Linkedin Haberleri

LinkedIn hesap silme işlemi nedir? LinkedIn hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır, LinkedIn hesap dondurma işlemi nasıl tamamlanır?

2002 senesinden beri pek çok kişi tarafından kullanılan popüler bir platform olan LinkedIn iş dünyasına yönelik olarak oluşturulmuştur. Bu platformda hesabı mevcut olan her bir kullanıcı ise dilediği zaman profilini silip silemeyeceğini merak eder. LinkedIn hesaplarının isteğe bağlı olarak silinmesi veya dondurulması mümkündür. Ayrıca bu işlemlerin kısa sürede ve birkaç adımda tamamlanabildiği belirtilmelidir. LinkedIn hesabının kısıtlaması nasıl kaldırılır, LinkedIn hesap kapatma linki nedir?

Haber 16-08-2023 11:19

LinkedIn 716 kişiyi işten çıkaracak! Çin'deki uygulamasını da kapatıyor

Teknoloji sektöründeki son işten çıkarma dalgası LinkedIn'den geldi. Şirket, 700'den fazla kişiyi işten çıkaracak ve Çin'deki iş bulma uygulamasını kapatacak.

Finans 09-05-2023 09:59

Linkedln, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'na sunum yaptı: Türkiye'de 11 milyon üyemiz var

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, profesyonel sosyal iş ağı LinkedIn'in hukuk danışmanı Joshua Retien'ı dinledi. Retien, "Dünya genelinde yaklaşık 810 milyon, Türkiye'de ise 11 milyon üyemiz var. Türkiye'deki mevcut kullanıcı tabanımız çok hızlı bir şekilde büyüyor" ifadelerini kullandı.

Haber 03-03-2022 17:29

Microsoft'tan Çin'de LinkedIn'i kapatma kararı!

Microsoft, Çin'de yetkililerin internet sektörüne yönelik kuralları sıkılaştırmasıyla, ülkede profesyonel ilişki ağı LinkedIn'i kapatacağını açıkladı.

Haber 15-10-2021 09:18

Linkedin

Linkedin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Linkedin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Teknoloji şirketleri tek tek duyurmaya başladılar! 40 saatlik ofis hayatı artık geçmişte kaldı

Koronavirüs döneminde uzaktan ve evden çalışma hayatına başlayan birçok şirket, yeni çıkan varyantlardan sonra ofise dönüşleri ertelemeye başladı. Öte yandan teknoloji şirketlerinde çalışanların birçoğunun, uzaktan çalıştıkları için mesai saati 40 saat olmaktan çıktı. Dropbox’ın kurucusu Drew Houston fabrika çalışma biçimini esas alan 40 saatlik çalışma haftasının artık geride kalacağını söylüyor. Teknoloji dünyasının önde gelen yöneticileri iş hayatının geleceğine ilişkin öngörülerini anlattı.

Finans 29-09-2021 09:52

LinkedIn, görüntülü toplantı özelliğine kavuşacak

LinkedIn, uygulamasında görüntülü toplantıları kolaylaştırmak için geçen yıl çeşitli üçüncü taraf video sağlayıcılarına destek eklemişti. Şimdi ise şirket, kullanıcılar için daha kullanışlı bir güncelleme getiriyor.

Haber 17-08-2021 11:34

Linkedin verilerini çalan hacker nedenini açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Linkedin, yaklaşık olarak 700 milyon civarında kullanıcı verisini çaldırmıştı. Bir hacker çaldığı tüm verileri bir hack platformu üzerinden satışa sundu. Bugüne kadar çok ciddi bir miktarda satış gerçekleştirdi.

Haber 17-07-2021 10:52

Volkswagen doğruladı! Yeni model geliyor

Volkswagen CEO'su Herbert Diess, LinkedIn üzerinden yayınladığı konuşma metninde Volkswagen ID.8'den bahsetti. Böylece Volkswagen'in, Atlas ile aynı boyutlara sahip elektrikli bir SUV model geliştireceği doğrulandı.

Haber 16-07-2021 15:49

Sosyal medya hackerlarının dünyası: '700 milyon Linkedln kullanıcısının verilerini eğlence olsun diye çaldım'

BBC Siber Güvenlik Muhabiri Joe Tidy, 700 milyondan fazla LinkedIn kullanıcısının kişisel bilgilerini 'eğlence olsun diye' çalan ve satan bilgisayar korsanı ile konuştu, sosyal medyada kullanıcıların profillerini ve verilerini 'kazıyan' hackerların dünyasını araştırdı.

