Kutu Oyunları Haberleri

Öğrenciler zeka oyunlarıyla teknoloji bağımlılığından uzaklaştırılıyor

Erzurum'da hazırlanan eTwinning projesiyle okul öncesi ve ilkokul öğrencileri, İtalya'daki çocuklara da öğrettikleri kutu oyunlarıyla hem gelişiyor hem de teknoloji bağımlılığından uzaklaşıyor.

Yurthaber 04-04-2024 12:24

Monopoly'den Tabu'ya yılbaşında sevdiklerinizle keyifli dolu vakit geçirmenizi sağlayacak kutu oyunları

Yılbaşı gecesinde sevdiklerinizle bir araya gelip eğlenceli bir atmosfer yaratmanın en harika yolu kutu oyunlarından geçiyor! Uno'dan Tabu'ya, Monopoly'den İsim Şehir Hayvan'a kadar çeşitli oyunlarla unutulmaz ve dolu dolu geçecek bir yılbaşı gecesi için hazır olun. Bu kutu oyunları, sevdiklerinizle bir araya gelmenin ve bol kahkaha ile dolu bir gece geçirmenin en güzel yollarından birisi. İşte, sevdiklerinizle geçireceğiniz keyifli bir yılbaşı için 10 harika kutu oyunu!

Haber 21-12-2023 13:01

Matematiği sevdirmek için yola çıkan eğitimciler 53 zeka oyunu tasarladı

Matematik ve seçmeli zeka oyunları derslerine kaynak materyal bulamadığı için bir araya gelen 3 öğretmen ve bir akademisyen, 53 zeka oyunu hazırladı.

Yurthaber 13-11-2023 13:09

Arkadaşlarının gerçek yüzünü görmek isteyenlerin sahip olması gereken kutu oyunları

Kutu oyunları aile ya da arkadaşlarla bir araya gelindiğinde yapılabilecek en eğlenceli aktivitelerden biri. Bu oyunlar hem tatlı bir rekabet ortamı yaratır hem evde geçirdiğiniz vakti çok daha eğlenceli hâle getirir. Peki, hangi kutu oyunları size göre? Bu sorunun cevabı niteliğinde hazırlanan, sevdiklerinizle oynayabileceğiniz en eğlenceli kutu oyunları için listemize mutlaka göz atmalısınız.

Haber 24-05-2023 16:01

Kutu Oyunları

Kutu Oyunları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kutu Oyunları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.