Moda Haberleri

Kanye West'in eşi Bianca Censori bu sefer giyindi ama... Annesinin yanında da rahatsız olmadı

Kanye West'in eşi Bianca Censori yine dikkat çekmeyi başardı. 29 yaşındaki modacı bu sefer giyindi giyinmesine ama yine adından da söz ettirmeyi başardı. Genç modacı annesinin yanında da yine iddialı seçimiyle gündeme geldi.

Magazin 17-03-2024 15:47

Dünya bu çantayı konuşuyor! Paris Moda Haftası'na damga vurdu... Yüzde 99'u havadan oluşan çanta olay oldu

Paris Moda Haftası moda dünyasının nabzını tutarken Fransız moda devi Coperni bu sezona damgasını vurmayı başardı. Marka podyumda yüzde 99'u havadan oluşan bir çanta sergiledi. Çanta moda dünyasının tarihine geçmeyi başardı.

Trend 09-03-2024 15:10

Neslihan Doğrusöz'ün cinsiyet değiştirmek için ödediği para olay oldu! O soru rahatsız etti

İşte Benim Stilim yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Neslihan Doğrusöz yarışmanın ardından cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuş ve adını da Doruk olarak değiştirmişti. Değişimiyle sık sık konuşulan Doruk Doğrusöz şimdi de Hülya Avşar'ın Youtube programına konuk oldu. Doğrusöz o soruyu duyunca rahatsız oldu...

Magazin 09-03-2024 11:51

Bahar aylarının vazgeçilmezi olacak en trend parçalar

Kışa göre sıcak, yaza göre soğuk olan bahar aylarında kıyafet seçmek kafa karıştırıcı olabilir. Fazla kalın kıyafetler tercih ederseniz terleyebilir, ince seçeneklerle de üşüyebilirsiniz. Siz debahar ayları için hazırlık yapmak ve dolabınıza trend parçalar eklemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Trençkottan sweatshirte bahar bahar sezonunun en trend parçalarını seçkimizde sizin için bir araya getirdik.

Haber 07-03-2024 14:56

Ailesiyle Sri Lanka'ya tatile giden İvana Sert o anlarını anlattı: Timsah ve kanguru eti denedim

Ivana Sert son olarak YouTube'da yayınlanan Stil İkonu yarışmasında jüri koltuğunda oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda ailesiyle Sri Lanka'ya tatile giden İvana Sert, oranın kültürüne dair bazı açıklamalarda bulundu.

Magazin 05-03-2024 12:49

İndirimlerle dolu yeni bir hafta başladı! Günün fırsat ürünlerini sizin için seçtik

Alışveriş listenizdeki ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz ünlü markaların indirimlerine bakmadan geçmeyin. İşte karşınızda, indirimlerle dolu günün fırsat ürünleri listesi!

Haber 04-03-2024 12:01

'Arzu Sabancı, oğlu Hakan Sabancı ile Hande Erçel’in aşkını onaylamıyor' iddiaları sonrası bomba hamle

Oyuncu Hande Erçel bir süredir Hakan Sabancı ile birlikte. Sosyetede 'Arzu Sabancı, oğlu Hakan Sabancı ile Hande Erçel’in aşkını onaylamıyor' iddiaları dolanırken Arzu Sabancı'dan hamle gecikmedi.

Magazin 03-03-2024 08:31

Ünlü markalarda indirim rüzgarı esiyor! İşte sizin için seçtiklerimiz

Ünlü markalarda indirim rüzgarı esiyor! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 01-03-2024 17:05

Kanye West'in eşi Bianca Censori Paris sokaklarında tepki çeken kıyafetiyle dolaştı! Ceza alabilir

Kanye West'in eşi Bianca Censori, Paris'te teşhircilik yasalarını deldi geçti. İç çamaşırı giymeden sokaklarda dolaşan modacı hapis ya da 15 bin euro para cezasıyla karşı karşıya kalabilir.

Magazin 29-02-2024 13:44

Olivia Wilde transparan atletiyle bakana bir daha baktırdı! İçine hiçbir şey giymedi

Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Olivia Wilde bu defa Paris Moda Haftası'ndaki tarzıyla dikkat çekti. Geceye transparan atleti ile damga vuran Olivia Wilde iddialı pozlarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Ünlü ismin cesur tarzı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 29-02-2024 09:25

Kıvrımlı model Iskra Lawrence her yerden dekolte verdi! Bedeniyle barışık olduğunu her zaman söylüyordu...

