Moda Haberleri

Ünlü modacı Emel Yıldırım Bodrum'daki fiyatlara isyan etti! Bir fincan kahve için...

Son dönemde Bodrum'daki fiyatlar dillerden düşmüyor. Herkesin pahalı diye yakındığı ama gitmekten de vazgeçemediği Bodrum'a ünlü modacı Emel Yıldırım'da gitti. Tatil için Bodrum'u tercih eden Yıldırım'da fiyatlara isyan etti.

Magazin

Çalışanlarına ödediği para dudak uçuklatmıştı... Rachel Araz’ın ultra lüks evini görenler hayran kaldı! 'Ev değil tatil köyü'

Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyanın fenomen yüzlerinden biri olan Araz geçtiğimiz dönemde çalışanlarına ödediği para ile gündem olmuştu. Ünlü isim şimdi de lüks eviyle adından söz ettirdi. Ünlü fenomenin evini görenler hayran kaldı.

Magazin

Dünya bu sefer de Biden'ın eşini konuşuyor! Ünlü dergiye kapak oldu!

ABD'de Trump ve Biden arasında kıran kırana seçim çalışmaları devam ederken, Biden'ın eşi Dr. Jill Biden, Vogue dergisinin Ağustos sayısına kapak oldu. Ayrıca dergiye röportaj veren First Lady Jill Biden, başkanlık yarışındaki 81 yaşındaki eşi Joe Biden hakkında gelen soruları da yanıtladı.

Magazin

53 euroya üretip 2600 euroya sattılar! Dünyaca ünlü iki moda devine kayyum: Elektrik tüketim verileri ele verdi

Moda dünyası, İtalyan mahkemesinden çıkan kayyum kararıyla çalkalanıyor. Ürünlerini binlerce dolara satan iki dev markanın, tedarikçileri adeta sömürdüğü ortaya çıktı. Mahkeme, iki markanın üretim operasyonlarına bir yıl süreyle kayyum atadı.

Finans

Moda

Moda Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Moda Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Haziran ayının moda kategorisinde en çok satan ürünleri

Yazı geçirdiğimiz şu günlerde, gardıroplarımızda da büyük bir değişim rüzgarı esiyor. Serinleten kıyafetler, şık aksesuarlar ve ayakta yokmuş gibi hissettiren ayakkabılar artık ön planda! Geçen ay moda kategorisinde hangi ürünlerin en çok tercih edildiğini merak ediyor musunuz? İster sahilde uzun bir yürüyüş yapın ister akşamüstü serinliğinde bir kafede oturun bu sezonun trendlerini yakalamak isteyenler için en çok satan ürünlerden bir liste oluşturduk. İşte detaylar!

Haber

Survivor Nefise adadan dönünce 'eşcinsel' yorumlarını gördü! Cinsel yönelimim...

Survivor'da finale kalan Nefise adadan döner dönmez hakkında merak edilenlere yanıt verdi. Nefise Karatay Berna ile hakkında çıkan ilişki dedikodularına ve sosyal medyada yapılan yakıştırmalara yanıt verdi. Nefise cinsel yönelimini açıkladı.

Magazin

Ünlü modacı Tolga Çam'a tekne turunda darp iddiası! Kaptan açıklama yaptı: Kendisini mağdur göstermeye çalışıyor

Modacı Tolga Çam'ın ailesiyle tatil için gittiği Fethiye'de katıldığı tekne turunda verilen hizmetten memnun kalmadığı gerekçesiyle teknenin Kaptanı Remzi Kasapoğlu'na saldırıp, hakaret ettiği, eşi Emine Kasapoğlu'nu da darbettiği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda sürdürülürken, sosyal medyadan açıklama yapan Çam, "Aramızda bir tartışma yaşansa da herhangi bir şiddet olayı kesinlikle söz konusu değildir." dedi. Teknenin kaptanından da açıklama geldi.

Magazin

Eda Taşpınar en özel anını paylaştı! Sevgilisiyle dudak dudağa...

Sosyetik güzel Eda Taşpınar son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa sevgilisi ile romantik anlarını paylaştı. Taşpınar'ın sevgilisi ile dudak dudağa görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Magazin

Eda Taşpınar yatağın üzerine çıkıp arkasını dönerek dans etti! O anları yoruma kapattı

Sosyetik güzel Eda Taşpınar sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her yaptığı olay olan ünlü isim bu defa yatağın üzerine çıkıp arkasını dönerek dans etti. Taşpınar, o anlarını ise yoruma kapattı.

