Kuzey Güney Dizisi Haberleri

Merve Boluğur'dan bikinili ayna pozu! Peş peşe sıraladı ortalık yıkıldı

Merve Boluğur sosyal medya hesabında verdiği cesur pozlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. İlginç açıklamalarının yanı sıra şarkıcılığa merak salması sebebiyle de gündem olan ünlü oyuncu Merve Boluğur, Çeşme'ye tatile gitti. Son olarak bir yapım şirketinden oyunculuk teklifi geldiğini belirten ünlü oyuncunun Instagram hesabında paylaştığı bikinili fotoğrafı dudak uçuklattı. İşte Merve Boluğur'un o paylaşımı...

Magazin 29-07-2022 13:33

Öykü Karayel'den şaşırtan 'çene' itirafı! Yamuk çenemle ilgili iltifat alıyorum

Kuzey Güney, Kalp Atışı, Kara Para Aşk gibi pek çok yapımda rol alan ve son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde Asiye karakteriyle ekranlarda olan Öykü Karayel, İbrahim Selim ile Bu Gece programının konuğu oldu. Ünlü oyuncu Selim'in sorularına samimi yanıtlar verdi ve çenesi hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu.

Magazin 20-06-2022 14:12

Yeni şarkısı olay olmuştu! Merve Boluğur'dan imalı paylaşım: Acıttığın geçmiş koymaz ki bana

Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Kuzey Güney gibi pek çok dizide rol almış olan Merve Boluğur, son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz senelerde Murat Dalkılıç ile evlenip boşanmış olan Boluğur, son olarak çıkardığı şarkıyla çok konuşulmuştu. Boluğur'dan bu kez imalı bir paylaşım geldi.

Magazin 09-06-2022 17:44

Serhat Teoman kimdir, sevgilisi kim? Oğlum dizisi Sedat karakteri Serhat Teoman aslen nereli ve kaç yaşında?

Daha önce Acil Aşk Aranıyor, Menajerimi Ara gibi dizilerde rol almış olan Serhat Teoman şimdilerde Oğlum dizisinde Sedat karakterini canlandırıyor. Ünlü oyuncunun özel hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki Serhat Teoman kimdir, sevgilisi kim? Serhat Teoman aslen nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 23-02-2022 17:59

Ünlü isimler Semra Dinçer'in ardından paylaştı! Hüzünlü bir kadındı

'Kuzey Güney' dizisindeki 'Handan Tekinoğlu' karakteri ile hafızalara kazınan Semra Dinçer, mücadele ettiği akciğer kanserine yenildi. 56 yaşındaki oyuncunun vefat haberi sanat dünyasını yasa boğdu.

Magazin 02-11-2021 11:56

Haluk Levent duyurdu: Semra Dinçer ablamızı az önce kaybettik

Kuzey Güney dizisindeki başarılı rolüyle hafızalara kazınan Semra Dinçer, 56 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir kanserle mücadele eden oyuncunun ölüm haberini Haluk Levent duyurdu.

Magazin 01-11-2021 14:57

Kuzey Güney'in Şeref Komiser'i Kaan Taşaner şimdi ne yapıyor?

Daha önce Fatmagül'ün Suçu Ne ve Kuzey Güney dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Kaan Taşaner'in şimdilerde ne yaptığı merak ediliyor. Sevilen isim, 2012 yılında Kanal D sitesinde yapılan bir ankette 2. En İyi Erkek Oyuncu seçilmişti. Şimdilerde ise ekranlarda yeni başlayan bir dizide rol alıyor. İşte Kuzey Güney'in Şeref Komiser'inin son hali...

Magazin 24-10-2021 19:29

Rıza Kocaoğlu'ndan Kuzey Güney itirafı: Bu benim travmam!

Bir dönem izleyiciyi ekrana kilitleyen Kuzey Güney dizisinde Ali karakterine hayat veren başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu, bir YouTube kanalında verdiği röportajda, Kuzey Güney dizisinden ayrılma sürecini anlattı.

Magazin 30-09-2021 14:08

Kıvanç Tatlıtuğ dizileri: Her şey Acemi Cadı ile başladı...

Ülkemizin tescilli yakışıklılarından olan Kıvanç Tatlıtuğ dizileri ile de gündemden düşmeyen isimlerden biridir. İlk dizisinden son dizisine hepsinde bambaşka karakterlerle izleyici karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ Netflix dizisi ile de gündemden düşmeyecek gibi görünüyor.

Trend 26-01-2021 11:57