“Sevmedim Deme”, “Rüya Gibi”, “Baba Yak”, “Karalaya Karalaya”, “Nabız” ve “Manolya” gibi şarkılarla adını geniş kitlelere duyuran Kurtuluş Kuş son olarak Malatya'da bir derneğin düzenlediği etkinlikte sahneye çıktı.
İddiaya göre; konser alanında sanatçı ile seyirciler arasında yaklaşık 200 metrelik mesafe bırakıldı. Araya sandalyelerin yerleştirildiği ve bu şekilde bir protokol alanı oluşturulduğu belirtildi.
Halkla iç içe bir performans sergilemek istediğini belirten Kurtuluş Kuş, aradaki engellerin kaldırılmasını talep etti. Organizasyon yetkilileriyle bu konuda görüşen sanatçı, talebinin karşılanmaması üzerine “Oradaki insanlar buraya gelmediği sürece ben (sahneden) iniyorum” diyerek tepki gösterdi.

SAHNEYİ TERK ETTİ
Yaşanan gerginliğin ardından Kurtuluş Kuş’un konseri yarıda bırakarak sahneyi terk etti. Ünlü ismin sahneden inmesinin ardından duruma tepki gösteren seyirciler ile görevliler arasında arbede yaşandı.
Kurtuluş Kuş'un konserinde çıkan kavga görüntüleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
Okuyucu Yorumları 0 yorum