Leonie Hanne Haberleri

Demet Akalın Leonie Hanne'nin giydiği kıyafeti giyince... Hiç olmamış ya

Demet Akalın, dün akşam İstanbul'da verdiği konserde, sosyal medya yıldızlarından Leonie Hanne'nin daha önce giydiği kostümü kendine göre yorumladı.

Magazin 2024-01-21 14:07:06

Transparan giyen Leonie Hanne yeni yıl pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Bir bakan bir daha baktı

Son dönemin en çok konuşulan moda influencerlarından biri olan Leonie Hanne, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak yeni yıl pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Leonie Hanne beyaz transparan elbisesiyle adeta büyüledi. Ünlü ismin iddialı pozlarına kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin 2023-12-27 17:02:52

Leonie Hanne baştan aşağı dantel tulumuyla sosyal medyayı salladı! Sütyensiz tarzı olay oldu

Son dönemin en popüler moda influencerlarından biri olan Leonie Hanne, yaptığı son paylaşımla sosyal medyayı salladı. Siyah tamamen dantelden oluşan bir tulum giyen Leonie Hanne sütyensiz tarzıyla dikkat çekti. Ünlü ismin son gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 2023-12-18 15:42:59

Demet Akalın Leonie Hanne'ın kıyafetinden rahatsız oldu! Cinsel organ yorumu şoke etti

Moda influencerlarından Leonie Hanne iddialı tarzıyla gündeme geliyor. Demet Akalın tarafından takip edilen Hanne yine cesur bir paylaşım yapınca ünlü şarkıcının hışmına uğradı. Demet Akalın, önce paylaşımın altına 'unfollow' yazdı sonra gelen yorumlara yanıt verirken ağzını bozdu.

Magazin 2022-03-03 09:28:52

Belçika Kadın Milli Basketbol Takımı oyuncuları homofobiye karşı yarı çıplak poz verdi

Belçika Kadın Milli Basketbol Takımı oyuncuları Hanne Mestdagh, Ann Wuters, Marjore Crapreaux, spor dünyasındaki eşcinsel ayrımcılığı ile mücadele etmek amacıyla başlatılan, "Aynı spor, farklı cinsellik" adlı kampanyaya destek için, yarı çıplak poz verdiler.

Haber 30-04-20 17:11

Alman, Leonie Balbina Balzer, Lale ismi ile Müslüman oldu

Alman uyruklu Leonie Balbina Balzer, Kırşehir müftlüğünde düzenlenen törende kelime-i şahadet getirerek Müslüman oldu.Kırşehir Müftüsü Mehmet Yaman’ın başkanlığında gerçekleştirilen ihtida merasimi ile Alman vatandaşı Leonie Balbina Balzer kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu.İl Müftülüğüne Müslüman olmak için müracaat eden Leonie Balbina Balzer’in Müslüman oluş ihtida törenine; müftü yardımcıları Zeynep Önen ve Hasan Hüseyin Arslantürk ile personel ve idari mali işler şube müdürü Gazi Bektaş’da katıldı.Kur’ân-ı Kerim okunmasının ardından başlayan ihtida merasimi İl Müftüsü Mehmet Yaman’ın, İslam Dini’nin temel esasları ve bilgilendirme yapmasının ardından Leonie Balbina Balzer’in kelime-i şahadet getirmesi ve yapılan dua ile program sona buldu.İhtida töreni sonrasında İl Müftüsü Mehmet Yaman, Balzer’e “İhtida Belgesi”ni takdim ettikten sonra, Müslüman olduğu günün anısına Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından Kur’an-ı Kerim Meali ile Almanca "Muhammed Hamidullah’ın Der İslam" adlı kitabını hediye etti.

Yurthaber 05-12-19 12:51

Sokakta çırılçıplak gezen kadın: Evde yaşamak istemiyorum

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta, İngiliz bir turist olduğu belirtilen 35 yaşındaki Leonie Graves'in çırılçıplak dolaşması kent halkını şoke etti.

Haber 16-03-17 17:26

Top modelden 'İnterseks doğdum' açıklaması

29 yaşındaki Belçikalı top model Hanne Gaby Odiele, "İnterseks" yani hem erkek hem kadın cinsiyet özelliklerine sahip olarak doğduğunu açıkladı. Odiele, bu açıklamalarıyla övgü topladı.

Haber 25-01-17 06:45

Danimarkalı turist otelde ölü bulundu

Antalya’nın Alanya ilçesinde Danimarka vatandaşı Hanne Bodil Jorgensen (61), kaldığı otelde ölü bulundu.

Haber 02-05-12 20:20

Danimarkalı turist otelde ölü bulundu

Antalya’nın Alanya ilçesinde Danimarka vatandaşı Hanne Bodil Jorgensen (61), kaldığı otelde ölü bulundu. Saray Mahallesi...

Yurthaber 02-05-12 19:58

Danimarkalı Turist Otel Odasında Ölü Bulundu

Alanya ilçesinde tatil yapan Danimarka uyruklu 61 yaşındaki Hanne Bodil Jorgensen, kaldığı otel odasında temizlik...

Yurthaber 02-05-12 17:44

Denizin ortasındaki dehşet

İngiltere'de düzenlenen Cowes Week yelkenli yat yarışları sırasında yarışmanın yapıldığı bölgeden geçen yağ tankeri 'Hanne Knutsen' adlı gemi içinde 6 kişinin bulunduğu yata çarptı.

Haber 09-08-11 07:59

11 Eylül saldırılarının sanığından mektup

11 Eylül saldırılarının sanığı Zekeriya Musavi, deli olduğu şeklindeki haberleri yalanladı ve mahkeme ile Yahudilere karşı sözlü saldırıya geçti. Federal Yargıç Leonie Brinkema'ya dilekçe gönderen Musavi, deli ilan edilmek istendiği iddialarından dolayı sert eleştirilerde bulundu.

Haber 18-07-02 10:08