Mahir İpek Haberleri

Üç Kız Kardeş'in Rüçhan'ı Veda Yurtsever'in eski eşi de bakın kim çıktı! Meğer Güldür Güldür'ün yıldızıyla...

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'te Rüçhan karakterine hayat veren Veda Yurtsever başarılı oyunculuk performansı ile adından sıkça söz ettiriyor. Dizideki otoritesiyle dikkat çeken ünlü ismin özel hayatı da merak ediliyor. Veda Yurtsever'in eski eşinin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemiyor...

Magazin 12-04-2023 17:04

Yeğenleri enkazda kalmıştı! Güldür Güldür'ün yıldızı Mahir İpek son durumu paylaştı

Geçtiğimiz gün meydana gelen ve etkileri devam eden 7.7 büyüklüğündeki Kahramanmaraş depreminden etkilenen binlerce kişinin arasında, Güldür Güldür programının yıldızı Mahir İpek'in yeğenleri de vardı. İpek, enkazda kalan yeğenlerinin son durumunu paylaştı.

Magazin 07-02-2023 12:34

Mahir İpek'in zor anları! Anneciğim vefat etti, cenazeye gidemedim

Geçen yıl ocak ayında annesini kaybeden ve korona olduğu için cenazeye katılamayan Mahir ipek, yaşadığı acıyı anlatırken ağlamamak için kendini zor tuttu.

Magazin 04-05-2022 09:32

Güldür Güldür’ün Hayati'si Mahir İpek’in eski eşi de çok ünlü bir oyuncuymuş!

Güldür Güldür Show adlı eğlence programında Hayati Bayat'ı canlandıran Mahir İpek, başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Özel hayatıyla da merak konusu olan İpek'in bir dönem Kırgın Çiçekler, İki Aile, Issız Adam gibi yapımların yıldız ismiyle evli olduğunu duyunca şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Magazin 19-01-2022 08:48

Mahir İpek

Mahir Ipek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mahir Ipek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Güldür Güldür'ün Hayati'si Mahir İpek'in eski eşini gören şaşıp kaldı! Meğer herkes tanıyormuş

SHOW TV'nin sevilen programı Güldür Güldür, kadrosunda bulunan birbirinden yetenekli isimlerle, izleyiciyi kahkahaya boğmaya devam ediyor. Güldür Güldür'de canlandırdığı 'Hayati' rolüyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Mahir İpek'in eski eşi de çok ünlü çıktı.

Magazin 18-12-2021 13:45

Sen Kimsin filmi nerede ve ne zaman çekildi? Sen Kimsin filminin oyuncuları kim?

Senaryosunu Tolga Çevik'in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Ozan Açıktan'ın üstlendiği Sen Kimsin filmi 2 Mart 2012 tarihinde vizyona girmişti. Tekin isimli karakterin ve emekli trafik polisinin kaybolan bir kızın peşindeki maceralarını anlatan filmde başrolü yine Tolga Çevik üstleniyor. Peki Sen Kimsin filmi nerede ve ne zaman çekildi? Sen Kimsin oyuncuları kim? İşte detaylar...

Magazin 16-03-2021 11:02

Cem Davran ‘Göç Mevsimi’ filmiyle yeniden beyaz perdeyi selamlayacak

Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzun süredir sessizliğe gömülen sinema sektörü yeniden hareketlendi. Türk sineması çalışmalarını hızlandırdı. Bir süredir ekranlarda görülmeyen Cem Davran sevenlerine yeni filminin müjdesini sosyal medya hesabından verdi.

Trend 02-03-2021 15:24

Türkiye’den seçilen tek yapım Okul Tıraşı oldu!

Ödüllü yönetmen Ferit Karahan’ın yeni filmi “Okul Tıraşı” (Brother’s Keeper), 71. Berlin Uluslararası Film Festivali’ne (Berlinale) Türkiye’den seçilen tek yapım oldu!

Trend 12-02-2021 10:17