Moda dünyasına kendini kabul ettirmiş bir isim olan Iskra Lawrence son paylaşımıyla gündem oldu. Pembe dekolteli bir elbise giyen Model, pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 28-02-2024 16:30

Günün Fırsatları kapsamında indirime giren ünlü markaların ürünlerini sizin için seçtik

Günü Fırsatları kapsamında indirimlerle öne çıkan ünlü markaları sizin için seçtik. Columbia, Tommy Hilfiger, Camper, Levi's, Puma,Adidas ve daha birçok markanın yeni sezon kışlık giyim ürünlerindeki %50'ye varan indirimleri kaçırmamak için acele etmenizi öneririz.

Haber 28-02-2024 10:50

Kerimcan Durmaz Selamünaleyküm diyerek yeni imajını paylaştı! Görenler şaşırdı

Ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz imaj değiştirdi. Sakal bırakan Durmaz yeni imajıyla poz verdiği karelerini Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 23-02-2024 12:43

Her şeyi bırakıp Kıbrıs'a yerleşti! Manken Gizem Özdilli'nin iddialı pozlarına Kadın yaşlanmıyor yorumları

Bir dönem podyumların dikkat çeken isimlerinden olan Gizem Özdilli her şeyi bırakıp İstanbul'u terk etti. Dünyada trend olan dolgun ve çıkık popo modasına uyan Gizem Özdilli son haliyle dikkat çekti. Özdilli'nin pozları "Yılları meydan okuyor" dedirtti.

Magazin 22-02-2024 15:20

İşte Benim Stilim'den Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirmişti! Six pack ameliyatı öncesi paylaştı

Türkiye'nin sevilen moda yarışması "İşte Benim Stilim" ile tanınan Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme operasyonu geçirerek Doruk Doğrusöz adını aldıktan sonra moda dünyasında yeni bir döneme adım attı. Değişimiyle sık sık konuşulan Doruk Doğrusöz sporla yapamayınca ameliyatla six pack yaptırmaya karar verdi.

Magazin 22-02-2024 13:43

Hadise'nin göğüs dekoltesine bir bakan bir daha baktı! Ateşli dudaklarınla...

Son dönemde moda olan mikro mini şort tarzını sahneye taşıyan Hadise son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi. Hadise derin göğüs dekoltesiyle verdiği pozlarla adından söz ettirdi.

Magazin 15-02-2024 10:36

Muhammer Ketenci'nin kadınlarla ilgili sözleri tepki çekti! Göğüslerinin yarısı dışarıda...

Modacı Muammer Ketenci, Ece Erken'in sunuculuğunu yaptığı programa katıldı. Ünlü modacının kadınların 'açık' giyinmesi yüzünden erkeklerin taciz ettiğini söylediği sözler büyük tepki çekti.

Magazin 13-02-2024 17:24

Kanye West'in eşi Bianca Censori iyice abarttı! Frikik vermekten çekinmedi

Kanye West'in eşi Bianca Censori Super Bowl sonrası partide neredeyse çırılçıplaktı. Aylardır kıyafetleriyle gündeme gelen genç modacı garip tarzıyla frikik vermekten de çekinmedi.

Magazin 13-02-2024 11:29

Hadise sahne için külot modasına uydu! Dansıyla yine gündem oldu

Gerek sosyal medya paylaşımları gerek özel hayatı gerekse sahne tarzıyla dillerden düşmeyen Hadise külot modasına uydu. Son dönemde moda olan mikro mini şort tarzını sahneye taşıyan Hadise iddialı dansıyla da dikkat çekti.

Magazin 12-02-2024 07:25

Sosyal medya bu sözleri konuşuyor! 'İffetli erkek nasıl olmalı, nasıl giyinmeli?' sorusuna cevap verince viral oldu

Sosyal medyada 'nuresin34' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın 'İffetli etkek nasıl olmalı, nasıl giyinmeli?' sorusuna verdiği cevapla gündem yarattı. Instagram'da 124 bini aşkın takipçisini bulunan Esin, "Ayıptır söylemesi hiçbirinizin tarzınızı beğenmedim" sözleriyle erkeklere seslendiği anlar viral oldu.

Trend 09-02-2024 08:20

Ebru Polat kendisiyle görüşmek isteyenlere seslendi! Beleşçi tayfa

Yaptığı cesur paylaşımlar ve özel hayatıyla çok konuşulan şarkıcı Ebru Polat son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Polat, kendisiyle görüşmek isteyen kişilere “beleşçi tayfa” diye seslendi.

