Makine Mühendisliği Haberleri

Makine Mühendisliği mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Makine Mühendisliği bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin bölüm araştırmaları yaparken en çok araştırdıkları bölümler genellikle mühendislik bölümleridir. Birçok farklı mühendislik bölümü olduğundan dolayı öğrencilerin ilgi alanı olan mühendislik fakülteleri arasında yer alan Makine Mühendisliği bölümü de iş imkanları arasında yüksek olduğundan dolayı pek çok kişi tarafından araştırılır.

Egitim

Makine mühendisliği taban puanları 2022! Tüm üniversitelerdeki Makine mühendisliği bölümü taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları için liste

Makine mühendisliği taban puanları, sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Üniversite sınavı ile ilgili yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Makine mühendisliği taban puanları açıklandı mı? Tüm üniversitelerdeki Makine mühendisliği bölümü taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları ile konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Egitim

Almanya'da makine mühendisliği siparişleri ilk yarıda yüzde 9 azaldı

Alman Mühendisler Derneği, ülkede yılın ilk yarısında makine mühendisliğinde siparişlerin küresel ekonomideki zayıflıktan dolayı geçen yılın aynı dönemine göre reel olarak yüzde 9 düştüğünü duyurdu

Haber

'Mars Rover'dan esinlenip 'Türk Rover'ı yaptılar

Niğde'de makine mühendisliği bölümü son sınıf öğrencisi üç arkadaş, NASA tarafından Mars'a gönderilmesi için yapılan "Mars Rover" aracından etkilenerek 3D yazıcı teknolojisiyle engebeli arazide hareket edebilen araç geliştirdi.

Finans

Makine Mühendisliği

Makine Mühendisliği Hakkındaki Haberler Mynet'te. Makine Mühendisliği Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ticaretteki kısıtlamalara karşı makine mühendisliği endüstrisi hazırlık yapmalı

Alman Mühendisler Derneği Carl Martin Welcker: - "Küresel serbest ticaretle ilgili tüm kısıtlamalar, makine mühendisliği endüstrisinde daha büyük bir etkiye sahip olacağı için hazırlık yapmalıyız"

Haber