Kurtuluş Kuş Haberleri Ve Son Dakika Kurtuluş Kuş Haberleri

Kurtuluş Kuş

Kurtuluş Kuş Haberleri

Şarkıcı Kurtuluş Kuş baba olacaktı! Hamile eşinden kötü haber geldi

Kurtuluş Kuş geçtiğimiz haftalarda çocukluk aşkı Nezaket Şimşek'le evlenmişti. Kısa bir süre önce eşinin hamile olduğunu duyuran şarkıcı, konuk olduğu programda eşinin düşük yaptığını açıkladı.

Magazin 29-03-2024 14:50

Kurtuluş Kuş kimdir, kaç yaşında, nereli? Kurtuluş Kuş, Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında

Kurtuluş Kuş son dönemlerde adı sıkça anılan isimlerden birisi oldu. Bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olacak Kurtuluş Kuş, ile ilgili bilgiler araştırılıyor. “Sevmedim Deme” parçasıyla 120 milyon izlenme rakamına ulaşan ünlü şarkıcı, bu akşam Kanal D ekranlarındaki programda izleyiciler ile buluşacak. Peki Kurtuluş Kuş kimdir, kaç yaşında?

Magazin 26-11-2022 14:44

Bakireyim dedim durmadı Ünlü şarkıcı Kurtuluş Kuş kendini bu sözlerle savundu: İlişkiden sonra...

Ünlü şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında, Aydın'da bir otel odasında, hayranı olan 19 yaşındaki B.B. adlı kıza karşı 'nitelikli cinsel saldırı' suçunu işlediği iddiasıyla dava açıldı. Kurtuluş Kuş, davanın ilk duruşmasına katıldı. Savunmasında kendisine iftira atıldığını söyleyen Kurtuluş Kuş, " İlişkiye girmeden önce ben kendisine açıkça 'Bakire misin?' diye sordum. 'Değilim' dedi. İlişkiden sonra sigara içtik, sohbet ettik" dedi. Mağdur B.B. ise "Bakire olduğumu söyledim. Çığlık attım" dedi.

Magazin 01-11-2022 08:49

'At gibi aşığım' demişti... 'İrem Derici kendisinden 10 yaş küçük Kurtuluş Kuş ile aşk yaşıyor' iddiası! İşte ilk tepki

Cem Belevi'den sonra yeni bir aşka yelken açan İrem Derici'nin kimle birlikte olduğu ortaya çıktı. Derici, cinsel saldırıdan en az 12 yıl hapis istemiyle yargılanan ve hakkında korkunç iddialar bulunan Kurtuluş Kuş ile aşk yaşıyor. İşte sosyal medyada konuşulan iddia ve İrem Derici'nin konuya dair açıklaması...

Magazin 23-10-2022 15:30

Kurtuluş Kuş

Kurtuluş Kuş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kurtuluş Kuş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Afyonkarahisar'da Termal Turizm Festivali başladı

Afyonkarahisar'da "Termal Turizm Festivali" başladı

Yurthaber 08-08-2022 23:37

Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş'un konser görüntüleri sosyal medyada gündem oldu: Sanki uykudan uyanıp gelmiş gibiler

Son dönemin popüler şarkıcıları Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş'un Ağrı konserindeki görüntüleri olay oldu. Konsere şort ve terlikle çıkan genç şarkıcılara sosyal medyada tepki geldi. Sosyal medya kullanıcıları o anlar için "Sanki uykudan uyanıp gelmiş gibiler, yoldan geçerken bir konser verelim demiş gibiler" yorumları yaptı.

Magazin 02-08-2022 20:02

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Shinzo Abe'ye suikast, akaryakıtta indirim, yol ve yemek ücretlerine zam, Kurtuluş Kuş...

Türkiye ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Japonya eski Başbakanı Shinzo Abe suikast sonucu öldürüldü, motorin fiyatları 25 TL'nin altına düştü, Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre çalışanlara verilen yemek ve yol ücretleri arttırıldı, Şarkıcı Kurtuluş Kuş'a cinsel saldırıdan en az 12 yıl hapis istemiyle dava açıldı....

Haber 08-07-2022 16:23

Hayranına tecavüz ettiği iddia edilen Kurtuluş Kuş'tan imalı paylaşım! Kedi yine ciğere uzanamadı

Konserine çağırdığı genç kıza otel odasında tecavüz ettiği iddiasıyla gündeme gelen şarkıcı Kurtuluş Kuş, sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşım yaptı. Dün bir video yayınlayarak hakkındaki iddiaları reddeden şarkıcı, bu sefer de "Kedi yine ciğere uzanamadı" dedi.

Magazin 02-04-2022 11:00

Ünlü popçu Kurtuluş Kuş hayranına tecavüz etti iddiası: Bakire olduğumu söyleyerek yalvardım! Kurtuluş Kuş açıklama yaptı

Son dönemin popüler isimlerinden Kurtuluş Kuş’un konser için gittiği Aydın’da, hayranı olan bir genç kıza tecavüz ettiği iddia edildi. Mağdur B.Ö. “Hayatımı karartan bu kişi, adalet önünde hesap verecek” dedi. Kurtuluş Kuş iddiaların ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Magazin 01-04-2022 16:59