Levent Yazıcı Haberleri

Ataşehir'de eğitim öğretim yılı açılış töreni düzenlendi

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı - "Aramıza 10 bin yeni öğretmenimiz katıldı. Türkiye genelinde yapılan öğretmen atamalarında İstanbul'umuza öncelik okul öncesi olmak üzere çok sayıda yeni meslektaşımız da katılmış oldu. Bu da bizler için yeni yıla büyük bir moral, çok daha güçlü girme vesilesi olmuş oldu" - İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can: - "İstanbul Milli Eğitim'i aynı zamanda Türkiye'ye rehberlik, öncülük ediyor"

Yurthaber 13-09-2022 13:12

Dünyanın Mektubu 15 Temmuz İçin Yazılıyor Yarışması İstanbul'da tanıtıldı

İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı: - "Okullarımızın açıldığı ilk günden itibaren İlçe Milli Eğitim müdürlüklerimizle bu çalışmamızı çok yönlü olarak yansıtacağız" - 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç: - "Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Ben Allah'tan başka güç tanımıyorum" dediği gibi, bu anlayış içerisinde inandığımız değerlere uygun hayatımızı sürdürmeye Rabb'imize söz verdik"

Yurthaber 16-07-2022 15:30

İstanbul'da Eğitimde İyi Örneklerden Özgün Uygulamalara Sergisi

İstanbul'da "Eğitimde İyi Örneklerden Özgün Uygulamalara Sergisi"

Yurthaber 10-06-2022 23:54

23 Nisan töreninde gerginlik! Ekrem İmamoğlu'ndan İl Milli Eğitim Müdürü'ne çok sert tepki

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Taksim'de düzenlenen 23 Nisan töreninin özensiz yapıldığı gerekçesiyle İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcıya tepki gösterdi. İmamoğlu, "Büyükşehir burada. Beyoğlu Belediyesi'yle çelenk koyma töreni yapıyorsun. Paran yoksa valilikten iste, yoksa büyükşehirden iste. Zavallı. Sabahın köründe yapıyorsun, zaten sokağa çıkma yasağı var. Bari 10.00'da yap." dedi.

Haber 23-04-2021 13:38

Levent Yazıcı

Levent Yazıcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Levent Yazıcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İstanbul'da yüz yüze eğitime ara mı verilecek? İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı'ndan açıklama

İstanbul'da artan vaka sayıları sonrası yüz yüze eğitime ara verilebileceği iddialarına İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı yanıt verdi. Yazıcı, “İstanbul’da süreç kontrollü bir şekilde devam ediyor. Yeni bir karar almamız gerektiğini gösteren herhangi bir veri şu an ulaşmadı. Süreci hep birlikte hassasiyetle izliyoruz. Okulları kapatmak en son çare olarak düşünülmeli, çünkü çocuklarımızın okuldan kopmaları belki onaramayacağımız birçok problemlere de neden olabilir” dedi.

Haber 09-04-2021 10:02