Lc Waikiki Haberleri

LC Waikiki çalışma saatleri nedir? LC Waikiki saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

LC Waikiki kadın, erkek ve çocuk giyim mağazasıdır. Türkiye’nin her şehrinde pek çok şubesi bulunan LC Waikiki, mağazalar zinciri olarak her mağazasında aynı hizmeti sunar. Her yaştan, cinsiyetten ve her tarzdan kullanıcıya hitap eden ürünleri ile pek çok kişi tarafından tercih edilir. Mağazaların açılış ve kapanış saatleri haftanın her günü aynıdır. Peki, LC Waikiki saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 06-12-2022 17:15

LC Waikiki, Avrupa'nın en başarılı 3 moda perakende markasından biri olmayı hedefliyor

"Türkiye'nin en büyük hazır giyim moda perakendecisi" LC Waikiki, Yalova'da hem bölge istihdamına katkı sunacak hem de yurt dışında 56 ülkedeki global operasyonları için kritik rol üstlenecek Lojistik Merkezi'ni, Çiftlikköy'deki Avrasya OSB'de açtı - LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük: - "Üretim, lojistik ve aynı zamanda perakende alanında koymuş olduğumuz hedefler ve 2025 vizyonuna emin adımlarla devam ederek faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2025 vizyonumuz Avrupa'nın en başarılı 3 moda perakende markasından biri olmak"

Yurthaber 05-10-2022 10:09

Bakan Varank: Cumhurbaşkanımızın başarılarını kendilerine mal etmeye çalışıyorlar ama yemezler

"Şunu açık yüreklilikle söylemek istiyorum; dünyada yaşanan bu sıkıntıların aşılmasını sağlayacak tecrübeye, özveriye, beceriye sahip Cumhur İttifakı'ndan başka bir siyasi anlayış bu ülkede yok. Türkiye'nin önünü açacak, Türkiye'yi ikinci yüzyılına taşıyacak tek lider de şu anda Recep Tayyip Erdoğan'dır"

Yurthaber 04-10-2022 12:56

LC Waikiki Yalova Lojistik Merkezi açıldı

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük: - "Bugün 4 kıtada 56 ülkede 1200'den fazla mağazamızda 1 milyon 800 bin metrekarede müşterilerimize ulaşılabilir modayı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz" - "Kendimize 2025 yılında Avrupa'nın en başarılı 3 perakende markasından biri olmayı vizyon olarak belirledik"

Yurthaber 04-10-2022 12:23

Lc Waikiki

Lc Waikiki Hakkındaki Haberler Mynet'te. Lc Waikiki Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

LC Waikiki'den engellilere özel koleksiyon

LC Waikiki bünyesindeki engelli çalışanların fikirleriyle geliştirilen LCW Limitless koleksiyonundaki her parça, özel gereksinimli bireylerin giyinirken yaşadığı zorluklar göz önüne alınarak oluşturuldu

Yurthaber 09-09-2022 11:16