Magazin

Yaza damgasını vuracak erkek plaj modasının öne çıkan ürünleri burada

Plajlarda şıklığı yakalamak isteyen beyler, sizi böyle alalım! Bu yılın plaj modası, hem rahatlığı hem de tarzı ön planda tutan tişörtten sandalete kadar özgün seçimlerle dolu. Bu sezonun parçaları, plajın yanı sıra şehir içinde de tercih edilen rahat seçeneklerle dolu. 2024 yazında plajlarda göz kamaştıracak trendleri yakalamaya hazırsanız içeriğe geçelim.

Haber

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu lüks detaylara sahip atölyesini gezdirdi! Şehir manzarasına karşı çalışıyor

Açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu atölyesinin kapılarını açtı. Saraçoğlu'nun şehir manzaralı atölyesini gezdirirken söyledikleri de dikkat çekti.

Magazin

Doya Doya Moda jürisi Yasemin Yılmaz fena yakalandı! Ünlü futbolcuyla...

Bir dönem Doya Doya Moda programında jürilik yapan Yasemin Yılmaz adından sıkça söz ettiren modacılardan biri. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Yılmaz bu defa fena yakalandı. Ünlü modacının ünlü futbolcu ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Magazin

Ünlü modacı Hakan Akkaya davet tarzıyla dillere düştü! 'Sünnetimden kalma bir etek'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen İşte Benim Stilim yarışmasında jüri üyeliği yapan modacı Hakan Akkaya şimdilerde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Akkaya son olarak katıldığı bir davette tarzıyla dikkat çekti. Ünlü ismin pantolon üzeri etek kombini adete dillere düştü.

Magazin

Ünlü modacı Kemal Doğulu hakim karşısına çıktı! Suçlamaları kabul etti... 'Tefeciler kafama silah dayadı'

Modacı Kemal Doğulu sosyal medya paylaşımlarıyla eski menajeri Tolga Ö.'ye hakaret ve tehdit iddiasıyla hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul eden ve sözleri nedeniyle pişman olduğunu dile getiren Doğulu, "Onun yüzünden dükkanımı basan tefeciler kafama silah dayadı. Bir anlık sinirle söz konusu cümleleri yazdım" dedi.

Magazin

Selen Görgüzel, Sıla derken şimdi de düşük bel modasına Hande Yener uydu! Sosyal medyanın diline düştü

Son dönemlerde şarkıcılar sahne tarzı olarak düşük bel pantolon tercih ediyor. Selen Görgüzel, Sıla derken bu kez de Hande Yener düşük bel pantolon modasına uydu. Yener'in sahne tarzı sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Çağlar Söyüncü evlendi! İşte nikahten ilk kareler

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Çağlar Söyüncü geçtiğimiz günlerde oynanan Fenerbahçe- Galatasaray derbisinde attığı golle adından söz ettirmişti. Yıldız futbolcudan müjdeli haber geldi. Ünlü futbolcu moda tasarımcısı sevgilisi Serra Pakdemir ile dünyaevine girdi.

Magazin

Bu yazın modası keten! Doğal, salaş, havalı parçaları seçtik

Doğal ve nefes alabilen yapısıyla keten, bu yazın favori kumaşı olarak gardıroplarda yerini alıyor. Keten modası bu sezon, doğallığı ve sadeliğiyle öne çıkıyor. Pastel tonlardan canlı renklere kadar keten kıyafetler, hem günlük hayatta hem de özel davetlerde şıklığınızı garantiliyor. Özellikle keten elbiseler, geniş paçalı pantolonlar ve salaş gömlekler, rahatlığından ödün vermek istemeyenler için mükemmel seçenekler sunuyor. Haydi, keten modasını yansıtan ürünlerle dolu listemize bir göz atalım

Haber

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Çağlar Söyüncü nişanlandı!

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Çağlar Söyüncü geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe- Galatasaray arasında oynanan maçta attığı golle Fenerbahçe'ye derbi zaferi kazandırmıştı. Söyüncü, moda tasarımcısı sevgilisi Serra Pakdemir ile nişanlanarak çifte kutlama yaptı.

