaşılan filmin fragmanına yorum yağdı.

Magazin 30-11-2023 00:05

Çok ünlü isimler Kolpaçino 4 filminde bir araya geldi! İçerisi Şampiyonlar Ligi gibi

İlk filmi 2009 yılında vizyona giren Kolpaçino film serisi 4. filmi ile geri dönmeye hazırlanıyor. Ünlü isimler, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç, Kolpaçino 4 filmine konuk olup kendilerini oynadı. Bir araya gelen oyuncu kadrosuna sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 16-09-2023 15:43

Çekimler başladı! Kolpaçino 4 ne zaman vizyona girecek? Kolpaçino 4 konusu ve oyuncuları

Kolpaçino 4 filminin ne zaman vizyona gireceği merak ediliyor. İlk filmi 2009 yılında vizyona giren Kolpaçino film serisi 4. filmi ile geri dönmeye hazırlanıyor. Peki, Kolpaçino 4 ne zaman vizyona girecek? Kolpaçino 4 konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 07-09-2023 17:06

Kolpaçino

Kolpaçino Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kolpaçino Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

55 kilo veren Kolpaçino'nun Şahin'i görenler tanıyamadı! Son hali ağızları açık bıraktı

Şafak Sezer'in sevilen komedi filmi Kolpaçino'da Şahin karakterine hayat veren Serkan Şengül bu karakterle hafızalara kazındı. 55 kilo veren Şengül’ün son halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 15-08-2023 17:02

Şafak Sezer kimdir? Kutsal Damaca'nın yıldızı Şafak Sezer İbo Show'da!

Şafak Sezer, vizyona girecek olan Kutsal Damacana 4 filminin fragmanıyla yeniden gündem oldu. 2023 İbo Show Yılbaşı konuğu olan ünlü oyuncunun hayatı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Şafak Sezer kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'un konuğu Şafak Sezer hakkında merak edilenler...

Magazin 01-01-2023 04:53