Kreatin Düşüklüğü Haberleri

Kreatin düşüklüğü neden olur? Kreatin kaç olursa tehlikeli olur?

Kreatin vücutta doğal olarak üretilen ve enerji metabolizmasında önemli bir rol oynayan bir bileşiktir. Özellikle kas hücrelerinde bulunan kreatin ATP (adenozin trifosfat) üretimine katkıda bulunur ve hızlı, kısa süreli enerji sağlar. Bu nedenle kreatin sporcular ve egzersiz yapanlar arasında yaygın olarak takviye edilen bir besin maddesidir. Peki, kreatin düşüklüğü neden olur?

Haber 30-09-2023 02:58

Sporcuların vazgeçilmezi en iyi kreatin takviyeleri

Antrenman sırasında ihtiyacınız olan enerjiyi karşılamanızı ve fiziksel gücünüzü artırmanızı sağlayan kreatin, sizi hedefinize daha hızlı ulaştırıyor. Ayrıca hayalinizdeki vücuda ulaşma yolunda da size destek oluyor. Yoğun spor programlarınızı daha rahat kılacak ve kas gelişiminizi artıracak en iyi kreatin markasını bulmak için doğru yerdesiniz. Gelin, en iyi kreatin markalarına ve ürünlerine hep beraber bakalım.

Haber 22-02-2023 16:37

Yasak ve tehlikeli: Yediğiniz içtiğiniz çoğu şeyde var! Ölümcül risk çok yüksek! Önce kalp ritmini bozuyor...

Vitamin, takviye ve besin elementleri içeren takviye gıdalar ölümcül risk taşıyabiliyor. Uzun süredir bilinçsizce kullanılan takviyelerin kalp krizine neden olduğu öne sürülüyor. Vitamin eksikliğini gidermek veya enerjiyi yükseltmek için kullanılan takviye gıdalar ve vitaminler yüksek oranda risk içeriyor. Sağlık kuruluşlarına göre, atletik ve zihinsel performansı geliştirmek için yaygın olarak kullanılan dört takviye, kalp ritmi bozukluğuyla bağlantılı.

Haber 21-06-2022 10:58