Komek Haberleri

Konya'dan Gazzeli çocuklara oyuncak ve eşofman gönderilecek

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında (KOMEK) gönüllü kursiyerler tarafından dikilen 11 bin eşofman takımı ile toplanan binlerce oyuncak, Kızılay Karatay Şubesi iş birliğiyle Gazze'ye ulaştırılacak.

Yurthaber 04-04-2024 15:15

Annesi de kanser tedavisi gören Büşra öğretmen hastalara moral oluyor

Konya Şehir Hastanesi Onkoloji Servisindeki hastalar, annesi de kanser tedavisi gören el sanatları öğretmeni Büşra Kiremitçi'nin desteğiyle yaptıkları hediyelik eşyalarla hastalığın stresinden uzaklaşıyor.

Yurthaber 26-05-2023 11:22

Konya Büyükşehir Belediyesi depremin etkilediği Hatay'da meslek edindirme kursu açtı

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının (KOMEK), Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'daki konteyner kentte hizmete giren şubesi, 6 branşta 109 kursiyere eğitim veriyor.

Yurthaber 24-05-2023 12:05

KOMEK bahar dönemi kayıtları başladı! KOMEK kayıt başvurusu nasıl yapılır, son gün ne zaman?

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde bahar dönemi kayıtları başladı. KOMEK kayıtlarının başlaması ile birlikte KOMEK kayıt başvurusu nasıl yapılır, son gün ne zaman? gibi soruların yanıtları da merak konusu oldu. KOMEK ve ASEM yeni dönemde hem yüz yüze hem de uzaktan hizmet vermeyi sürdürecek. İşte konu hakkında ayrıntılı bilgiler...

Finans 17-01-2023 14:39

Komek

Komek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Komek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Konya KOMEK başvurusu nasıl yapılır? 2022 KOMEK kayıtları ve başvuru ekranı!

KOMEK başvurularının nasıl yapılacağı sorgulanmaya başlandı. Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri'nde (ASEM) yeni dönem kayıtları başladı. Peki KOMEK başvurusu nasıl yapılır? İşte 2022 KOMEK kayıtları ve başvuru ekranı!

Egitim 20-09-2022 13:11