Midye Dolma Haberleri

Tüketmeden önce bir kez daha düşünün! Bu şekilde görünüyorsa dikkat! Günün sonu hastanede bitebilir

Uzmanlar, iştahla tüketilen atıştırmalıkların başında gelen midye dolma konusunda uyarıda bulunuyor. Omega 3 yağ asitleri açısından oldukça zengin bir kaynak olan bu besini yemeden önce görüntüsüne dikkat edilmesi gerektiğini belirten uzmanlar "Sakın ağzınıza sürmeyin!" diyerek o konuyu işaret etti.

Kadin 15-12-2023 08:28

MASTERCHEF MİDYE DOLMA TARİFİ! Evde kolay ve sağlıklı midye dolma nasıl yapılır? İşte malzemeler

Midye dolma tarifi araştırılıyor. MasterChef All Star'ın son bölümünde kaptanlık yarışında midye dolma yapıldı. Sevilen sokak lezzetlerimizden olan midye dolması yapılışı merak edildi. Hem yüksek besin değeri hem de damak çatlatan tadıyla deneyenlerin bir daha vazgeçemediği efsane sokak lezzetinin tarifini sizler için derledik. Peki, Evde kolay ve sağlıklı midye dolma nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 11-12-2023 21:47

Airfryer kıtır dolma tarifi ve malzemeler inedir? Airfryer'da kıtır dolma nasıl yapılır?

Yeni lezzetlerin peşinde olanlara farklı bir tarifle kaşınızdayız! Midye genelde midye dolma ya da midye tava şeklinde yense de midyeye farklı bir dokunuş yaparak kıtır dolma olarak da tüketebilirsiniz. Malzemeleri kişi sayısına ya da isteğe göre artırıp azaltabilir ya da farklı malzemelerle harmanlayarak kıtır dolmanın tadını zenginleştirebilirsiniz. Midye kabukları, ekmek kırıntısı ve kaşar peyniriyle yapılan kıtır dolma sofralarınıza farklı bir renk katacak.

Yemek 30-12-2022 17:31

Midye dolmalı çiğ köfte, dürüm arası pilav ve cips! TikTok'taki çiğ köftecinin videoları viral oldu!

Yemek dünyasındaki yeni bir akım görenleri şaşırttı. TikTok'ta 300 binden fazla takipçisi olan bir çiğ köfteci yaptığı yeni ürünleri ilginç videolarla tanıttı. Lavaş arası cipsli pilav, midye dolmalı çiğ köfte dürüm, elle sıkılan pilav gibi akla gelmeyecek yeni yiyecekleri gösteren videolarını beğenen de oldu, tepki gösteren de. TikTok'ta paylaştığı videolar ise toplamda 5 milyondan fazla beğeni aldı.

Magazin 03-11-2022 21:14

Midye Dolma

Midye Dolma Hakkındaki Haberler Mynet'te. Midye Dolma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sevilen sokak lezzeti: Midye dolma

Geçmişte seyyar tezgahlarda satılan midye dolma, artık farklı çeşitlerle dükkanlarda da tüketiciyle buluşuyor

Yurthaber 16-08-2022 11:06