Magazin 07-02-2024 10:51

Doja Cat yine yaptı yapacağını! Grammy'de frikikten kaçamadı, Türk modacının adını alnına kazıdı

Grammy gecesine rapçi Doja Cat damga vurdu. Doja Cat'ı bu geceye kimin hazırladığını sormaya gerek yoktu çünkü rapçi Türk modacısının adını alnına dövme yaptırdı. Doja Cat göğüslerinin yarısını açarak geldiği kırmızı halıyı salladı.

Magazin 05-02-2024 10:54

Ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz şaşırttı! Elinde tespihle racon kesti: Burası bizim semtimiz

Yaptığı paylaşımlarla dönem dönem ortalığı karıştıran fenomen Kerimcan Durmaz Kadıköy Moda'da racon kesti. O anları sosyal medya hesabından paylaştı. Fenomenin paylaşımı izleyenleri güldürdü.

Magazin 02-02-2024 17:04

Derya Uluğ'dan ilginç kostüm! Bir bakan bir daha baktı: Altına bir şey giymedi sandım

Ünlü popçu Derya Uluğ ilginç tercihiyle dikkat çekti. Dünyayı saran külot trendine uyan güzel isim pozlarıyla bir bakana bir daha baktırdı. Gül detaylı tarzıyla dikkat çeken Derya Uluğ'nun iddialı seçimine yorum yağdı.

Magazin 25-01-2024 06:57

Her kadının dolabında olması gereken 7 temel parça! Kapsül dolapta neler olmalı?

Her kadının dolabında modaya uygun ve çeşitli kombinler oluşturabileceği belirli temel parçalar bulunmalıdır. İster kapsül dolap sistemini uyguluyor olun ister sadece pratik kombinler yapın dolabınızda olması gereken 6 temel parçayı bilmek işinize yarar. Bu parçalar her mevsimde kullanılabilir ve farklı stillerde kombinler yaparak şık görünümler elde etmenize yardımcı olabilir. İşte, her kadının dolabında olması gereken bu temel 6 parça ve onları nasıl kullanabileceğinizle ilgili ipuçları...

Kadin 19-01-2024 14:22

Jartiyerini çekip kıvrımlarını sergiledi! Rihanna pembe iç çamaşırıyla poz verdi

İki çocuk annesi Rihanna sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa bir marka için kamera karşısına geçti. Pembe iç çamaşırı ile iddialı pozlar veren Rihanna jartiyerini çekip kıvrımlarını sergilemeyi de ihmal etmedi.

Magazin 11-01-2024 17:49

Bir döndü pir döndü! Bella Hadid'in fiziğini sergilediği pozları ortalığı yaktı geçti

Moda haftalarının en çok defileye çıkan modellerinin başında gelen Bella Hadid bir süredir sosyal medyadan uzaktı. Sosyal medyaya dönen modelin dönüşü muhteşem oldu. Minicik bikinisiyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 09-01-2024 15:03

Kanye West müstehcen hallerini paylaşmıştı! Doğum gününe minicik sütyenle geldi

Kanye West'in eşi Bianca Censori hafta sonu bir başka riskli kıyafetle adından söz ettirdi. Geçtiğimiz hafta kocası tarafından müstehcen halleri paylaşılan genç modacı kendi doğum gününe yine garip bir tercihle geldi.

Magazin 08-01-2024 08:50

Eda Taşpınar karlar üstünde şezlonga uzandı... Giydiği minicik elbisesiyle poz vermekten kaçınmadı

Moda ikonu sosyetik güzel Eda Taşpınar sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü isim, daha önce yılbaşına özel olarak yaptırdığı saçını paylaşmış saçlarındaki detaylar dikkat çekmişti. Taşpınar'ın son pozları da gündem oldu. Eda Taşpınar bu kez karlar üstünde şezlonga uzandı.

Magazin 06-01-2024 15:27

Dayanıklılığıyla kullanıcıların kalbinde taht kurmuş Amazon'un moda kategorisinin çok satan yıldızları!

Gardırobunuzu zenginleştirecek, tarzınıza hava katacak, kaliteli moda ürünleri mi arıyorsunuz? O halde doğru yerdesiniz! Hem günlük hayatta şıklığınızı korumanızı hem de rahat hissetmenizi sağlayacak Amazon'un moda kategorisinden çok satan ürünleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 04-01-2024 15:19

Ünlü modacı Vera Wang'in kızlarıyla pozları gündem oldu!

