Koşu Bandı Haberleri

Spor salonunda kabusu yaşadı! Taytı koşu bandına sıkışında bir anda herkesin içinde çıplak kaldı... Utancından ne yapacağını bilemedi

Alyssa Konkel isimli bir kadın spor yaptığı sırada yaşadığı talihsiz kaza sonrasında utanç dolu anlar yaşadı. Koşu bandında spor yaptığı sırada ayağı takıldığı için düşen kadının taytı alete sıkıştı. Bir anda taytının tamamen çıkması üzerine çıplak kalan kadın ne yapacağını bilemedi. Utancından hemen spor salonunu terk etmek zorunda kaldı.

Trend 07-06-2023 09:52

Koşu bandıyla zayıflamak mümkün mü? Koşu bandı zayıflamaya yardımcı olur mu, koşu bandında günlük ne kadar yürümeli?

Koşu bandı, evde veya spor salonlarında kullanılan en popüler fitness aletlerinden biridir. Koşu bandı, kullanıcılara koşu veya yürüyüş yapma imkanı sağlar ve hava koşullarından bağımsızdır. Bu nedenle, birçok insan için düzenli egzersiz yapmak için en uygun seçeneklerden biridir. Kardiyo yapanların ve yağ yakımını artırarak kilo vermek isteyenlerin vazgeçilmezi olan koşu bandıyla nasıl kilo verilir, koşu bandında günlük ne kadar yürümeli?

Haber 08-05-2023 14:10

1 saat koşu kaç kalori yaktırır, koşmak yağ yakar mı? Her gün 1 saat koşmak kaç kilo verdirir, zayıflatır mı?

Günümüzde dünya nüfusunun önemli bir kısmı hareketsiz bir yaşama sahip. Çok dikkat edilmese de bu konu sağlıklı olmanın önündeki en büyük engellerden biri oluşturuyor. Düzenli yapılan egzersizlerle hastalık risklerinin önüne geçebilir, sağlıklı ve formda bir bedene sahip olabilirsiniz. Bunun için en temel egzersizlerden biri olan koşuyla düzenli olarak spor yapmaya başlayabilirsiniz. Koşmak yağ yakar mı?

Haber 31-03-2023 17:18

Evde yer kaplamadan saklayabileceğiniz en iyi katlanabilir koşu bantları

Sağlıklı bir yaşam sürmek ya da formunu korumak isteyenler için spor, olmazsa olmaz. Eğer siz de sporu hayatınızın bir parçası yapmak istiyor ancak spor merkezlerine gidecek vakti bulamıyorsanız evinize koşu bandı alarak sporu ayağınıza getirebilirsiniz! Profesyonel koşu bantlarını aratmayan ev tipi pek çok ürün mevcut. Pek çok seçenek arasından hangi modeli tercih edeceğinize karar veremiyorsanız en iyi katlanabilir koşu bandı modellerini listelediğimiz yazımızı inceleyebilirsiniz.

Haber 03-01-2023 17:25

Koşu Bandı

Koşu Bandı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Koşu Bandı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Evde sağlığını korumak ya da egzersiz yapmak isteyenler için en iyi yürüyüş bandı çeşitleri

Sürekli egzersiz yapan profesyonel sporcular ya da orta seviyedeki kullanıcılara özel fonksiyonlarıyla öne çıkan yürüyüş bantları, en çok tercih edilen spor aletleri arasında yer alıyor. Daima formda ve sağlıklı kalmak isteyenler, spor salonuna gitmeye vakti yetmeyenler için üretilen bu ürünler, spor salonlarında olduğu kadar evlerde de sıklıkla kullanılıyor. Teknolojinin gelişmesiyle çok daha zengin bir ürün yelpazesiyle karşımıza çıkan en iyi yürüyüş bantlarını sizin için seçtik.

Haber 10-08-2022 16:44

Yaz aylarında formunu koruyup sıkı vücudunu kaybetmek istemeyenlere ürün önerileri

Yazın gelmesi ve tiril tiril kıyafetlerin gün yüzüne çıkmasıyla fazla kilolar sizi rahatsız ediyor olabilir. Üzülmeyin, bazı ürünler ile yaza istediğiniz fizik ve sıkılaşmış bir vücutla girebilirsiniz. Fit ve sağlıklı olmak için spora başlamaya ne dersiniz? ''Tabii ki evet derim.'' diyorsanız spora başlamadan önce bazı yardımcı araçlara ihtiyacınız olduğunu bilmenizi isteriz. Bu araçlar neler mi? Haydi, yazımıza göz atın!

Kadin 29-06-2022 15:30

Evde sizi kolayca fitleştirecek en iyi koşu bandı çeşitleri

Fiziksel olarak zinde kalmanızı sağlayacak en etkili egzersizlerin başında düzenli yapılan yürüyüş ve koşu antrenmanları geliyor. Spor sevenler; farklı hava koşulları, doğadan uzak yaşam, hijyensiz spor salonları gibi sebeplerden ötürü ev ortamlarında antrenman yapabilmek için çareyi koşu bandı edinmekte buluyorlar. Özellikleri farklı olan koşu bantlarını satın almadan önce dikkatlice incelemeniz daha verimli spor yapabilmeniz için büyük önem taşır.

Haber 18-10-2021 16:11