Magazin

Mayolu defile tarihe geçti! Güzellik yarışmasında böyle boy gösterdiler: Suudi Arabistan'da eşi benzeri görülmemiş görüntüler

Prens Selman'ın başa geçmesiyle Suudi Arabistan'da başlayan "sosyal reform" süreci dünyayı şaşırtan boyutlara ulaştı. Kadınlara araç kullanma hakkı verilen, tesettür yasası gevşetilen ülkede şimdi de ilk kez güzellik yarışması düzenlendi. Deniz kıyısında kadınların mayo ve bikinileriyle yaptığı defilenin görüntüleri tüm dünyaya servis edildi.

Trend

Met Gala kıyafeti çok konuşulmuştu! Yine yaptı yapacağını...

Dünyanın en gösterişli moda etkinliği olan Met Gala'da kıyafetiyle ve kocasına kıyafetini düzelttirmesiyle olay olan Rita Ora'dan yeni pozlar geldi. Ora'nın vücudunu sergilediği pozlar olay oldu.

Magazin

Met Gala'ya o anlar damga vurdu! Rita Ora tamamen şeffaf elbisesini boncuklarla kapadı! Elbisesini kocası düzeltti

Moda dünyasının en büyük etkinlikleri arasında yer alan geleneksel Met Gala büyük bir ihtişamla gerçekleşti. Ünlü isimlerin birbirinden cesur ve ilginç kostümlerle katıldığı geceye İngiliz şarkıcı Rita Ora damga vurdu. Tamamen şeffaf elbisesi ile gecede boy gösteren ünlü ismin elbisesini kocasının düzelttiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

Met Gala'nın 'gizemli kadını' TikTok'ta viral oldu! Elbisesiyle interneti kasıp kavurdu

Moda dünyasının en görkemli etkinlikleri arasında yer alan Met Gala 2024, New York'ta gerçekleşti. İş kadını Mona, Iris Van Herpen elbisesiyle interneti kasıp kavurdu

Magazin

İtalyan model Kylie Jenner'ı gölgede bırakınca olanlar oldu! Yakışıklılığı yüzünden Met Gala'dan kovuldu

Moda dünyasının en prestijli gecesi olarak kabul edilen Met Gala yine büyük bir ihtişamla gerçekleştirildi. Met Gala'ya dair bomba bir iddia ise sosyal medyanın gündemine oturdu. İtalyan bir model, geçen yıl düzenlenen Met Gala’da Kylie Jenner'ı gölgede bıraktıktan sonra bu sene düzenlenecek törenden kovulduğunu iddia etti.

Magazin

Kumdan elbisesiyle Met Gala'ya damga vurdu! Tyla, merdiven çıkamayınca kucakta taşındı

Moda dünyasının en prestijli gecesi olarak kabul edilen Met Gala, New York'ta gerçekleştirildi. 'Uyuyan Güzeller: Modanın Yeniden Doğuşu' temasıyla düzenlenen galaya ünlü isimlerin birbirinden iddialı tercihleri damga vurdu. Galanın en dikkat çeken ismi ise dünyaca ünlü şarkıcı Tyla oldu. Tyla, geceye kumdan elbisesiyle katıldı.

Magazin

Zamanın Bahçesi temasıyla Met Gala 2024... İşte kırmızı halıda dikkat çekenler: Kim Kardashian'ın kıvrımlarından Jennifer Lopez'ın iddialı seçimine...

Met Gala 2024 yine adından söz ettiren bir gece olarak tarihe geçti. Kylie Jenner, Jennifer Lopez, Zendaya ve Kim Kardashian gibi isimler gecenin en çok konuşulanları arasında yer aldı. İşte Met Gala'nın 2024 teması ve kıyafetler...

Magazin

MET Gala 2024'ü salladı! Emily Ratajkowski yine kırmızı halıya damga vurdu

Moda dünyasının en önemli gecesi olarak görülen Met Gala'ya ünlü isimler akın etti. Metropolitan Sanat Müzesi'nde boy gösteren isimlerden biri de model Emily Ratajkowski idi. Emrata, transparanıyla yine adından söz ettirdi.

Magazin

Lüks yaşantısıyla gündeme gelen Rachel Araz'ın valeye ödediği para görenleri şoke etti

Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyanın fenomen isimlerinden Araz son olarak valeye ödediği parayla ağızları açık bıraktırdı.

Magazin

Bu nasıl moda? İdrar lekeli pantolon satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükendi... Fiyatı şaşkına çevirdi

Milano Moda Haftası'nda Jordanluca isimli bir markanın satışa sunduğu kot pantolon eleştiri oklarının hedefi haline geldi. 25 bin liraya satılan kot pantolonun üzerindeki idrar lekeleri büyük tepki çekti. Pantolonun satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tüm bedenlerinin tükenmesi ise şaşkına çevirdi.