Dünyaca ünlü 74 yaşındaki moda tasarımcısı Vera Wang, yaşına göre fit vücudu ve genç cildiyle dikkat çekiyor. Ünlü modacı yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Modacının kızlarıyla paylaştığı fotoğraf gündem oldu.

Magazin 28-12-2023 16:45

Türkan Şoray'ın kızı sevgilisiyle buz dolu fıçıya girdi!

Çağla Şıkel'den sonra moda oldu. Şimdi de Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal ve sevgilisi buz dolu fıçıya girdi. Ünal, o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

Magazin 28-12-2023 13:33

Eda Taşpınar'ın yılbaşı temalı saçı dikkat çekti! Yılbaşı ağacı gibi yapmış

Moda ikonu sosyetik güzel Eda Taşpınar sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Son olarak ünlü isim, yılbaşına özel olarak yaptırdığı saçını paylaştı. İlginç saçındaki detaylar dikkat çekti.

Magazin 27-12-2023 10:13

Kocaman fiyonk giyen Rachel Araz davet tarzıyla sosyal medyayı salladı! Bir bakan bir daha baktı

Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya platformunda ürettiği özgün içeriklerle geniş bir hayran kitlesine sahip. Yaşam tarzı ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü fenomen bu defa yeni yıl tarzıyla gündem oldu. Baştan aşağı kırmızı giyinen Rachel Araz kocaman fiyonk elbisesiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 26-12-2023 15:20

Yılın Son Fırsatları bugün sona eriyor! Ünlü moda markalarındaki dev indirimleri kaçırmayın

Amazon'un Prime üyelerine özel iki haftadır süren Yılın Son Fırsatları bugün sona eriyor. Modadan elektroniğe, ev yaşamdan kişisel bakıma onlarca kategorideki binlerce üründe %70'e varan indirimlerle alışveriş severlerin yüzünü güldüren indirimli alışveriş etkinliğinin son gününde ünlü moda markalarındaki öne çıkan indirimleri sizin için derledik. İşte detaylar!

Haber 25-12-2023 09:07

Leonie Hanne baştan aşağı dantel tulumuyla sosyal medyayı salladı! Sütyensiz tarzı olay oldu

Son dönemin en popüler moda influencerlarından biri olan Leonie Hanne, yaptığı son paylaşımla sosyal medyayı salladı. Siyah tamamen dantelden oluşan bir tulum giyen Leonie Hanne sütyensiz tarzıyla dikkat çekti. Ünlü ismin son gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 18-12-2023 15:42

Moda kurallarını baştan yazmak isteyenlere 7 tavsiye! Hem tarzınızı konuşturun hem de güzellik tabularına meydan okuyun

Sosyal medyanın her geçen gün popüler olmasıyla birlikte trendler güzellik anlayışlarını değiştirmeye başladı. Eğer popüler kültürün gölgesinde kaybolduğunuzu hissediyorsanız kendini tarzınızı konuşturarak herkesin gözlerini üzerinize çekmek için harika 7 tavsiyemiz var! Moda kalıplarını kendi tarzınızla yıkıp baştan yazmaya hazır mısınız?

Trend 14-12-2023 10:57

İşte Benim Stilim ile ünlenmişti! Ayşegül Melisa Doğan estetikle bambaşka biri oldu! 'Yüz nakli yaptırmış gibi'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen moda programı yarışması İşte Benim Stilim ile ünlenen Ayşegül Melisa Doğan geçirdiği estetik operasyonlarla adeta bambaşka biri oldu. Sosyal medya üzerinden paylaştığı iddialı pozlarıyla adından söz ettiren Doğan'ı görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 08-12-2023 14:48

Doja Cat sahne tarzıyla ağızları açık bıraktı! Herkes çıplak sandı

Grammy ödüllü şarkıcı Doja Cat konser tarzıyla herkesi şoke etti. Ünlü şarkıcı sahneye çıktığında herkes onu çıplak sandı. Cesur tarzıyla adından söz ettiren şarkıcı sahnede iddialı danslarıyla da konuşuldu.

Magazin 08-12-2023 08:52

Duygu Özaslan'ın son pozu sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı...

Çektiği makyaj ve moda videolarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa son pozuyla gündem oldu. Duygu Özaslan'ın kiraz emojisi ile paylaştığı karesine yorum yağdı.

