Konut Kredisi Başvurusu Haberleri

İlk kez ev alacaklar dikkat! Herkesin gözü bu tarihte... Düşük faizli konut kredisine dair tüm detaylar

Düşük faizli konut kredisi kampanyasının detayları netleşiyor. İlk defa ev sahibi olmak isteyenlerin heyecanla beklediği konut kredisi kampanyası için başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş konuya dair açıklamalarda bulundu ve herkesin beklediği tarihi açıkladı.

Finans 05-12-2023 17:15

0.69 konut kredisi kimlere verilir? 0.69 konut kredisi şartları nelerdir?

Kendi mevcut maddi imkanları ve gelirleri ile konut sahibi olamayan kişiler için devlet kurumları aracılığı ile ya da devlet denetiminde hem kamu hem de özel alanda sunulan bazı fırsatlar bulunur. Bu fırsatlar doğrultusunda kişiler önceden belirlenmiş olan faiz oranları ve taksit seçenekleri ile konut kredisi alarak konut sahibi olabilirler. Ancak her konut kredisi türü için belirlenen farklı şartlar da vardır.

Haber 22-08-2023 00:01

Konut kredisi nasıl alınır? Ev kredisi şartları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, ev sahibi olmak için çeşitli seçeneklere sahiptir. Devlet güvenliğinde, finansal kurum ve kuruluşlar tarafından verilen ev kredileri de bu seçenekler arasında yer alır. Konut kat irtifakı ya da kat mülkiyetine sahip olan evler ya da farklı durumlar için alınacak konut kredilerinin de şartları değişkenlik gösterebilir.

Haber 11-08-2023 23:02

Diğer Haber Etiketleri

Konut Kredisi Başvurusu

Konut Kredisi Başvurusu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Konut Kredisi Başvurusu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.