Haber 15-07-2021 05:51

LinkedIn'de veri sızıntısı iddiası! Milyonlarca kişinin hesabı tehlikede olabilir

LinkedIn'in adı bir kez daha veri sızıntısı iddiası ile gündeme geldi. İddialara göre 700 milyon LinkedIn kullanıcısının verileri çevrimiçi olarak satışa sunuldu. Eğer veri sızıntısı doğruysa bu, bugüne kadarki en büyük LinkedIn veri sızıntılarından biri olduğu anlamına geliyor.

Haber 29-06-2021 17:08

Çin'den 105 uygulamaya uyarı! Aralarında LinkedIn de var

Çin Siber Uzay İdaresi (CAC), Bytedance Douyin, Microsoft Bing ve LinkedIn’in de içinde bulunduğu 105 uygulamayı uygunsuz veri işlemleri nedeniyle uyardı.

Haber 21-05-2021 17:08

Linkedln kullanıcılarına uyarı: ''Parola ve e-posta bilgilerinizi değiştirin

Bilişim Hukuku Derneği Başkanı Av. Kürşat Ergün, Linkedln'in yaklaşık 500 milyon kullanıcıdan ele geçirilen bilgilerin satışa çıkarıldığını doğruladığını belirterek, "Hesap sahipleri zaman kaybetmeksizin parola ve e-posta bilgilerini sıfırlayıp değiştirmelidir. Parola için büyük-küçük harf, rakam ve sembol kombinasyonu kullanılmalıdır." ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-2021 16:43

LinkedIn'den 'veri ihlali' açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 500 milyon LinkedIn kullanıcısının kişisel verilerinin, popüler bir siber korsanlık forumunda satıldığı iddia edilmişti. Microsoft'a bağlı profesyonel sosyal iş ağı ve sosyal paylaşım platformu LinkedIn konuya yönelik önemli bir açıklama yaptı.

Haber 09-04-2021 14:18

Linkedin şifresi nasıl değiştirilir? Linkedin hacklendi haberiyle kullanıcıları sarsmıştı! İşte Linkedin şifre değiştirme yöntemi

Dünyanın en büyük iş platformları arasında bulunan LinkedIn'de 500 milyon kullanıcının bilgileri çalınmış ve veriler internet üzerinden satışa çıkarılmıştı. Geçtiğimiz günlerde Facebook'un hacklenmesi olayı sonrası bu defa da Linkedin'in hacklenmesi kullanıcıları endişelendirdi. Linkedin hesabı bulunan kullanıcılar Linkedin şifresi nasıl değiştirilir sorusunun cevabını merak ediyor. Peki Linkedin şifresi nasıl değiştirilir? İşte yanıtı...

Haber 08-04-2021 16:33

LinkedIn bilgileri sızdırıldı mı? Açıklama bekleniyor

İş dünyasındaki kişilerin birbirleri ile etkileşimde olmasını sağlayan sosyal iş ağı ve sosyal paylaşım platformu LinkedIn'de yarım milyar kullanıcının bilgilerinin sızdırıldığı ve satıldığı iddia ediliyor. Siber güvenlik haber kaynağında çıkan haberlerin ardından, milyonlarca LinkedIn kullanıcısı bilgilerinin sızdırılıp sızdırılmadığını araştırıyor. Öte yandan, kullanıcıların büyük bir kısmı "LinkedIn hangi bilgiler sızdırıldı?" sorusuna yanıt arıyor. İşte, ayrıntılar...

Haber 07-04-2021 21:29

500 milyon LinkedIn kullanıcısının bilgileri sızdırıldı iddiası!

Bir siber güvenlik haber sitesinin iddiasına göre, yaklaşık 500 milyon LinkedIn kullanıcısının kişisel verileri, popüler bir siber korsanlık forumunda satılıyor.

Haber 07-04-2021 18:06

Yerli otomobil TOGG'da önemli gelişme!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) tasarım çalışmalarına başından beri danışman olarak destek veren Volkswagen ve Mercedes-Benz'in eski baş tasarımcısı Murat Günak, 1 Nisan'dan itibaren şirkette "tasarım lideri" olarak tam zamanlı görev yapacak.

Finans 01-04-2021 18:02

Clubhouse rüzgarına LinkedIn de kapılıyor!

LinkedIn de Clubhouse rüzgarına katılıyor. İş dünyasındaki kişilerin diğer kişilerle iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan sosyal medya platformu LinkedIn'in, Clubhouse benzeri sesli iletişim deneyimi sunmak için çalışmalar yaptığı ortaya çıktı.

Haber 31-03-2021 14:47