Magazin 07-12-2023 15:38

Kıyafetten aksesuara, parfümden makyaj malzemesine ünlü markalarda indirimler devam ediyor

İhtiyaç listenizdeki ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olma fırsatı geldi! Spor giyimden klasik giyime, cilt bakımdan kozmetiğe, ayakkabıdan aksesuarlara ünlü markalarda kaçırılmayacak fırsatlar başladı. Yeni sezonun en göz alıcı ürünlerine indirimli fiyatlar sahip olup bütçenizi korumak isterseniz yazımızı okumaya devam edin.

Haber 01-12-2023 14:48

Kıvrımlarıyla tanınan Ashley Graham 'Uluslararası Yılın Kadın Modeli' seçildi

Moda dünyasında kıvrımlı model akımının öncülerinden Ashley Graham, model olarak çalışmaya başladığı ilk günlerde beden ölçülerinden dolayı maruz kaldığı ayrımcılıktan her fırsatta bahsediyordu. Son dönemin dikkat çeken isimlerinden olan model bu sefer 'Uluslararası Yılın Kadın Modeli' seçildi.

Magazin 27-11-2023 10:03

İstanbul'da vapur seferlerine hava muhalefeti engeli

İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı vapur seferleri yapılamıyor.

Yurthaber 24-11-2023 10:19

Sezon trendlerini yakalayın! İşte çizgili modasının en havalı parçaları

Moda dünyası içinde klasikleşen bir trend olarak karşımıza çıkan çizgili modası, tekrar yükselişte! Eğer siz de modayı ve sezon trendlerini yakından takip ediyorsanız birkaç parça çizgili giyim ürününü gardırobunuza eklemek isteyebilirsiniz. İşte en havalı parçalar!

Haber 23-11-2023 17:18

Iskra Lawrence bu sefer reklam için soyundu! İç çamaşırlı pozlarıyla olay oldu

Iskra Lawrence, sıfır beden çılgınlığının yaşandığı moda dünyasında kendini kabul ettirmiş bir isim. Kendiyle barışık olduğunu her daim gösteren kıvrımlı model son olarak iç çamaşırlarıyla poz vererek dikkat çekti.

Magazin 20-11-2023 14:26

SON DAKİKA | Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan tutuklandı! Adliye koridorlarında sinir krizi: Neden? Neden?

Son dakika haberi: Sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşlerin emniyetteki sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilmişti. Adliyeye götürülürken verdikleri görüntüler dikkatleri çeken Candan kardeşler tutuklandı. Karar sonrası Nihal Candan'ın adliye koridorlarında sinir krizi geçirerek, "Neden? Neden?" dediği öğrenildi. Bahar Candan ise "Biz ne yapacağız?" dediği duyuldu.

Magazin 16-11-2023 19:08

Gülşah Saraçoğlu'nun kilolu ve estetiksiz halini görenler şoke oldu! Değişimi ağızları açık bıraktı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Doya Doya Moda programıyla adından söz ettiren ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun kilolu ve estetiksiz hali sosyal medyanın gündemine oturdu. Geçtiğimiz aylarda bir programa katılan ve doğal yerlerini açıklayan Saraçoğlu, "Doğal olan yerlerim; saçlarım, dişlerim, parmak izim ve kan grubum" demiş ve bu açıklamasıyla çok konuşulmuştu. Ünlü ismin eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 16-11-2023 14:10

Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşlerin 'sazan sarmalı' dolandırıcılık davasında mütalaa açıklandı! İstenen cezalar belli oldu

Katıldıkları moda programıyla ünlenen sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama iddiasıyla dün gözaltına alınmıştı. Candan kardeşlerin, 6 ay önce tutuklanan Onur Apaydın ile bağlantılı oldukları öğrenilmişti. 'Sazan sarmalı' yöntemiyle dolandırıcılık davasında mütalaa açıklandı. İstenen cezalar belli oldu...

Magazin 15-11-2023 11:25

Bahar Candan dolandırıcılık iddiaları sonrası bakın ne yaptı! Paylaşımlar durdu, o pozlar sabitlendi

Bahar ve Nihal Candan kardeşler hakkında, bir dolandırıcılık örgütünün mensubu hatta gizli kasası oldukları gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu. Sazan sarmalı yöntemiyle dolandırıcılık yapan örgütle çalıştıkları iddia edilen kardeşlerden her anını paylaşan Bahar Candan hemen paylaşımlarını durdurdu. Bahar Candan profilinde yaptığı o hamleyle de gözlerden kaçmadı.

Magazin 12-11-2023 15:49