Koza Polyester Ne Zaman Islem Gorecek Haberleri

KOZA POLYESTER HALKA ARZ ne zaman borsada işlem görecek? Koza Polyester paylarının işlem görmeye başlayacağı tarih!

Koza Polyester halka arz sonuçları belli oldu. 5 Nisan'da başlayan ve 7 Nisan'da sona eren talep toplama süreci sonrası sonuçlar belli oldu. Bilindiği üzere KOPOL Bist koduyla işlem görecek olan hisselere ilişkin yapılan açıklamada halka arz fiyatı 24,50 TL olarak duyurulmuştu. Şimdi birçok kişi internette "'Koza Polyester halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?'" sorularını araştırıyor. Peki, KOPOL Koza Polyester halka arz kaç lot verdi, ne zaman borsada işlem görecek?

Finans 2023-04-13 10:03:40

KOPOL Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek? Koza Polyester halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?

Koza Polyester halka arz sonuçları hakkında araştırmalar hız kazandı. Koza Polyester Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin birincil halka arzının talep toplama süreci 5 Nisan'da başladı ve 7 Nisan'da yani bugün sona erecek. Yatırımcılar ise şimdiden Koza Polyester halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? KOPOL Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Finans 2023-04-07 12:58:04

Koza Polyester ne zaman işlem görecek? Koza Polyester halka arz kaç lot verir, eşit mi oransal mı?

Koza Polyester halka arz sonuçları merak ediliyor. Koza Polyester Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin birincil halka arzının talep toplaması 5-6-7 Nisan 2023 tarihlerinde 3 (üç) iş günü boyunca gerçekleştirilecek. Peki, Koza Polyester ne zaman işlem görecek? Koza Polyester halka arz kaç lot verir, eşit mi oransal mı? İşte konu hakkında ayrıntılı bilgiler...

Finans 2023-04-06 11:44:32

Polyester ne demek? Polyester kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kelimeler ilk defa duyulmasa da bazen anlamları merak edilebilir. Farklı dillerde olduğu gibi Türkçede de birçok kelimeye kulak aşinalığı ile alışılır. Bu da zaman zaman bazı kelimelerin anlamlarının araştırılmasına sebebiyet verir. Araştırılan kelimeler arasında çok bilinenler olduğu gibi az karşılaşılanlar ve günlük hayatta çok sık kullanılmayan kelimeler de yer alır. Polyester kelimesi de Türkçe konuşanların merak ettiği kelimeler arasında yer alır. Polyester ne anlama gelir?

Egitim 2022-05-19 00:17:29

Çiftçilere destek ödemeleri ne zaman yapılacak? Hububat, pamuk ve gübre destek ödemelerinde tarih belli oldu

Kilis’te katıldığı bir açılışta konuşan Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, çiftçilere destek ödemeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Pakdemirli, pamuk, koza, ayçiçeği, soya, aspir, hububat, dane mısır, baklagil fark ödemeleri ile birlikte sertifikalı tohum ve organik gübre destek ödemelerinin tarihini açıkladı.

Finans 11-06-21 12:28