Gıda Takviyesi Haberleri

Sürekli halsizim, enerjik hissedemiyorum! diyenlere çözüm olacak takviye ürünleri

Gün içinde kendini daha enerjik hissetmek isteyenler için şahane bir haberimiz var! Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu vitaminleri ve mineralleri rahatlıkla karşılamanıza yardımcı olacak takviye gıdaları sizin için derledik. Hâlsizlik problemi yaşayanların daha rahat bir gün geçirmesine imkân tanıyan ürünlerin bir kısmında kalsiyum, potasyum ve demir gibi mineraller yer alıyor. Gelin, aç ya da tok karnına kullanılabilecek takviye gıdalara beraber göz atalım.

Haber 05-12-2023 17:55

Proteinden enerji barlarına sporcuların sıkça kullandığı takviyeler

Her sporcu, hedeflerine ulaşmak veya sağlıklı bir yaşam tarzı oluşturmak için kişisel bir yolculuğa çıkar. Sporun bir tutku hâline geldiği bu yolculukta, performansınızı en üst düzeye çıkarmak isteyebilirsiniz. Düzenli spor yaparken sağlığınızı desteklemek için gıda ve vitamin takviyesi almanız gerekebilir. Antrenmanlarınızı bir adım öteye taşımanıza yardımcı olacak ürünleri gelin, birlikte inceleyelim.

Haber 20-09-2023 17:26

Sağlıklı beslenmeye önem verenler ve vücudunu zinde tutmak isteyenlere besin takviyesi önerileri

Şehir hayatı, stres, yorgunluk, yoğun tempo ve yüksek spor performansı gibi nedenlerle vücudumuz her zaman istediği her bileşeni elde edemeyebilir. Dengeli ve düzenli bir beslenme planı ile hareket edilse bile bazı ihtiyaçlarımız karşılanmayabilir. Bu eksikleri gidermek için beslenme düzeninize bazı takviye edici besinler eklemek isteyebilirsiniz. Enerjinizi arttıracak ve sizi daha zinde tutacak takviye edici besin önerileri burada sizi bekliyor!

Yemek 26-08-2022 15:23

Sağlık sektöründeki korkunç tehlike: Milyonları etkiliyor! Sadece biri güvenilir çıktı

Beslenme ve gıda takviyeleri, neredeyse tüm sosyal medya platformlarında popüler bir tartışma konusu haline geldi. Bu günlerde, genellikle gerçek olamayacak kadar iyi görünen diyet programları hızla yayılmaya başladı. Kilo verme, fit görünme için anında uygulamaya konulan bu rejimler deneyenlere aslında imkansızı sunuyor. Gerçeklerle “sahte bilgiler” arasında ayrım yapmak kesinlikle zor olsa da ne arayacağınızı bilmek bunu çok daha kolaylaştırabilir.

Haber 02-08-2022 10:57

Yasak ve tehlikeli: Yediğiniz içtiğiniz çoğu şeyde var! Ölümcül risk çok yüksek! Önce kalp ritmini bozuyor...

Vitamin, takviye ve besin elementleri içeren takviye gıdalar ölümcül risk taşıyabiliyor. Uzun süredir bilinçsizce kullanılan takviyelerin kalp krizine neden olduğu öne sürülüyor. Vitamin eksikliğini gidermek veya enerjiyi yükseltmek için kullanılan takviye gıdalar ve vitaminler yüksek oranda risk içeriyor. Sağlık kuruluşlarına göre, atletik ve zihinsel performansı geliştirmek için yaygın olarak kullanılan dört takviye, kalp ritmi bozukluğuyla bağlantılı.

Haber 21-06-2022 10:58

Diyet yaparken vitamin ve takviyeler kullanılmalı mı?

Takviyeler, özellikle diyetimiz yetersiz olduğunda besin ihtiyaçlarımızı karşılamamıza yardımcı olan değerli bir araçtır. Takviyeler, vücudumuza enerji vermeye, kardiyovasküler sistemimizi sağlıklı tutmaya ve stres seviyemizi sabit tutmaya yardımcı olan vitaminleri, mineralleri, amino asitleri ve mikro besinleri sağlamaya yardımcı olabilir.

Haber 24-02-2022 10:38