Trend

Ünlü moda markalarındaki indirimleri keşfedin, yazı yeni kıyafetlerin enerjisiyle karşılayın

Her zaman şık, havalı ve tarz görünmek isteyenleri buraya alalım! Ünlü moda markalarının sezon ürünlerinde %50'ye varan indirimler başladı. New Balance, Crocs, Puma, Under Armour, Camper, Columbia ve daha pek çok markadaki indirimleri görmek ve tarzınıza yeni bir soluk getirmek isterseniz, detaylar yazımızda!

Haber

Ölümden döndü! Fenomen Rachel Araz trafik kazası geçirdi... Fenomen yaşadığı dehşet anları anlattı

Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyanın ünlü isimlerinden Rachel Araz trafik kazası geçirdi. Araz, başından geçenleri ‘’Korkunç bir Pazar geçiriyorum’’ diyerek takipçileriyle de paylaştı.

Magazin

Korkunç iddia! İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş sevgilisi tarafından öldürüldü

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ailesi de kızlarının sevgilisinden şikayetçi oldu. Taktaş'ın hayatına kıydığı söylenen eski sevgilinin genç kadının Instagram hesabını da ele geçirdiği öne sürüldü. Taktaş'ın Instagram profil fotoğrafına korku filmi karakteri Chucky görseli koyduğu iddiası ise herkesin kanını dondurdu.

Magazin

'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! Ivana Sert gençlik sırrını açıkladı! 'Buz gibi odada...'

Daima fit olan ve her zaman sağlıklı beslenmeye özen gösteren Ivana Sert, katıldığı bir programda gençlik sırlarını ve hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ünlü modacı, genç kalmak için uyguladığı yöntemle herkesi şaşırttı.

Magazin

İzzet Yıldızhan’a tepkisi gündemdeydi! Ece Seçkin makro mini modasına uydu

Şarkıcı Ece Seçkin, İzzet Yıldızhan'ın teknede yarı çıplak çekilen videosuna tepki göstererek; "Bize 'sahneye külotla çıkmayın, çocuğumun psikolojisi bozuluyor' diyen İzzet ağabeyime bakın!" demişti. Seçkin şimdi de son dönemin modasına uyarak verdiği pozlar dikkat çekti.

Magazin

Şeyma Subaşı leopar trendine uydu! Bikinili pozlarına yorum yağdı

Ülke ülke gezen Şeyma Subaşı leopar trendine hemen uydu. Leopar desenli bikinisiyle poz veren Subaşı'nın fit görünümüne beğeni yağdı.

Magazin

Ünlü markaların her ihtiyaca uygun ürünlerinde gülümseten fiyatlar

Nisan ayı yüz güldüren alışveriş fırsatlarıyla kapımızı çaldı. Ünlü markaların en sevilen ürünlerinde %50'ye varan indirimler devam ediyor. Stanley termoslardan Camper ayakkabılara, Crocs terliklerden Levi's jeanlere, Cosori airfryerdan LEGO setlerine aklınıza gelebilecek her kategoride, her ihtiyaca uygun ürünlere çok uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin.

Haber

'Yüzümde dolgu bile yok' dedi! Ivana Sert güzellik sırrını tek tek açıkladı

Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Aramızda Kalmasın programının konuğu oldu. Fit hali ve güzelliğiyle dikkat çeken Ivana Sert'e canlı yayında güzellik sırrı soruldu. 'Yüzümde dolgu bile yok' diyen ünlü modacı güzellik sırrını tek tek açıkladı.

Magazin

Değişimiyle gündemdeydi! Cenk Eren estetik ameliyatları için bakın ne kadar ödemiş

Dillere pelesenk olan şarkıları ve sempatik tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Cenk Eren son dönemde değişimiyle gündemdeydi. Estetikli ünlüler kervanına katılan Eren, son haliyle herkesi şaşırtmıştı. Yüz gerdirme ameliyatı olan ünlü ismin ameliyatlarının faturası ortaya çıktı.

Magazin

Photoshop'tan çok sıkıldım diyerek paylaştı! Kıvrımlı model Iskra Lawrence yine adından söz ettirdi

Moda dünyasına kendini kabul ettirmiş bir isim olan Iskra Lawrence yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Ünlü model son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Nar çiçeği mayosuyla verdiği pozlarını Instagram hesabından paylaşan modele hayranlarından yorum yağdı.

