Marlon Brando Haberleri Ve Son Dakika Marlon Brando Haberleri

Marlon Brando Haberleri Ve Son Dakika Marlon Brando Haberleri

3 Nisan 1924'te Omaha Nebraska’da dünyaya gelen Marlon Brando'nun sahneye olan merakı anne ve kız kardeşinin de oyunculukla ilgileniyor olmasından kaynaklanıyordu. Lise dönemi oldukça karmaşık geçen oyuncu, okulu bıraktıktan sonra New York'da bulunan Sosyal Araştırma Enstitüsü’ndeki oyunculuk eğitimlerine katıldı. Daha sonra Stella Adler'den bir karakterin ruh halini yansıtmaya dayalı Stanislavski yöntemini öğrendi. Bu bilgisi onun Sayville Tiyatrosu'nda kadro dışı kalmasına neden olsa da çok geçmeden yeteneği keşfedildi. Brando, 1944'te "Hannele" oyununda oyunculuk yaptıktan sonra Broadway sahnesinde "IRemember Mama" ile büyük bir çıkış yakaladı. Başarılı oyuncu 1950'de "The Man" filmindeki karakteri doğru yansıtabilmek adına yaklaşık bir ay hastanede tekerlekli sandalye kullandı. İki Oscar aldığı "The Godfather" filminden sonra birçok filmde başarılı performans sergileyen Brando, akciğer yetmezliğinden dolayı 1 Temmuz 2004'te öldü.

Marlon Brando Haberleri

Sacheen Littlefeather kimdir? Oscar'ı reddetmek için Marlon Brando yerine sahneye çıkan Sacheen Littlefeather neden öldü, kaç yaşındaydı?

Marlon Brando'nun 1973'te "En İyi Erkek Oyuncu" dalında aldığı Oscar ödülünü onun adına sahneye çıkıp reddeden ABD yerlisi usta oyuncu Sacheen Littlefeather hayata gözlerini yumdu. Ünlü oyuncunun ölümü sevenlerini yasa boğdu. Basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi internette konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki, Marlon Brando yerine Oscar'ı reddetmek için sahneye çıkan Sacheen Littlefeather kimdir? Sacheen Littlefeather neden öldü?

Magazin 03-10-2022 14:39

Sosyal medyadaki akıma o da uydu! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan Marlon Brando paylaşımı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da Twitter'a damgasını vuran "#20liyaşlarchallenge" akımına katıldı. Esprili bir paylaşımda bulunan Bakan Selçuk, gençlik fotoğrafı yerine ünlü Hollywood oyuncusu Marlon Brando'nun gençlik fotoğrafını koydu.

Haber 04-05-2021 22:26

İnternetteki mektupla ortaya çıktı: Baba’nın Marlon Brando’su Sylvester Stallone’lu Rambo’da...

eBay'de satışa çıkan bir mektupta Marlon Brando'nun neredeyse Rambo III'ün kötü adamı olacağı ortaya çıktı.

Trend 01-03-2021 11:33

Francis Ford Coppola, Marlon Brando'ya reddedemeyeceği bir teklifte bulunmuş

Efsane film The Godfather’ın yönetmeni Francis Ford Coppola, Marlon Brando'ya "reddedemeyeceği bir teklifte" bulunmuş ama Marlon Brando kabul etmemiş.

Trend 06-11-2019 13:59

Marlon Brando

Marlon Brando Hakkındaki Haberler Mynet'te. Marlon Brando Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Marlon Brando'nun Michael Jackson hakkında verdiği ifade ortaya çıktı

Marlon Brando'nun Michael Jackson hakkında çocuklara cinsel istismar soruşturmasında verdiği ifade ilk kez ortaya çıktı.

Trend 31-08-2019 14:28

Oyuncu Marlon Brando ile komedyen Richard Pyror'un cinsel ilişkiye girdiği açıklandı

ABD'li efsane komedyen Richard Pyror'un dul eşi Jennifer Lee, 1970'li yıllarda oyuncu Marlon Brando ve eşi Richard Pyror'un cinsel ilişkiye girdiğini açıkladı

Magazin 08-02-2018 14:52

İşte James Dean ve Marlon Brando hakkındaki +18 iddialar

Efsane iki isim; Marlon Brando ve James Dean hakkındaki iddialar gündeme bomba gibi düştü. Önümüzdeki hafta raflarda yerini alacak olan Tomorrow Never Comes isimli kitapta James Dean ve Marlon Brando'nun seks seanslarında buluştuğu iddia edildi.

Magazin 16-03-2016 14:35

'James Dean Marlon Brando'nun seks kölesiydi'

ABD'de gelecek ay çıkacak kitapta efsanevi oyuncular James Dean ve Marlon Brando arasında 'sanılandan çok daha karmaşık' bir ilişkinin olduğu iddia edildi.

Magazin 16-03-2016 12:37