Medipol Haberleri

Yılda bir kez detaylı meme kanseri taramasını ihmal etmeyin uyarısı

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Radyoloji Uzmanı Prof. Dr. Irmak Durur Subaşı: - "Erken teşhisle kolay tedaviye başlangıcın ilk adımı ayda bir yapılacak elle kontroldür. Ayrıca meme kanserinde ölüm oranını düşüren tarama ihmal edilmemeli, yılda bir kez dahi olsa tarama yapılmalıdır"

Yurthaber 11-10-2022 10:28

Erken ergenlik çocuklarda boy kısalığına neden olabiliyor

Medipol Bahçelievler Hastanesi Çocuk Endokrinolojisi ve Diyabet Uzmanı Dr. Ahu Paketçi: - "Kız veya erkek çocuklarında ergenliğin erken başlaması, hızlı bir seyir göstererek ilerlemesi; büyüme plaklarının erken kapanmasına ve erişkin boyun kısa kalmasına neden olur" - "Ergenlik belirtilerinin kızlarda 8, erkeklerde 9 yaşından önce başlaması erken ergenliktir"

Yurthaber 06-10-2022 11:23

Büyük okul ayakkabısı çocukların dengesini bozuyor

Medipol Mega Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nden Doç.Dr. Bilgehan Çatal: - "Büyük numara ayakkabılar ayağı yeteri kadar tutmadığı için denge bozulmalarına ve sık düşmeye neden olabilir"

Yurthaber 02-09-2022 10:51

Akıllı bebek bezi ile travmasız idrar tahlili

Medipol Üniversitesi Bahçelievler Hastanesi Başhekimi ve Çocuk Nefrolojisi Uzmanı Prof. Dr. Cihangir Akgün: -"ABD’de düzenlenen bir teknoloji fuarına katılan AR-GE ekibimizdeki endüstri mühendisi arkadaşımız projemizden bahsetti. Projemiz çok beğenildiği için incelemek üzere 3000 adet sipariş verdiler"

Yurthaber 12-08-2022 10:44

Diğer Haber Etiketleri

Medipol

Medipol Hakkındaki Haberler Mynet'te. Medipol Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.