Mevlid-i Nebi Haftası

Mevlid-i Nebi Haftası

Mevlid-I Nebi Haftası Haberleri

Mevlid-i Nebi Haftası coşkuyla kutlandı

2022 yılı Mevlid-i Nebi Haftası, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından tertip edilen program dahilinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Şube Müdürü Ali Aktaş, öğretmenler, öğrenciler ve davetlilerin katılımı ile Çoruh Kültür Merkezinde gerçekleşen kutlama programı; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Haber 03-11-2022 08:10

Erzurum'da koruma altındaki çocuklar Hz. Muhammed'i anlattı

Erzurum'da koruma altındaki çocuklar Hz. Muhammed'i anlattı

Yurthaber 13-10-2022 18:14

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Mevlid-i Nebi Haftası açılış programında konuştu:

"Yeryüzünün hak, hakikat, adalet ve merhamete muhtaç kaldığı bir dönemde, peygamber efendimizin kutlu çağrısını, davet ve irşat yöntemini onun örnekliğinde yeniden tefekkür edelim istiyoruz"

Yurthaber 04-10-2022 20:37

Diyarbakır'da Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri

Vali Ali İhsan Su: - "Bugün dünyanın her yerinde kan ve gözyaşı var. Tüm bunların dinmesi ve insanlığın huzur bulması ancak Peygamber efendimizin tebliğ ettiği yüce dinimizin tüm gönüllere şifa vermesiyle mümkün olacaktır"

Yurthaber 30-09-2022 17:13

Mevlid-i Nebi Haftası nedir? Mevlid-i Nebi Haftası hangi tarihler arasında kutlanıyor? Kutlu Doğum Haftası'nda yapılacak ibadetler nelerdir?

Mevlid-i Nebi Haftası nedir? 14 Nisan 2022 Perşembe gününün en çok araştırılan soruları arasında yer alıyor. Bir diğer adı Kutlu Doğum Haftasıdır. İslam Peygamberi Hazreti Muhammed'in çok sayıda etkinlikle anılacağı bu özel hafta vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki Mevlid-i Nebi Haftası nedir? Mevlid-i Nebi Haftası hangi tarihler arasında kutlanıyor? Kutlu Doğum Haftası'nda yapılacak ibadetler nelerdir? İşte detaylar...

Haber 14-04-2022 11:28