Mayo Modelleri Haberleri

Etraftaki tüm bakışları üstünüze çevirecek mayo ve bikini modelleri

Plaj stiliyle tüm dikkatleri üzerine çekmek isteyenlere harika bir haberimiz var. Sizin için birbirinden şık bikini ve mayoları bir araya getirerek bir liste hazırladık. Farklı beden tiplerine uygun mayolar ve bikinileri yüzerken ya da kumsalda zaman geçirirken giyebilirsiniz. Nefes alan kumaşlardan üretilen kıyafetler sayesinde rahatlıkla güneşlenebilir ve plaj oyunlarına dahil olabilirsiniz.

Kadin 19-07-2023 17:31

Güneş gözlüğünden deniz şortuna tatil hazırlığı yapan beyler için olmazsa olmaz yazlık ürünler

Geçmek bilmeyen kış ayları boyunca kumsal, deniz, güneş eşliğinde yapacağınız o güzel tatilin hayalleriyle yaşadınız, değil mi? Neyse ki özlemle beklediğiniz güneşli günler sonunda geldi ve yaz tatili hazırlıklarına başladınız. Peki, size hazırlık aşamasında yardımcı olacak hem şık hem kaliteli yazlık ürünlerden oluşan önerilerimizi incelemeye hazır mısınız?

Haber 07-07-2023 16:00

Tatil planı yapanlar buraya! Yaza damgasını vuracak en güzel bikini ve mayo önerileri

Havada cıvıl cıvıl bir enerji var çünkü yaz geliyor! Tatil planları yapılmaya başlandı. Destinasyonlar belirlenirken ne giyileceğine de karar vermek gerekiyor. Karar aşamasının en önemli kısmıysa elbette plajda giyilecek mayo ve bikinileri hem vücut yapısına uygun hem şıklıktan ödün vermeden seçmekten geçiyor. Peki, birlikte bu senenin trend bikini ve mayolarını incelemeye ne dersiniz?

Kadin 19-05-2023 01:42

Yaza hazır olmak isteyen kadınlar için 2023 en iyi kadın mayo modelleri

Hem spor aktivitelerinde hem de plajda rahatlıkla kullanabileceğiniz kadın mayo modelleri, farklı kesimleri ve aksesuarlarıyla şıklığınızı tamamlıyor. Yazın keyfini doyasıya çıkarırken, kadın mayo modelleri ile tarzınızı yansıtmak için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 19-04-2023 01:19

Mayo Modelleri

Mayo Modelleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mayo Modelleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Pınar Deniz'in çok konuşulan fotoğrafındaki mayoyu beğenenler için 400 tl altı alternatif öneriler

Güzel oyuncu Pınar Deniz, tatil yaparken paylaştığı fotoğraflarla hayranlarının oldukça ilgisini çekti. Ünlü oyuncu, verdiği pozlarda renkli mayosuyla sevenleri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Hatta birçok kişi ünlü ismin giydiği mayo için araştırmalara başladı. Siz de Pınar Deniz'in oldukça dikkat çeken mayosunu beğendiyseniz doğru yerdesiniz! Pınar Deniz'in çok beğenilen mayosuna alternatif olabilecek modelleri derledik.

Magazin 26-07-2022 12:30