Magazin

Kanye West'in eşi Bianca Censori bu sefer giyindi ama... Annesinin yanında da rahatsız olmadı

Kanye West'in eşi Bianca Censori yine dikkat çekmeyi başardı. 29 yaşındaki modacı bu sefer giyindi giyinmesine ama yine adından da söz ettirmeyi başardı. Genç modacı annesinin yanında da yine iddialı seçimiyle gündeme geldi.

Magazin

Dünya bu çantayı konuşuyor! Paris Moda Haftası'na damga vurdu... Yüzde 99'u havadan oluşan çanta olay oldu

Paris Moda Haftası moda dünyasının nabzını tutarken Fransız moda devi Coperni bu sezona damgasını vurmayı başardı. Marka podyumda yüzde 99'u havadan oluşan bir çanta sergiledi. Çanta moda dünyasının tarihine geçmeyi başardı.

Trend

Neslihan Doğrusöz'ün cinsiyet değiştirmek için ödediği para olay oldu! O soru rahatsız etti

İşte Benim Stilim yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Neslihan Doğrusöz yarışmanın ardından cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuş ve adını da Doruk olarak değiştirmişti. Değişimiyle sık sık konuşulan Doruk Doğrusöz şimdi de Hülya Avşar'ın Youtube programına konuk oldu. Doğrusöz o soruyu duyunca rahatsız oldu...

Magazin

Bahar aylarının vazgeçilmezi olacak en trend parçalar

Kışa göre sıcak, yaza göre soğuk olan bahar aylarında kıyafet seçmek kafa karıştırıcı olabilir. Fazla kalın kıyafetler tercih ederseniz terleyebilir, ince seçeneklerle de üşüyebilirsiniz. Siz debahar ayları için hazırlık yapmak ve dolabınıza trend parçalar eklemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Trençkottan sweatshirte bahar bahar sezonunun en trend parçalarını seçkimizde sizin için bir araya getirdik.

Haber

Ailesiyle Sri Lanka'ya tatile giden İvana Sert o anlarını anlattı: Timsah ve kanguru eti denedim

Ivana Sert son olarak YouTube'da yayınlanan Stil İkonu yarışmasında jüri koltuğunda oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda ailesiyle Sri Lanka'ya tatile giden İvana Sert, oranın kültürüne dair bazı açıklamalarda bulundu.

Magazin

İndirimlerle dolu yeni bir hafta başladı! Günün fırsat ürünlerini sizin için seçtik

Alışveriş listenizdeki ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz ünlü markaların indirimlerine bakmadan geçmeyin. İşte karşınızda, indirimlerle dolu günün fırsat ürünleri listesi!

Haber

'Arzu Sabancı, oğlu Hakan Sabancı ile Hande Erçel’in aşkını onaylamıyor' iddiaları sonrası bomba hamle

Oyuncu Hande Erçel bir süredir Hakan Sabancı ile birlikte. Sosyetede 'Arzu Sabancı, oğlu Hakan Sabancı ile Hande Erçel’in aşkını onaylamıyor' iddiaları dolanırken Arzu Sabancı'dan hamle gecikmedi.

Magazin

Ünlü markalarda indirim rüzgarı esiyor! İşte sizin için seçtiklerimiz

Ünlü markalarda indirim rüzgarı esiyor! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber

Kanye West'in eşi Bianca Censori Paris sokaklarında tepki çeken kıyafetiyle dolaştı! Ceza alabilir

Kanye West'in eşi Bianca Censori, Paris'te teşhircilik yasalarını deldi geçti. İç çamaşırı giymeden sokaklarda dolaşan modacı hapis ya da 15 bin euro para cezasıyla karşı karşıya kalabilir.

Magazin

Olivia Wilde transparan atletiyle bakana bir daha baktırdı! İçine hiçbir şey giymedi

Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Olivia Wilde bu defa Paris Moda Haftası'ndaki tarzıyla dikkat çekti. Geceye transparan atleti ile damga vuran Olivia Wilde iddialı pozlarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Ünlü ismin cesur tarzı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin

Kıvrımlı model Iskra Lawrence her yerden dekolte verdi! Bedeniyle barışık olduğunu her zaman söylüyordu...

Moda dünyasına kendini kabul ettirmiş bir isim olan Iskra Lawrence son paylaşımıyla gündem oldu. Pembe dekolteli bir elbise giyen Model, pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin